panienka_wierzba napisał/a: |
moim zdaniem to wcale nie ejst za wczesnie na pocałunek z języczkiem, nie wiem co wy do tego macie, jeżeli dziewczyna i chłopak chcą się calować z języczkiem niech to robią anwet w wieku 11 czy 12 lat, co w tym złego, moim zdaniem wcale nie ma co do tego ograniczeń wiekowych =/ nie rozumiem dlaczego niby dla was wiek 14 lat to za mało... znam osoby które w wieku `15 lat uprawialy petting i co w tym złego? jeżeli kochają swoich partnerów a partnerzy kochają ich (albo jesli ktoś mówi że miłość jest niemożliwa to czują do siebie bardzo wielkie uczucie) to czemu nie, |
Tavion napisał/a: |
P.S 2 - Aśka, niedawno pisałaś że chcesz się całować z chłopakiem. A teraz piszesz, że w podstawówce nie wypada. Z tego co czytałam jesteś jeszcze w podstawówce. ![]() |
Cytat: |
nie ważne ile masz lat całować możesz się nawet w podstawówce ale ... moim zdaniem to za szybko na takie żeczy jak całowanie z języczkiem w tym wieku pocałunek powinien być bez języczka !!! ale to nie moja sprawa ... |
Ziomal napisał/a: |
Zwykły pocałunek OCZYWIŚCIE ale w tym wieku z języczkiem?! to tylko daję pożądanie a później sex w wieku 14?! może nie którzy juz mają sex za sobą ale to źle |
Mała napisał/a: |
Nierzoumiem czemu za wczesnie? ja juz zaczelam jak mialam 13 lat i z jezyczkiem. to niejest zle, ale pod warunkiem ze chlopaka zna sie DLUZEJ, conajmniej z 2 miesiace... a nie nieiwiadomo co zaraz... a po szyji? czemu nie? ja zawsze przygryzam mojemu facetowi szyjke:> |
żęby uprawiać seks każdy powienien być świadomy no tych wiecie jak to leciało : P zapomniałam słowa =/ |
ak tak o to słowo mi chodziło, wiesz zgadzam się z tobą w pełni, w pełni uzupełniłam moją wypowiedź, coś od ostatniego czasu zauważam że uzupełniamy swoje wypowiedzi nawzajem, ja Tobie a ty mnie =P ![]() |
Lavile napisał/a: |
! Mi chodzilo tylko, ze w takim wieku nie ma mowy o prawdziwej milosci i wogole. 15 LATEK GOTOWY NA SEKS ? ![]() |
Nastka-11 napisał/a: |
Ja uważam,że calowanie po szyi jest bezpieczniejsze niż z jezyczkiem-ponieważ z języczkiemmożna się zarazić , natomiast calowanie po szyi...nic się takiego nie stanie. Po za tym uważam,że nic się nawet nie stało,że pocałowałaś go z języczkiem ![]() |