elfkaNenar napisał/a: |
Przypomnialo mi się hasło, ze po apapie czy czymś takim popijanym wodą zwiększa się popęd... niegdy nie wyprobywałam, ale chyba kiedyś trzeba =]...
Co do chipsów to mi jets niedobrze do dużej ilości nie koniecznie popijanej piwem |
nidhogg napisał/a: | ||
hm ja slyszlam wersje o aspirynie zmieszanej z cola, ale tez nie wiem ile w tym prawdy. |
nasty_girl napisał/a: |
.. a to ze cola to jakas bzdura.. |
panienka_wierzba napisał/a: |
to sporo |
Nena napisał/a: |
Heh, na mnie też tylko piwko działa (głównie to Warka strong, bo to chyba jedna z najmocniejszych, oczywiście z tych lepszych, bo jak je nazwała Elfka "siki" są mocniejsze), bo wódki jeszcze nie próbowałam... Nie, że nie chciałam, ale nie miałam okazji. No i ta warka mi niezbyt smakuje ![]() ![]() ![]() |
ja tam niby mam niezla glowe
ale 4 w zupelnosci wystarczą na faze (mi starczą ze 3, albo całe 0,7 wino na łebka) |
Holy Knight napisał/a: | ||
nie nie masz mocnej glowy , nie nie powinnaś pic nie picie nie czyni cie bardziej cool i doroslejsza nie nie powinnas pic zlewek i pogryzac pizzą tak po 1,5 piwa włacza ci se tryb przylepa |
Holy Knight napisał/a: | ||
nie nie masz mocnej glowy , nie nie powinnaś pic nie picie nie czyni cie bardziej cool i doroslejsza nie nie powinnas pic zlewek i pogryzac pizzą tak po 1,5 piwa włacza ci se tryb przylepa |
niprawdaaaaa
niprawdaaa haaa piłam u brata na 18 i jakos nic mnie nie bylo =D |
Christine fan napisał/a: |
Rzyga sie po tanim winku zmieszanym z wodka.Dzieci,nie robcie tego w domu. |
nasty_girl napisał/a: |
bo to zalezy od zaladka.. i zyga sie nie od czipsow tylko od nadmiaru alkoholu.. |
sami10 napisał/a: |
Co do extremalnych mieszanek to ja podam kilka:
Beuf Strogonov+Cola i żelki Ogórek(świerzy)+puszka Coli Cola + Maślanka Śledzie_Czekolada Zgadzacie sie ze mną? |
Cytat: |
Choć rdzę się nią podobno dobrze usuwa |
Blanka napisał/a: |
Ponoć chipsy sa niby lekkostrawne |
Bla bla bla, dzieci kochane O_o |
Laki napisał/a: |
Mi się wydaje, przepraszam ale co uważasz za "dużo wypiłem", panie szpaner? |
Wypiłem też dużo xD |
Wiedz, że ja nie kłamię, bo mnie nie podnieca alkohol, |
Wypiłem też dużo xD |
MKS napisał/a: |
0,7 po takiej ilości stracibys przytomność i pogotownie bylo by potrzebne |
Ale ja to piłem od 19 do prawie 2 w nocy |
a ja go nie przesluchuje |
o 1.11 napisales posta ze jestes po imprezie |
dla doroslego czlowieka 0,7 to b duzo |
Shaunri napisał/a: |
Mówisz że wypili więcej niż litr wódki przy tym ćpając, tak? No, to widzę że o ćpaniu to Ty masz spore pojęcie. |
ostatnio byliśmy u kumpla ojca (wypili 1,5L Absolut) i nie dość, że normalnie zamówił sobie taxi, dojechał do hotelu to jeszcze ze mną rozmawiał... |
Rozumiem, że kumpel Twojego ojca nie był w Twoim wieku? |
Ale czemu dorośli mogą więcej, nie no mogą, ale ja ważę więcej niż takie dorosły |
a z tym ćpaniem to wbiłeś sobie nóż do trumny |
ch**a że mi sie smiac chce a 1,5l i normalne rozmawianie to tylko w ,,przygodach jakuba wędrowycza" |
Tremere napisał/a: |
le moja matka po jednym piwie chodzi wężykiem, a podejrzewam że po 1,5 litra to bym jej kwiatki na mogiłe już niosła. |
Tremere napisał/a: |
a co rozumiesz przez ĆPANIE? |
Laki napisał/a: | ||||
Kobiety gorzej tolerują, ale, że jedno piwo to już przesada..
Tzn. oni nie ćpali, oni palili bakę, ale znające jednego kolesia mogło być jeszcze coś "cięższego" |
Czarna napisał/a: |
Hehe ładnie na niego najechaliscie. |
tylko nie masz żadnego, ale to żadnego pojęcia ani o piciu, ani o paleniu, o wciąganiu czegokolwiek nie wspominając |
Kogo ty do cholery ze mnie robisz? Nie wiem, jakiegoś lumpa, że mój stary chciał sobie zaszpanować przede mną, żebym nie wiem, więcej pił. |
Coś mi się wydaje, że to ty jesteś słaba dup.a i po wypiciu jednego piwa leżysz. |
O wciąganiu nie mam pojęcia...
Skąd Ci się wzieło, że nie mam pojęcia o paleniu, wciąganiu? |
Widzę że aluzji z poprzednich postów nie załapałeś - Prosta sprawa. Jeśli twoi "znajomi" paliliby sobie jakiekolwiek gówniane zioło, i do tego wypili na ten przykład dwa piwa, to za dziesięć minut zaliczyliby zgon. Obudziliby się następnego dnia w rowie. |
Nie wiem, Ty mi wmawiasz że twój Ojciec wypija półtora Litra czyściocha i zamawia taksówkę idąc jakby nigdy nic. |
Wiedza podręcznikowa |
ale jakoś nikt nie leżał, wszyscy tańczyliśmy, gadaliśmy, piliśmy... |
(Pamiętam twojego ojca który szedł prosto po 1,5 L wódki) |
Adrian1312 napisał/a: |
u kobiet spojrzenie na piwo to przesada bo som zazdrosne że patrzysz na piwo a nie na nią |
Adrian1312 napisał/a: |
u kobiet spojrzenie na piwo to przesada bo som zazdrosne że patrzysz na piwo a nie na nią |
Czarna napisał/a: |
Moj kolega wypil jednego redssa i udawal nam na rowerze "crazy froga" ale stwierdzil, ze on byl goly wiec on tez musi... spodnie w dol... i spadl na ziemie a my plakalismy ze smiechu
Albo moj telefon chcial wrzucic do wody bo to "diabelski komunikator" |