panienka_wierzba napisał/a: |
a ja odpowiem drugi raz to co juz kiedys odpowiedzialam. Wszystkie wkrecane kolczyki (czy to do pepka, czy do wargi czy brwi czy jezyka) moga sie zaciac, wiesz ilu ludziom stalo sie tak z kolczykiem w pepku? nawet nie pytaj. Wiec po prostu Twoja znajoma miala pecha, kazdemu moze sie przytrafic, czy to w jezyku, czy to w pepku, czy w brwi czy wardze... |
panienka_wierzba napisał/a: |
hm... mam zamiar z nimi o tym pogadac przed zrobieniem sobie ale i tak czy mi pozwola czy nie to sobie zrobie. Matce juz o tym wspominalam, jakos sceptycznie na to nie patrzyla ale nie byla tez zbytnio przychylna. Tak ryzyko, cale zycie jest zwiaze z ryzykiem, nie wychodz z domu bo wszedzie moga byc pedofile i zboczency, w szkole, w kosciele, na ulicy, wsrod Twoich znajomych... |
Młoda napisał/a: |
Chciałabym mieć (dredy) szokowałabym ludków
Ale nie wiem czy by mnie nie wyrzucili z domu i szkoły |
Gabrielen napisał/a: |
U nas w szkole na kolczyki poza uszami i za dredy wywalają... ![]() Co nie zmienia faktu, że za 2 lata będę miała dredziuchy (takie nie-na-stałe) i kolczyk na brwi, mmm ^__^ |
Agentka napisał/a: | ||
wywalają na serio?? ![]() ![]() ![]() |
Miracle napisał/a: |
Dla mnie to obrzydliwe w tym wieku.Ale jesli chcesz to zrobic zrob to w porzadnym salonie kosmetycznym lub jakims innym miejscu a nie w jakiejs dziurze.To bedzie teraz przeztroga: MOJA QMPELA PRZEBILA SOBIE JEZYK NIBY WSZYSTKO DOBRZE BRAK OBJAWOW ZAKARZENIA AZ TU NAGLE POI KILKU TYGODNIACH OKAZALO SIE ZE MA ZAKARZENIE WEWNETRZNE.WYLADOWALA W SZPITALU NA ZAKAZNYM,!!!!I BARDZO ZALOWALKA TEGO PRZEBICIA.Dlatego lepiej zastanow sie nad tym porzadnie... |