| Riaga napisał/a: | 
| Pamiętaj, że są także zamienniki witamin z mięsa- na przykład soja, kostka sojowa, kotlety sojowe- to są wegetariańskie potrawy, które wege spożywają zamiast mięcha. | 
| Riaga napisał/a: | 
| Pamiętaj, że są także zamienniki witamin z mięsa- na przykład soja, kostka sojowa, kotlety sojowe- to są wegetariańskie potrawy, które wege spożywają zamiast mięcha. | 
 mniam....są przepyszne
 mniam....są przepyszne  
| Chippy napisał/a: | 
| A akurat zamiennikami się nie najesz. | 
| Chippy napisał/a: | 
| Dobrze, że jestem wszystkojadem - 4 parówki sojowe kosztują 8,95 w Tesco. Doprowadziłbym swoją rodzinę do ruiny, bo jem 10 parówek dziennie + kotlety. A kotlety to już nie sprawdzałem ile kosztują ;]. | 

| Słupek napisał/a: | 
| Mnie już przerósł :'( | 
 .
.      
     | Shaunri napisał/a: | 
| Ja? Hmmm... Coś koło 170 cm : ) Mogło być gorzej : ) | 

) przychodzi mi z trudnością.
 ) przychodzi mi z trudnością.      

| Nens napisał/a: | 
| Ja jestem od swojego niższa o prawie 30 cm xD A co do spodni: niemal zawsze muszę skracać, za szerokie biodra do za niskiego wzrostu ;P I właśnie psuje to fason, więc poradziłam sobie z problemem tak, że prawie wcale nie noszę spodni :) | 

musialabym miec faceta 190 zeby moc chodzic przy nim w obcasach, a wszyscy 185 w góre i do tego przystojni sa zajeci. boze jakie to zycie niesprawiedliwe
 musialabym miec faceta 190 zeby moc chodzic przy nim w obcasach, a wszyscy 185 w góre i do tego przystojni sa zajeci. boze jakie to zycie niesprawiedliwe  
      Jeszcze lęku wysokości byś dostała :d
 Jeszcze lęku wysokości byś dostała :d