madźźź napisał/a: |
Wlasnie! Ja sie nigdy nie całowałam. Jak to jest? |
Aśka_93 napisał/a: |
np. moja kolezanka w roku 2006 miala 4 chlopakow z kazdym chodzila tylko ponad miesiac... ja bym tak nie potrafila ja za bardzo jestem niesmiala |
mam nadzieje... czasem jestem taka bezsilna i chcialabym poczuc cieplo jakiegos mena... ktory bymnie pocieszyl pocalowal... |
za mna nikt sie nie oglada a przeciez nie jestem brzydka... |
za mna nikt sie nie oglada a przeciez nie jestem brzydka... |
Shaunri napisał/a: |
Jezu, dzieci, nie pogryźcie się, bo wam kagańce kupię...
Chłopacy w waszym wieku (To do tych co to za nimi nikt się nie ogląda) są stosunkowo nieśmiali w stosunku do dziewczyn, i nieuniknione są problemy z "Tą pierwszą". Fakt, że dzisiaj jest internet i wszyscy zasięgają rady "super doświadczonych" 6-cio latków to już inna, trochę negatywna sprawa. Nie powinnaś wyskakiwać z tym filmem, jak i nie powinnaś rozpoczynać waszej znajomości w szkole - Dlaczego? 1) Chłopak/dziewczyna w szkole/klasie to katorga, męczarnia i cholera wie co jeszcze, no ale twoja wola : ) 2) To chłopak ma adorować i latać za dziewczyną, a nie odwrotnie. Nic mnie nigdy w życiu tak nie drażniło jak dziewczyna która próbuje mnie poderwać... Co to niby ma być? A tak btw, to naprawdę, gdyby nie było internetu to wszystko byłoby piękniejsze, szczególnie dla młodych ludzi. Eeee tam, gdzie to przeżywanie tych kolejnych stopni, od miłości 5-cio latka, do 20-o? O kant [cenzura] rozbić to teraz, dziewczyna ma 15 lat, idzie na forum, ciągnie gościa do łóżka a potem siedzi i smęci że było do [cenzura] : ) |
Marcia10 napisał/a: |
to to jest miłosc ze wzajemnoscia dla obu stron |
A tak btw |
To chłopak ma adorować i latać za dziewczyną, a nie odwrotnie. |
opetana wredna jestes |
opętana napisał/a: |
Ja jednak wyznaje to, ze to facet powinien latać za dziewczyną.
Ja kiedyś latałam za jednym facetem, i ciagle miałam wątpliwości co do tego, czy Mu na mnie zależy czy nie....aż w końcu zerwał bo inną sobie znalazł. Kiedy to facet adoruje mnie, mam pewność, że Mu na mnie zależy |