Heh...
 Heh...      

Czasami wieczorkami lubię sobie poczytać dobrą lekurę, albo popisać w pamiętniku, albo napisać wiersz jak mam wenę (ale to coraz rzadziej)
 Czasami wieczorkami lubię sobie poczytać dobrą lekurę, albo popisać w pamiętniku, albo napisać wiersz jak mam wenę (ale to coraz rzadziej)  . Albo... potańczyć
. Albo... potańczyć  Może to się wam wyda dziwne, ale takie ćwiczenia są dobre. Za każdym razem, kiedy mam ochotę włączam radnio, słucham jakąś piosenke i muszę w jej czasie udać jakąś postać. Taką, o której jest mowa w tekscie piosenki. To fajne, a w ten sposób ćwiczę
 Może to się wam wyda dziwne, ale takie ćwiczenia są dobre. Za każdym razem, kiedy mam ochotę włączam radnio, słucham jakąś piosenke i muszę w jej czasie udać jakąś postać. Taką, o której jest mowa w tekscie piosenki. To fajne, a w ten sposób ćwiczę  .
. 
 .
. 

Ja na przykład robie sobie od czasu do czasu różne modele albo makiety, modelarstwo jest moim hooby i polecam mje wszystkim na nude, przy tym jest fajna zabawa a gdy już coś skończysz jesteś z siebie dumny
  Ja na przykład robie sobie od czasu do czasu różne modele albo makiety, modelarstwo jest moim hooby i polecam mje wszystkim na nude, przy tym jest fajna zabawa a gdy już coś skończysz jesteś z siebie dumny   
      . Czasem też lubię porysować sobie, ale niestety nie umiem
. Czasem też lubię porysować sobie, ale niestety nie umiem  Moje rysunki wyglądają, jakby je rysował pięciolatek
  Moje rysunki wyglądają, jakby je rysował pięciolatek  
      Moja siostra pięknie rysuje i chciałbym się od niej tego nauczyć, fajnie jest sobie czasem porysować na kartce Grafiti albo grafy do desek
  Moja siostra pięknie rysuje i chciałbym się od niej tego nauczyć, fajnie jest sobie czasem porysować na kartce Grafiti albo grafy do desek   

bo mam ograniczony czas siedzenia na kompie
 bo mam ograniczony czas siedzenia na kompie  
      jak był popsuty to musiałam się bez niego 6 dni obyć, a tak wogóle to jak niesiedzę na kompie to czytam książki ( kryminały A.Christie
 jak był popsuty to musiałam się bez niego 6 dni obyć, a tak wogóle to jak niesiedzę na kompie to czytam książki ( kryminały A.Christie  )lub oglądam tv lub uczę się
 )lub oglądam tv lub uczę się  a od tygodnia to sobie śpię
 a od tygodnia to sobie śpię  a tv to nie jakis diabeł oglądam dośc często ale nie brazylijskie telenowele a programy muzyczne, a wogóle to jakbym mogła żyć tydzień bez tego forum
 a tv to nie jakis diabeł oglądam dośc często ale nie brazylijskie telenowele a programy muzyczne, a wogóle to jakbym mogła żyć tydzień bez tego forum  
      .
.
 jak nie mogę włączyć kompa to wole pospać a potem włączyć
 jak nie mogę włączyć kompa to wole pospać a potem włączyć  

| Kinga napisał/a: | 
| A z kimś :> Hym Hym oj tak fajnie jest ze swoją miłością sobie poleżeć :> | 

ale niemam z kim:(
 ale niemam z kim:(     | DeadCorpses napisał/a: | 
| no masz...iles tam zł i mozesz sobie spac prawie do woli ze swoja miloscia. ;p | 
| Cytat: | 
| 1. FIlm 2. marihuana 3. wp.pl gry online 4. yahoo.com pool 5. pobigać sobie 6. spać 7. napić się wódki ze znajomymi 8. chłopak/dziewczyna.... skutecznie urozmaici ci czas 9. kogos po wkurzac 10. czytanie głupich postów 11. TV i tak bez końca można ... | 
| DeadCorpses napisał/a: | 
| ej! na priv, wyraźnie napisał. :/ |