(metal w prawie każdym wydaniu:)) i rock) - sądze że niebęde wymieniać wszystkich zespołów bo mi niestarczy dnia;) ale to tak od Starych polskich dobrych zespołów czyli Lady Pank po Nirvane, Metallice, System of a down, Rhapsody, Slipknota, Linkin Park, Manowar, Negative, Guano Apes, Slayers, Lacrimossa, Marilyn Mansona !!!!!
 (metal w prawie każdym wydaniu:)) i rock) - sądze że niebęde wymieniać wszystkich zespołów bo mi niestarczy dnia;) ale to tak od Starych polskich dobrych zespołów czyli Lady Pank po Nirvane, Metallice, System of a down, Rhapsody, Slipknota, Linkin Park, Manowar, Negative, Guano Apes, Slayers, Lacrimossa, Marilyn Mansona !!!!!      

), a także jego wcześniejsze wcielenia muzyczne czyli Opera i Madame (mało znane... niestety)
 ), a także jego wcześniejsze wcielenia muzyczne czyli Opera i Madame (mało znane... niestety) 

)  Lubię również regge , jazz , muzykę klasyczną
)  Lubię również regge , jazz , muzykę klasyczną  
     | spontan napisał/a: | 
| ja uwielbiam zespół ATB, bez ich muzyki nie mogę żyć  | 
| krasula napisał/a: | ||
| 
 | 
 To takie moje zamiłowanie do muzyki
 To takie moje zamiłowanie do muzyki   , w końcu...Eh, wiem to ja i moji przyjaciele
 , w końcu...Eh, wiem to ja i moji przyjaciele    

| Iśka napisał/a: | 
| One-T Cool-T, Sugababes... i inne  | 

| Cytat: | 
| mam fizia na punkcie zaliczania Linkin Park do metalu, to nu metal | 

| altruista napisał/a: | ||
| offspring od poczatku istnienia gral panczurstwo, a ze schodzi na psy to nie trzeba odrazu nazywac go nu-metalem. 
 a nu-metal to odmiana folku, jazzu czy poezji spiewanej? Bo jak sama nazwa wskazuje - nu-METAL nie ma z metalem nic wspolnego. sheesh... | 
| Po drugie nu-metal ja bym bardziej zaliczyła do HH, bo ci *** wokaliści rapują, nie mają głosu, a Chester to jakaś papa dla kiczu... | 
| ja nadal sądze, ze jakiś *nie wyrażaj się* to nazwał nowy metalem | 
| a po za tym jak coś to nu metalowe zespoły, które są zaliczane do gatunku, a raczej nie powinny być mieszane z tymi parapetami to KORN i Slipknot | 
| koprofag napisał/a: | 
| Tool. ElfkaNanar: a tak Cie lubilem...LP rapem. O booooooze! | 
| koprofag napisał/a: | 
| Tool. ElfkaNanar: a tak Cie lubilem...LP rapem. O booooooze! | 
| elfkaNenar napisał/a: | ||
| 
 Na pewno nie metalem, a po za tym widzieliście nowy teledysk LP? Z Jaz-Z czy jak to tam się pisze... spuścili się na samo dno... | 

| Tavion napisał/a: | 
| korprofag, wiem, że masz jakieś zaburzenia osobowości, rozdwojenia jaźni, ale zdecyduj się - którego nicka używasz - Syd Barrett, czy koprofag?  | 
| elfkaNenar napisał/a: | 
| dla mnie to nie jest metal i basta, kropka i kurczak | 
 przez Ciebie zaczęłam myślec i do tego logicznie, do jakiego stanu ty mnie doprowadziłeś? No sam popatrz
 przez Ciebie zaczęłam myślec i do tego logicznie, do jakiego stanu ty mnie doprowadziłeś? No sam popatrz

| A słyszał ktoś Akurat, lekki i miły dla ucha zespół lubię go i polecam wszystkim | 

Ale nie jestem pewna.
 Ale nie jestem pewna.      

.
.
 :
 :
 Therion
 Therion
 Epica
 Epica
 Nightwish
 Nightwish
 BlutEngel
 BlutEngel
 X-Japan
 X-Japan
 Era
 Era
 Rammstein
 Rammstein
 . Lepiej nie będę wymieniał, bo troszku tego jest
. Lepiej nie będę wymieniał, bo troszku tego jest  .
.      

| Otwieracz napisał/a: | 
| Co do The Beatles to najbardziej mi się podoba "Within you or without you". | 
 I nagrany dużo lat wcześniej niż ten o INNYm tytule U2 ...
 I nagrany dużo lat wcześniej niż ten o INNYm tytule U2 ...  

], metal, rock.... czyli tam yyy korn, manson, klasyka - Metallica, reagge - akurat, farben lehre , muzyka celtycka i takie tam różne
], metal, rock.... czyli tam yyy korn, manson, klasyka - Metallica, reagge - akurat, farben lehre , muzyka celtycka i takie tam różne      Ideologia - napic sie, hehe
 Ideologia - napic sie, hehe  Moja ulubiona piosenka to "Numerek w krzaczkach".
 Moja ulubiona piosenka to "Numerek w krzaczkach".      
      Od 4 lat...
 Od 4 lat...

| panienka_wierzba napisał/a: | 
| o panienko :> jat ez za guano apes, jeden z moich ulubionych zespolow =) | 

| Kosof napisał/a: | 
| SKINHEADS ROCK AGGAINST COMUNIZM !! !! !! | 
| panienka_wierzba napisał/a: | 
| panienki Gabrielen i Nenar hyh chyba dostąpię zaszczytu odśpiewania przed całą szkołą Pretty In Scarlet zespołu GA. Mam nadzieję, że nie będzie się nikt za mnie musiał wstydzić... | 
 *
*

| me napisał/a: | 
| panienki Gabrielen i Nenar hyh chyba dostąpię zaszczytu odśpiewania przed całą szkołą Pretty In Scarlet zespołu GA. Mam nadzieję, że nie będzie się nikt za mnie musiał wstydzić... | 
 ^^
 ^^  

| panienka_wierzba napisał/a: | ||
| 
 Więc dzisiaj mam ten konkurs =/ śpiewam Pretty in Scarlet (kumpela powiedziała że ładnie =p, śpiewałam przez skype ^^) Kiss me-Dawson's Creek i Wsyzstko jedno -Happysad. Moze uda mi się dostąpić zaszytu reprezentowania szkoły na międzyszkolnych (znowu ^^) myszki trzymajcie kciuki | 
 Do mojego zestawu ulubionych zespołów dochodzi Depesz Mołd (
 Do mojego zestawu ulubionych zespołów dochodzi Depesz Mołd (

) i Placebo.
) i Placebo.  
      powiedzieli że jak bedzie jakis konkurs to mam tą piosenke wybrać =p
 powiedzieli że jak bedzie jakis konkurs to mam tą piosenke wybrać =p      ?
 ?
| To co dziewczyny rzucamy się by poznać punkówę  ? PS. Właśnie słucham "Pryszczy" | 
| punkówa napisał/a: | 
| Jeden Osiem L?, ujdą jeszcze Zielone żabki, | 
| No cóż gdyby jeszcze porządny HH, którego jest mało, a może nawet wogule... ale 1 8 L mnie rozwaliło PS. KSU jest świetne =) | 

Linkin Park
 Linkin Park
 Evanescence
 Evanescence      
     | opętana napisał/a: | 
| Korn, Metallica, Evanescence, Cradle Of Filth | 
 .
.      a teraz se slucham setu snorka
 a teraz se slucham setu snorka     | AloneMoon napisał/a: | 
| ≈ KOrN ≈ | 
| Himitsu napisał/a: | ||
| 
 OMG, dostałem skrętu kiszek O_o. A już myślałem, że nic mną nie wstrząśnie przez najbliższe kilka dni  . | 

;] he
 ;] he  

| opętana napisał/a: | ||||
| 
 Lol :> cos nie tak? :>  | 
 . Te zespoły wyżej wymienione
. Te zespoły wyżej wymienione  . Nienawidzę ich
. Nienawidzę ich  . (No, Evanescence TYLKO nie lubię.
. (No, Evanescence TYLKO nie lubię.  )
)     | Himitsu napisał/a: | ||||||
| 
 Nom  . Te zespoły wyżej wymienione  . Nienawidzę ich  . (No, Evanescence TYLKO nie lubię.  ) | 
 kwestia gustu
 kwestia gustu  
      )zarąbista!A jeśli chodzi o moje ulubione zespoły,to..hm..muzya Irlandzka?? ^^'
)zarąbista!A jeśli chodzi o moje ulubione zespoły,to..hm..muzya Irlandzka?? ^^'  <głupek>Kurde,odwala miiii = ='
 <głupek>Kurde,odwala miiii = ='  To chyba ze szczęścia...
 To chyba ze szczęścia...
 I jeszcze lubię...muzykę
 I jeszcze lubię...muzykę  całą..oprócz hh i disco polo = ='
 całą..oprócz hh i disco polo = ='  
     | Tsej napisał/a: | 
| he he posłuchajcie tekstów w "[cenzura] her gently" i "duble team" Tenacious nie wiem do fallout'a muzki nie słyszałem ale w PT specialnie zgłaśniałem by spobie ją posłuchać ...a teraz mam cała na kompie co do irlandzkich "irish drinking song-Beer, beer, beer" albo "this land is your land" (szkocka) bądź "deanis Leary - Irish People" , "boondock saints theme" "the Fureys - Green fields of France" | 
 System
 System

| Nirfanka napisał/a: | 
| Wracając do temtu..moja xywa mówi sama przez sie-Nirvana mój chyba ulubiony zespół następnym takim zespołem jest SOAD(dla nie wiedzących  System of a down)Slipknot static x,Nightwish,apocalyptica...jest ich sporo wiecej ale nie chce mi sie wymieniac.. metalmania była extra niezapomniane przeżycie...oczywiscie najlepszym gosciem na niej była apocalyptica  | 

| Marcia10 napisał/a: | 
| My Chemical Romance punk | 
| Sam Gerard zaprzcza ze to emo, wiec emo to nie moze byc. | 

| Skoro nie punk, to co? | 
| Kacza napisał/a: | 
| A Marciu na czym opierasz swą opinie że MCR to zespół punkowy? xDDD | 

| Izzie napisał/a: | 
| a ja kocham Audiofeels ha.! i nikt mi nie zabroni ;p | 

| Izzie napisał/a: | 
| a ja kocham Audiofeels ha.! i nikt mi nie zabroni ;p | 
| Shaunri napisał/a: | 
| Black Sabbath, Ozzy Osbourne Ten rozdział obok siebie wygląda zabawnie : P | 

nie lubię nowych piosenek , stare piosenki mają jakąś duszę , a nie te nowa bubububub
 nie lubię nowych piosenek , stare piosenki mają jakąś duszę , a nie te nowa bubububub