Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Proszę was o pomoc

Scoutboy - Wto 03 Lip, 2007 09:43
Temat postu: Proszę was o pomoc
Witajcie!

Mam do was pytanie i prośbę. Wiem że jest dużo tego typu tematów, ale ja zapytam.

Mam 13 lat, moja dziewczyna także ma 13 lat, jesteśmy razem już od 3 miesięcy. Jestem bardzo nieśmiały (taki już mój los) a chciałem jakoś okazać Jej że mi na Niej zależy. Lecz zawsze kiedy chcę coś zrobić/powiedzieć to coś jakby mnie blokuje i nie mogę nic zrobić. Możecie mi powiedzieć, jak temu zaradzić ??

Byłbym Wam bardzo wdzięczny
Shaunri - Wto 03 Lip, 2007 09:58
Temat postu:
3 miesiące? Wytrwali jesteście : )

Jak tak trudno Ci coś powiedzieć/zrobić to może pójdź na całość i zaaranżuj coś? Nie wiem, wakacje są, będę strzelał. Jakiś spacer wieczorkiem nad jeziorem, miłą kolację, cokolwiek gdzie będzie jakiś romantyczny klimacik - Może to pomoże.

Inaczej pozostaje tylko powiedzieć sobie "co mam do stracenia" i zrobić co jest do zrobienia : )
cornelia.j.m - Wto 03 Lip, 2007 13:00
Temat postu:
Mozna tez w inny sposob okazac drugiej osobie co sie do niej czuje niekoniecznie trzeba to mowic bo akurat w twoim przypadku wygrywa niesmialosc i brak jezyka w gebie, np mozesz kupic jej cos milego np kwiaty, zaprosic do kina, patrzyc czesto gleboko w oczy usmiechajac sie przy tym lub lub tak jak napisal Shaunri: zaprosic na romantyczna kolacje. Lub poprostu wyslij kwiaty kurierem pod wskazany adres dziewczyny, to doskonaly prezent na wszelkiego rodzaju swieta majacy zwiazek z nasza sympatia. To naprawde oryginalny sposob na wyznanie swojego uczucia.
nasty_girl - Wto 03 Lip, 2007 13:43
Temat postu:
Jakoś wolę dostawać kwiatki osobiście.
Magwill - Sob 07 Lip, 2007 13:55
Temat postu:
Według mnie, powinieneś do niej napisać list, w którym opiszesz swoje uczucia itp.
Napiszesz też, że nie mogłeś tego jej powiedzieć osobiście, ponieważ coś Ciebie powstrzymywało, a jeśli powie, że nie miałeś się czego bać, po prostu powiedz jej prosto w twarz ,, Przepraszam", możesz też dodać ,, Kocham Cię" i opowiedzieć jej całą historię( czyli dlaczego nie mogłeś jej tego powiedzieć wcześniej), lub tak jak napisała cornelia.j.m wyślij jej kwiaty i zaproś ją do restauracji, czy jakiegoś fajnego baru Very Happy
Marcia10 - Sob 07 Lip, 2007 19:16
Temat postu:
Pocaluj ja.
CHoCoLaTE - Sob 07 Lip, 2007 20:05
Temat postu:
O właśnie, jeśli się nie całowaliście, to spytaj się jej czy możesz ją pocałować Wink
U mnie to chłopak się spytał, czy dam mu buziaka xD
Shaunri - Sob 07 Lip, 2007 23:32
Temat postu:
Nie pytaj do niewiadomo-czego. Marcia już napisała najlepiej co masz zrobić. NIE PYTAJ, co to jest, żeby pytać dziewczyny "Mogę Cię pocałować?", "Mogę Cię złapać za palec u nogi?" - Jak pozwoli, to nie będzie oponować. Nie masz się rzucić na nią jak wilk i wylizać jej twarz w 1/10 sekundy, będzie miała czas zareagować.

Nie ma nic bardziej wzbudzającego śmiech niż takie pytania.
AŚKA - Nie 08 Lip, 2007 12:23
Temat postu:
1 - ZAWSZE STAWAJ PO JEJ STRONIE!
Szczególnie w trudnych sytuacjach. Na przykład, gdy ona kłóci się z kimś, ma problemy lub narozrabiała, pokaż, że grasz w jej drużynie. Wierzysz jej, nie oceniasz jej źle i jej pomożesz.
2 - KIEDY ONA BĘDZIE MIAŁA KIEPSKI DZIEŃ, DAJ JEJ CIASTECZKA.
Od wieków dawanie jedzenia ukochanej osobie jest sygnałem: "Zależy mi na tobie, dlatego dam ci coś pycha".
3 - ZAKŁADAJ JEJ DOBRĄ WOLĘ.
Jeśli się spóźni, najpierw zapytaj, czemu. Albo spróbuj chociaż nie krzyczeć: "Robisz to na złość!!!". Ona zobaczy, że ją rozumiesz.
4 - RAZ NA JAKIŚ CZAS POZWÓL JEJ, ABY CI POMOGŁA.
Ucieszy się, kiedy zobaczy, że najwyraźniej uważasz ją za godną zaufania, skoro prosisz o radę...
5 - POCAŁUJ JĄ MOCNO W USTA,
patrząc jej przy tym w oczy. Mmmmm...
6 - CZASAMI ZAPROPONUJ, ŻEBYŚCIE NA RANDCE ZROBILI COŚ, CO ONA KOCHA.
Mimo że ty za tym nie przepadasz. Idź i baw się dobrze. Dziewczyna uzna, że akceptujesz ją taką, jaka jest.
7 - WYJDŹ Z INICJATYWĄ.
Sam zaproś ją na randkę-niespodziankę. Dziewczyny to lubią.
8 - NIE PODDAWAJ SIĘ PO PIERWSZEJ KŁÓTNI.
Jeśli macie problem, uprzyj się i spróbuj go rozwiązać. To nieprawda, że skoro się pokłóciliście, to musicie ze sobą zerwać. Pamiętaj, że każdy przetrwana kłótnia zbliża was do siebie.
9 - INTERESUJ SIĘ TYM, CO DZIEJE SIĘ Z TWOJĄ DZIEWCZYNĄ.
Zapytaj ją bez szczególnego powodu, jak się miewa, zainteresuj się, jak spędziła dzień. Warto, żebyś wiedział, co u niej słychać...

Powodzenia Smile
Marcia10 - Wto 10 Lip, 2007 19:59
Temat postu:
pocalunek z otwartymi oczami? Nigdy w zyciu, przynajmniej nie pierwszy!
AŚKA - Sro 11 Lip, 2007 12:21
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:

jeśli pierwszy to raczej nie... biggrinbiggrinbiggrin
Shaunri - Sro 11 Lip, 2007 15:06
Temat postu:
A czemu akurat pierwszy nie O_o?
cornelia.j.m - Sro 11 Lip, 2007 20:48
Temat postu:
bo pierwszy pocalunek musi byc mega romantyczny a z zamknietymi oczami te mile uczucie wzrasta (uczucie romantyzmu i ciepla)
Marcia10 - Sro 11 Lip, 2007 21:46
Temat postu:
jesli masz zamkniete oczy to czujesz to ... uczucie. Daj mu sie porwac. Potem to juz... to nie bedzie tak jak na poczatku.
Shaunri - Sro 11 Lip, 2007 21:58
Temat postu:
Eeee... No cóż, widać że Ja głupi samiec jestem : )
Marcia10 - Sro 11 Lip, 2007 22:10
Temat postu:
a calowales sie? ^^
nasty_girl - Czw 12 Lip, 2007 09:01
Temat postu:
heh
Shaunri - Czw 12 Lip, 2007 09:52
Temat postu:
Kiedyś popełniłem ten błąd : )
Żałuję do dziś : )
nasty_girl - Czw 12 Lip, 2007 13:18
Temat postu:
Trzeba było od dziecka żyć w celibacie.
Shaunri - Czw 12 Lip, 2007 15:37
Temat postu:
Człowiek głupi to i popełnia błędy : )
Marcia10 - Pią 13 Lip, 2007 09:08
Temat postu:
dlaczego zalujesz?
Shaunri - Pią 13 Lip, 2007 10:53
Temat postu:
Żartuję, żartuję, ale to fakt - kobiety to przekleństwo : )
nasty_girl - Pią 13 Lip, 2007 13:51
Temat postu:
Wink
Marcia10 - Sob 14 Lip, 2007 22:08
Temat postu:
No jak tak mozesz mowic ^^
Anonymous - Wto 17 Lip, 2007 09:28
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:

Kurde, nie lubię tego. Mój facet tak całuje :/ Nie lubie tego wpatrywania.
Laki - Sro 18 Lip, 2007 00:10
Temat postu:
Czasem przy dłuższym pocałunku można otworzyc oczy, spojrzec jak partnerka jest zachwycona... (:
Anonymous - Sro 18 Lip, 2007 00:33
Temat postu:
No tak, ale nie od początku do końca. Tak cały czas. Rzadko, bardzo rzadko oczy zamyka. I to na chwilę.
Marcia10 - Sro 18 Lip, 2007 11:58
Temat postu:
Czyli takie dłuższe mrugniecie? To powiedz mu ze cie to wnerwia ^^
Anonymous - Sro 18 Lip, 2007 17:52
Temat postu:
Może trochę dłuższe, niż dłuższe mrugnięcie...
Teraz to już w ogóle oczu nie zamyka. Patrzy tu i tam. Ekhem. Wszystko musi zbadać i zobaczyć :p
Marcia10 - Czw 19 Lip, 2007 18:44
Temat postu:
O lol. Tu sie z toba caluje i jednoczesnie rozglada sie czy nikt nie luka. O lol.
Laki - Czw 19 Lip, 2007 19:40
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
O lol. Tu sie z toba caluje i jednoczesnie rozglada sie czy nikt nie luka. O lol.

Mój kolega robił tak całując się z koleżanką na środku klasy, my oczywiście wtedy na niego wyłupiastym wzrokiem patrzali (:
Anonymous - Czw 19 Lip, 2007 20:16
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:

Yyy... chyba źle mnie zrozumiałaś. Po pierwsze nie rozgląda się, czy ktoś przypadkiem nie luka, bo nie ma jak nas kto wylukać. Po drugie nie bada - że tak powiem - z zewnątrz dookoła. Mnie wybadowywuje ;p Musi zobaczyć to, co ma. Jak to dzieci - co do rączki, to do buzi, na tej samej zasadzie Razz
Marcia10 - Czw 19 Lip, 2007 20:22
Temat postu:
O lol. Uau.

Laki, w klasie? o_ó
Laki - Czw 19 Lip, 2007 22:20
Temat postu:
Tak, chodzą ze sobą.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group