Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - wypryski

shamrock - Nie 29 Paź, 2006 13:16
Temat postu: wypryski
hej
mam problem, mam na twarzy wypryski, nowe pojawiaja sie praktycznie codziennie i starsznie trudno je zlikwidowac:/ maja takie czubki z ropa:/ okropnie to wyglada. uzywam zelu do mycia twarzy, toniku i kremu i nic:/ czy wizyta u dermatologa pomoze? co radzicie
Inversja - Nie 29 Paź, 2006 13:57
Temat postu:
Idź do dermatologa. Tu Ci raczej nikt nie pomoże.
Laki - Nie 29 Paź, 2006 15:58
Temat postu:
Ty..może ja też takie coś mam. Mam tego pełno na twarzy, a jak się wyciśnie to pojawia się taka ropa jak z pryszcza.
MaDz!A - Nie 29 Paź, 2006 18:13
Temat postu:
no bo to są pryszcze a co innego
Laki - Nie 29 Paź, 2006 19:21
Temat postu:
Cytat:
no bo to są pryszcze a co innego

Ale one są jakby w skórze, ich nie widać, tylko jak patrzę blisko w lustro to je widzę....takie "gulki" na skórze i jest ich tyyyyyyyysiiiiiiiąąące
nasty_girl - Pon 30 Paź, 2006 19:52
Temat postu:
popruboj kosmetyków, jeśli próbowałaś, lub nie chcesz pieniędzy niepotrzebnie wydawać idz do dermatologa, ale najlepiej do prywatnego.
Maćko - Czw 09 Lis, 2006 19:09
Temat postu:
tak to jest z tym dojrzewaniem. Mam kolege ,który ma czystą twarz jak niemowle.Kiedys sie pytałem jak on to robi, a on powedział ze tak po prostu ma, a mamy po 16 lat. Ja maz troche syfów na twarzy ale sobie jakoś radze
Czarna - Czw 09 Lis, 2006 21:44
Temat postu:
Ja kiedys smialam sie ze wszystkich ze maja kropki na twarzy a ja nie mam chociaz niby dojrzewam... a teraz co miesiac przed okresem mnie wysypuje i nie wyrabiam sie ze stosowaniem jakis bzdur na twarz Smile Normalna niestety rzecz wsrod osob dorastajacych, przejdzie Smile
Monik - Pią 10 Lis, 2006 18:25
Temat postu:
Dh Czarna napisał/a:
przejdzie

U niektórych nie przechodzi... ;p
Dh Czarna napisał/a:
a ja nie mam

Dh Czarna napisał/a:
co miesiac przed okresem mnie wysypuje

Masz czy nie masz?
Czarna - Pią 10 Lis, 2006 21:52
Temat postu:
Mhhh normalnei nie mam przez caly miesiac ale okolo 3-4 dni w czasie kiedy mam okres to mnie wysypuje ale tak samo szybko jak sie pojawiaja tak samo szybko znikaja Smile
poziomka - Sob 18 Lis, 2006 10:19
Temat postu:
spróbuj jakiegos lepszego żelu a jak nie pomoże to idż do dermatologa ... sama sie zastanawiam czy nie pójść Crying or Very sad ale chyba kupie lepszy żel do mycia twarzy Rolling Eyes
Monik - Sob 18 Lis, 2006 10:49
Temat postu:
Ostatnio miałam z gazety próbkę jakiegoś chyba gruszkowego kremu Perfecta No Problem. Według mnie pomocna.
MaGdUrKa94 - Sob 18 Lis, 2006 16:30
Temat postu:
Hejo,jestem nowa Wink Cóż, u mnie wypryski często się pojawiają Sad tak to jest z tym dojrzewaniem, nie przejmuj się. Jeśli żadne toniki nie pomagają to stosuj jakiś podkład Wink
Nikita - Sob 18 Lis, 2006 16:57
Temat postu:
Monik napisał/a:
Ostatnio miałam z gazety próbkę jakiegoś chyba gruszkowego kremu Perfecta No Problem. Według mnie pomocna.

Monik, ty już masz wypryski?
Monik - Sob 18 Lis, 2006 23:32
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Monik, ty już masz wypryski?

E... A czy wypryski to nie coś w rodzaju pryszczy i tego typu syfów? ;p
Tremere - Pon 20 Lis, 2006 18:30
Temat postu:
WYPRYSKI TO PRYSZCZE.
Nie mialam i nie mam, wiec nie moge sie wypowiedziec o kremy, zele itp przeciwko temu.
Moje znajome barbi jeszcze na etapie gimnazjum chodzily do solarium jak mialy pryszcze. xd Moze tego sprobuj?
Laki - Pon 20 Lis, 2006 19:41
Temat postu:
Tremere napisał/a:
Moje znajome barbi jeszcze na etapie gimnazjum chodzily do solarium jak mialy pryszcze. xd Moze tego sprobuj?

Ja próbowałem- trochę je zasuszało...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group