Słupek napisał/a: |
A Cosmo to nie babska gazetka? |
MKS napisał/a: |
widze osoby |
Najczęściej reaguje wybóchem śmiechu jak widzę tak ubranych chociaż jestem dosyć tolerancyjny co do ubioru |
co do mojej ortografji to nie od dziś mam z nią problemy a nie chce karzdego zdania pisać z słowniekiem w ręku, dlatego robię błędy |
może ty się tak ubierasz skoro tak ich bronisz i rozumiesz jeśli tak to nie chciałem cie uraźić |
ok słuchają czego lubią i się z tym identyfikują ale ta ,,nowa moda'' niby z jaką kulturą się identyfikuje ??i co oni teraz będą mówić ziomal itd |
Masz 11 lat może jeszcze nie znasz się na subkulturach czy co |
to co dla ciebie jest dziwne w ubiorze??!! |
a co do mojej ortografji to nie od dziś mam z nią problemy |
chodzi mi o to że połowa ich ubioru to 1 styl a druga to zupełnie inny styl obie kultury może nie zwalczają się ale za sobą nie przepadają i jest conajmniej dziwne tak się ubierać nie obchodzi mnie to czy facet ma obcisły i różowy czy zwykły podkoszulek chociaż za metroseksualistami nie przepadam i rozumiem też ludzi ubranych w glany itd... |
ok słuchają czego lubią i się z tym identyfikują ale ta ,,nowa moda'' niby z jaką kulturą się identyfikuje |
co oni teraz będą mówić ziomal itd a nosic długie włosy i słuchać metalu... |
co do mojej ortografji to nie od dziś mam z nią problemy a nie chce karzdego zdania pisać z słowniekiem w ręku, dlatego robię błędy |
Masz 11 lat może jeszcze nie znasz się na subkulturach |
czy wyśmiewanie sie zemnie pomorze... |
sprawa te wybuchy śmiechu to mała przenośnia no ale myślałem że to zrozumiesz... |
następna sprawa jeśli chodzi o te 2 typy ubioru to w 9 na 10 wypadkach określają przynależność do subkultury |
albo i częściej to poprostu bardzo charakterystyczny wygląd dla osoby słuchającej danej muzyk |
a ubrane się w taki nowatoroski sposób wygląda conajmniej tandetnie |
wywyrzszałem |
jeśli ktoś zachowuje się jak dzieciak to to mówię |
tutaj właśnie wychodzi twój wiek |
2 sprawa te wybuchy śmiechu to mała przenośnia no ale myślałem że to zrozumiesz... |
Najczęściej reaguje wybóchem śmiechu jak widzę tak ubranych |
jeśli ktoś zachowuje się jak dzieciak to to mówię |
Inversja napisał/a: |
hmm ja tam nic do różowych koszulek u chłopaków nie mam : P powiem wręcz przeciwnie nie którym to nawet pasuje gorzej jeśli nie... xD |
czaja napisał/a: | ||
rozowe do faceta nie pasuje! |