Fergie napisał/a: |
Znacie jakieś sposoby szybkiego schudnięcia? Próbowałam różnych diet, ale diety prawie nic nie pomagają ![]() |
Fergie napisał/a: |
Dzięki za rady
Do Nikita |
Słupek napisał/a: |
bo mi sie Joasia nad posta wpieprzyła |
Czarna napisał/a: |
mhh ja w pol roku schudlam 30kg |
Petite Tigresse napisał/a: |
A jest w ogóle jakiś sport, w którym spala się tłuszcz, a nie pojawiają się widoczne mięśnie?
Bo mam lekką obsesję na tym punkcie, boję się, że jak zacznę ćwiczyć to zamienię się w nieapetyczną górę mięśni Dla mnie nie ma nic gorszego niż kobieta z napakowanymi udami, szpiczastym tyłkiem i kaloryferem na brzuchu... |
nasty_girl napisał/a: |
w tydzień, to ty nic nie zrobisz |
opętana napisał/a: |
pij same płyny |
Gościówa napisał/a: |
a jakies cwiczenia na sam brzuch i pupe? nogi mi odpowiadają, wydaje mi sie ze są ok. natomiast chcialabym odchudzic troche swoje posladki i przedewszystkim brzuch, i pozbyc sie celulitu. Nie wiem za bardzo jak sie za to zabrac, jezdze na rowerze i robie brzuszki ale jakos nie iwdze efektow, troche mniej jem, chyba nie moge zaczac stosowac jakiejs kategorycznej diety bo wtedy schudne ogolnie a nóg nie chce odchudzać...tym bardziej ze boje sie efektu jojo ktore czesto występuja po takich diteach. Poradzcie;( lato sie zbliza wakacje za tydzien trzeba wspoczyc w kostium kąpielowy |
Marcia10 napisał/a: | ||
A co innego ma pic? Mieso? |