Nena napisał/a: |
Kolczyków nie mam ![]() |
Kania napisał/a: |
Ja przemywam tak polewam troche z tylu na tą dziurke ale bez zdekjmowania kolczyków i pokręcam wtedy woda dotanie się do środka ucha i wszystko zdezynfekuje...mi się goją ładnie..nie zdejmuj kolczyków wogule gdy je przemywasz..i nie zdejmuj do zagojenia uszu
a jak będzie boleć jak będzie ci przekuwać to poproś o znieczulenoie to taka buteleczka ze znieczuleniem i czyms takim do pryskania...facetka ci tym popsiuka o i gotowe będzie mniej boleć ja mniałam to znieczulenie bo mnie bolało popsiukala mi jak juz przekułsa i mniej mnie bolało. ![]() |
Gościówa napisał/a: | ||
Ja uważam że jak ucho ropieje wręcz trzeba zdjąć kolczyk i przemyć dokładnie ucho woda ultelniona albo spirytusem...jeśli wszystko z uchem jest ok niepotrzeba NIC robić...porostu nosic te kolczyki przez 2-3 tygodnie i tyle. Ale jak uszy ropieją to trzeba je dokładnie zdezynfekowac i przemyc nawet jesli to bedzie troche bolało...bo kiedy ranka jest swieza zdjemowanie i zakladanie kolczyka moze troche szczypac...ale to juz po fakcie bo w czasie robienia dziurek prawie nic nie boli..tylko troche i ymsle ze znieczulenie jest zbędne bo trzeba za nie dodatkowo płacic (przynajmniej u mnie w miescie) |
panienka_wierzba napisał/a: |
. Albo w czasie mojej przyszłorocznej ucieczki z domu |
aguSia90 napisał/a: |
a chlopacy raczej nie lubią takich rzeczy na dziewczynach. ![]() |