Dzieci OnLine

Na luzie... - Tu każdy może sobie składać świąteczne życzonka

Nikita - Nie 19 Gru, 2004 18:27
Temat postu: Tu każdy może sobie składać świąteczne życzonka
W tym temacie każdy może sobie nawzajem składać świąteczne i noworoczne życzenia

Malvina - życzę Ci szybkiego powrotu na forum

czarna_92 - życzę Ci abyś czuła się tu jak u siebie w domku i abyś pobyła tu znami jak najdłużej

Ona_89 - zyczę Ci abyś w przyyszłości wyrosła na fajną kucharkę
Naomi - Nie 19 Gru, 2004 18:38
Temat postu:
Ja wAm ~~ WsZyStKim żYczę:

WeSoŁyCH^^śWiĄt
i szczęśliwego nowego roku =D

I aby grono odwiedzających nasze (moge tak powiedzieć?) forum wzrosło =]
Anonymous - Nie 19 Gru, 2004 19:07
Temat postu:
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia szalonego Sylwestra (małego kaca Mr. Green) Szczęśliwego Nowego Roku.

życzę Wszystkim użytkownikom forum Smile

Ona89 - Nie 19 Gru, 2004 20:18
Temat postu:
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, pysznego jedzonka na wigilijnym stole, duuuuuuuużo prezentów i spełnienia marzeń wszystkim formuowiczom
życzy
Ona89

Cytat:
I aby grono odwiedzających nasze (moge tak powiedzieć?) forum wzrosło =]

Młoda bez komentarza... Rolling Eyes Dobrze wiesz o co mi chodzi.
Elun - Nie 19 Gru, 2004 20:53
Temat postu:
Niech się spełnią te bożonarodzeniowe życzenia
te łatwe i te trudne do spełnienia
Niech się spełnią te duże i małe
te mówione głośno lub wcale
Niech się spełni to wszytsko krok po kroku
Tego Wam życzę w nowym roku Smile

Anonymous - Nie 19 Gru, 2004 21:11
Temat postu:
Młoda to pokemon! Młoda to pokemon! Młoda to pokemon!
Pisze pismem pOkEmoNooF! Pisze pismem pOkEmoNooF! Pisze pismem pOkEmoNooF!

A ja wam wszystkim życzę wszystkiego najlepszego.
Agniesi12, żeby dodała jeszcze 10 kandydatur na moda,
Ninie, żeby dostała ciekawe prezenty,
Onej89, żeby dodawała nam jeszcze ciekawsze przepisy,
Fierzbie, Wesooooołych Świąt ;*****
Femme, "najedz się drożdży i rooośnij malutka!" XDD
Muz, ho-ho-ho, wesołych świąt

I innym też wesooołych świąt!
Anonymous - Nie 19 Gru, 2004 21:15
Temat postu:
Paskuda jedna!
"Kaaaaaaaśka, ale przytyłaś!" >:]

Tak, tak, wszystkiego najlepszego, smacznego karpia, hojnego Mikołaja, świątecznej atmosfery, blablabla... i blablabla... nie umiem składać życzeń.. blablabla... wesołego sylwestra, szampańskiej zabawy... [ale oklepane XD!]

Dla wszystkich wielkie MUUUUUA! :**************************
Anonymous - Nie 19 Gru, 2004 22:27
Temat postu:
To ja wam wszystkim życzę:
Kochane Misiaki - Wesołego Karpia, święconego opłatka, miłych chwil w rodzinnym gronie, zamarzania na pasterce, bałwana pod oknami i wszystkiego czego tylko sobie zażyczcie, a także wielu odwiedzin na forum w tym czasie, bo to też ważne Smile
Pulkownik Nikt - Nie 19 Gru, 2004 22:46
Temat postu:
Pozdrawiam wszystkich. A teraz ide spac. muaaaa ;-P
Kinga - Pon 20 Gru, 2004 16:39
Temat postu:
A ja wszystkim i sobie Wink życzę ... aby te święta były jeszcze lepsze od poprzednich, aby sylwester był udany Wink
Pozatym
dużo zdrówka, szczęscia w zyciu i miłosci, pomyślnosci, znalezienia bliskiej osóbki która obdarzy was miłoscią a jesli juz takową posiadacie aby układało wam się jak najlepiej, pozatym życzę wam jak niejmniej sytuacji nieprzyjemnych, jak najmniej kłótni, jak najwiecej radości, spełnienia wszystkich marzeń nawet tych najskrytszych ... życzę wam wszystkiego naj naj Wink

życzę Nenie, KleO, Nemei (ciekawe czy jeszcze nas odwiedza), Iśce, Małej (Jeszcze więcej świetnych zdjęć Wink), Panowi Feanorkowi Wink, Dexterowi, Kamixowi, Eregothowi, Bike_chan, mroweczce, codiemu, Femme Fatale :*, R2, KoT, Weronika, Tavion, Inteligencja,Idze, DeadCorpsesowi, Arenowi i całej reszcie naszej forumowej "rodzinki"
to tak ogółem i skrótowo napisałam bo nie potrafie do każdego dobrać innych słów Wink

A dokładniej

ToJa - Aga Tobie zyczę aby święta w Twojej rodzinie były jak najszczęśliwsze, aby udało się pomóc Twojemu tacie, i aby serwis dziecionline działał bez zarzutu, żadnych Matrixów-cofnięć w czasie Wink
Deg - Cóż Ci życzyć Wink Duzo zdrówka dla Ciebie, Twojej żony i Gabrysi Smile

Noid - Tobie i sobie zyczę Wink zresztą sam wiesz co Wink :* ... pozatym spełnienia wszytskich marzeń i oby ten rok przyniósł jak najwięcej miłych chwil Wink

panienka_wierzba - Tobie siostrzyczko Smile zyczę ... jak najmniej smuteczków i problemów, aby kazde z Twoich marzeń sie spełniło Wink :* mua I oczywiście mamy sie spotkac Wink wiesz o tym biggrin
Pulkownik Nikt - robaczkowi w lateksowym kombinezoniku zycze spełnienia marzeń Wink
EU07 - wszystkiego najlepszego :*
elfka_nenar - Mojemu kochankowi Smile cóż tu zyczyć Wink wszytekigo naaaaaj biggrin

Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wink
życzę wam wszystkim :*

Anonymous - Pon 20 Gru, 2004 17:14
Temat postu:
a mnie ktoś złoży życzenia ? :|
Anonymous - Pon 20 Gru, 2004 17:17
Temat postu:
Jaaaaaaaa! ;*******

Wszystkiego najlepszego, ostrej rózgi przećwiekowanej, nowego mózgu, trochę oleju do głowy i przede wszystkim, prywatnego nauczyciela gotowego nauczyć cię myślenia!
Mua, kotku! Dla ciebie wszystko! ;***
panienka_wierzba - Pon 20 Gru, 2004 17:23
Temat postu:
no ludki =) teraz an mnie kolej czyż nie? ah, chciałabym Wam wszystkim z osobna złożyć życzonka, wypisze tyle osóbków ile pamiętam na ta chwilę więcej prosze przypominać mi ^^

Agnieszce12 -żebyś sie oważyła pogadać z tym swoim "wymarzonym" chlopaczkiem =)
Arenowi -Ty nasz romantyku Ty Wink pisz wierszyki pisz
Deg'owi - Jak najmilszych świat w gronie rodziny =) oby Twoja kochana córusia też kiedyś nas sobie ładnie odwiedzałą i wogóle. Ucałuj ją ode mnie "mua =*" i for żoncia Wink.
ElfkaNenar - oj słonko =D a więc Wink 1, tego faceta z tym psem co mówiłaś =) 2,jak najdłuzszego grania na gitarce =p 3,Wierzby w domku i w dzień i w nocy =D 4, wsyzstkeico czego zamarzysz =*
EU07 - tanich biletów kolejowych? Wink hyhy, powodzenia w szkole =)
Femme Fatale - no co Ci moge Puchiko dać co nyo? =) (a ja będe udawać Dejiko ^^) no więc słoneczko czego tylko chcesz, i rozwijaj talencik pisarski, rozwijaj =D.
Frigg - co ja moge zyczc takiej kobiecie jak Ty? hm.. =] moze sukcesów w zyciu [prywatnym i zawodowym Wink no pozdrawiam =*.
Idda - =p, tego syneczka od wody kolońskiej =*
Inteligencja - moze jeszcze wiecej yntelygencyji? =D
Kamix - hm.. co ja mogę Tobie zyczyć chlopei =) gotuj smarz i wogóle co tylko mozesz Wink bo masz talenta wydaje mi sie =p
Kinga - Duzo duzo rozowych stringoof =D zeby Ci jak najdłużej chomiczki żyły =] i duzio duuuuuuzio milosci =)
Kot - kici kici, mraaaaaau =) nie wiem co Ci zyczyc, duzio duzio causków =*/
Mała -aaaaj a bym o Tobie zapomniała Wink kochanie, wielu wielu pięknych fotek jak dotychczas, jak najwięcej facetów (ostrych słonko, ostrych =p) zarywaj laska zarywaj =) i czego tylko chcesz =******* muaaaa
mroweczka - słonko, jeszcze 20 modów Wink =*
Mycha92 - bezbolesnych miesiączek Wink hyhy
Nena - yo ziom =D czego tylko zamarzysz misiaku =p, wielu wilelu nie odstających strączków (mam nadzieję że nie pomyliłam osób i to ty pisałas keidyś że denerwują Cię sterczące wloski Wink ). =*
Nidhogg - =) Ty jeszcze na forum króciutko, więc czego tam sobie tylko zamarzysz ze swoich prywatnych sprawem oraz zebys nam z forum niepouciekała Wink.
Noid - jak najszybszego osiągnięcia 15 latek (ah te buzi buzi z kolezankami Wink ).
Ona89 - szkoły gastronomicznej? =) hyhy, czego tylko chcesz =*.
pan_feanor - grrrr ^^ duzio duzio prezencików od Ewci i Agnieszki, i jak najmniejszego wkurzania (przez) siostry(ę) Wink =).
Pulkownik Nikt - eh maly rycerzyku Wink hyhy więc wielu wielu prezentów =) uśmiechów i czego tylko sobie zapragniesz chlopczyku ^^ (i zebysmy sie spotkali jak bede do Kindzi jechac =p).
Słoneczko - powodzenia z chłopakiem =) i wielu sukcesów w zyciu rodzinnym.
Tavion -oh kochana =]. Wielu wieeelu głupich pomysłów =) słodziutkich likerów, ogromu Avatarków i zeby juz nikt nie ośmielił się mówić że "Fierzba" nie jest tekstem zastrzezonym Wink.
ToJa - no słodka =) 3maj sie mocno, mnóstwo szczęścia, pieniedzy ic zego tylko chcesz dla taty i całej rodziny =*.
Wero - no dizewcyznko =] powodzenia w szkółce Wink, nie denerwuj się, pisz dużo w ksiażce i duzo duzo słodyczy.

Poza tym słonka =).
O czym tylko zamarzycie, aby święta te były spędzone tylko z tymi których kochacie, z którymi chcecie być, aby nitk nie został sam. Ślicznotki moje i moji ukochani przystojniacy, wiele miłości oraz wiele wiele wiele szczęścia =).
Ciocia Fierzbusia* składa życzonka, żegnam =*

*=by Tavion =)

Anonymous - Pon 20 Gru, 2004 17:24
Temat postu:
Dorzucę jeszcze słownik ortograficzny.
Kinga - Pon 20 Gru, 2004 17:28
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:

EU07 - tanich biletów kolejowych? Wink hyhy, powodzenia w szkole =)
Kinga - Duzo duzo rozowych stringoof =D zeby Ci jak najdłużej chomiczki żyły =] i duzio duuuuuuzio milosci =)
Noid - jak najszybszego osiągnięcia 15 latek (ah te buzi buzi z kolezankami ).

aaah Smile Smile EU dorzucam się do życzeń od Wierzby Wink
Siostra ...a co do tych "buzi z koleżanerczkami" Noida ... to nie dam Smile :* :* :* :* <-- for Noid Smile
Dziekuję Ci za życzonka Haaah a chomiki co siedzą jeszcze w zoologicznym dziękują też biggrin
Elly - Pon 20 Gru, 2004 17:50
Temat postu:
ŻYCZE WAM SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA , PYSZNIUTKICH POTRAW NA STOLE WIGILIJNYM , DUŻO ŚNIEGU ZA OKNEM , ZAFAJOWYCH PREZĘTÓW POD CHOINKA , MIŁYCH ŚWIĄT W TOWARZYSTWIE RODZINKI I WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE ZAPRAGNIECIE Mr. Green MAM NADZIEJE ŻE UDA WAM SIE TAKŻE FAJOWO SPEDZIĆ SELWESTRA 2005 Mr. Green

CHCIAŁBYM JESZCZE ŻYCZYĆ

ARENOWI WIECEJ DOBREGO HUMORU I MNIEJ ZŁOŚCI NA MNIE Mr. Green

MIRACLE WIEKSZEGO POWODZENIE WE WKRĘCANIU (CHYBA WIESZ O CO CHODZI) I UDANEJ IMPREZY NA SYLWESTRA Mr. Green

NICE TOBIE ŻYCZE TYLKO JEDNEGO SPRAWNEGO GG Mr. Green ŻEBY CIĘ TAK NIE WYWALAŁO , I JESZCZE UDANEJ IMPREZY SYLWESTROWEJ

ARCHIMONDE ZYCZE WIĘKSZEGO POWODZENIE U MIRKI Mr. Green I MNIEJSZEGO POPĘDU SEKSUALNEGO Mr. Green

IDDZIE ŻYCZE OGÓLNIE WESOŁYCH ŚWIĄT Mr. Green

AGNIESZCE12 ZYCZE WSZYSTKIEGO TEGO CO SOBIE ZAPRAGNIE Mr. Green

AMAZONCE ŻYCZE FAJNIEJSZYCH CHŁOPCÓW W GIMNAZJUM Mr. Green Very Happy
Anonymous - Pon 20 Gru, 2004 18:05
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
Noid - jak najszybszego osiągnięcia 15 latek (ah te buzi buzi z kolezankami Wink ).

No już zaniedługo to będzie, bo na początku marca Mr. Green
A co do życzeń to wszystkim życzę... chwila... jak to było... a tak, wszystkim życzę Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Mr. Green
Miracle - Pon 20 Gru, 2004 18:16
Temat postu:
JA DOLACZAM SIE DO ZYCZEN ELLY ALE DODAM COS OD SIEBIE.A WIC ZYCZE WSZYTKIM "FORUMOWICZA" KTORYCH NIE ZNAM ALE MYSLE ZE POZNAM WKROTCE WESOLYCH SWIAT,FURY PREZENTOW,UDANEGO SYLWESTRA I CZEGO SOBIE TYLKO ZYCZYCIE W NOWYM ROKU Mr. Green

ELLY DZIEKI WIELKIE ZA ZYCZONKA.ZYCZE CI UDANYCH SWIAT I SYLWESTRA NA DESCE-OBY CI NAPADALO DUZO SNIEGU ZEBYS MI NIE JEZDZILA NA TRAWCE I SIE NIE POTLUKLA SZCZEGOLNIE TWOJEJ GLOWKI Mr. Green

NICE BY BYLA ZAWSZE SZCZESLIWA,DOBRZE SIE SPRAWOWALA JAKO PRZEWODNICZACA I DALEJ BYLA TAKA WSPANIALA QMPELA JAKA TERAZ JEST Very Happy

ARENOWI ZEBYS BYL ZAWSZE TAKI USMIECHNIETY I DOWCIPNY.NO I CZEGO TAM SOBIE ZYCZYSZ JESZCZE Razz

ARCHIMONDOWI (PODOBNE ZYCZENIA OD PATI) ZEBYS ZDOBYL MIRKE BO BARDZO TRUDNO JA USIDLIC I Mr. Green I ZEBYS NIE BYL TAKI ZBOCZONY JAK W TYM ROKU Rolling Eyes Very Happy

RESZCIE KTORYCH NIE WYMIENILAM WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE TYLKO ZYCZA Mr. Green
Anonymous - Pon 20 Gru, 2004 18:59
Temat postu:
Tavion dzięki, masz u mnie piwo
justka007 - Pon 20 Gru, 2004 19:01
Temat postu:
Życzę wszystkim spełnienia marzeń, bogatego mikołaja i, żebyście nie zapomnieli o forum.
Naomi - Pon 20 Gru, 2004 19:42
Temat postu:
Tavion napisał/a:
Młoda to pokemon! Młoda to pokemon! Młoda to pokemon!
Pisze pismem pOkEmoNooF! Pisze pismem pOkEmoNooF! Pisze pismem pOkEmoNooF!

A ja wam wszystkim życzę wszystkiego najlepszego.
Agniesi12, żeby dodała jeszcze 10 kandydatur na moda,
Ninie, żeby dostała ciekawe prezenty,
Onej89, żeby dodawała nam jeszcze ciekawsze przepisy,
Fierzbie, Wesooooołych Świąt ;*****
Femme, "najedz się drożdży i rooośnij malutka!" XDD
Muz, ho-ho-ho, wesołych świąt

I innym też wesooołych świąt!

Dziękuje Tavionci, która zawsze umie podtrzymać na duchu =P
Chciałam tylko wtrącić, że o mnie nikt nie pamięta (chyba)... Sad
Buuuu.....
Miracle - Pon 20 Gru, 2004 19:53
Temat postu:
Cytat:
Dziękuje Tavionci, która zawsze umie podtrzymać na duchu =P
Chciałam tylko wtrącić, że o mnie nikt nie pamięta (chyba)... Sad
Buuuu.....

Ja skladalam wszystkim zyczenia tobie tez
kicp - Pon 20 Gru, 2004 19:55
Temat postu:
mokrej choinki i szczęśliwego nowego mikołaja
Elly - Pon 20 Gru, 2004 19:56
Temat postu:
Składam specjalne życzenia Młodej . Życze ci pysznego karpia (lub innej smacznej rybki) miłej świątecznej atmoswery w domciu i dużej illości prezentów pod choinką i czego sobie tam jeszcze zarzyczysz ... Mr. Green
Miracle - Pon 20 Gru, 2004 20:23
Temat postu:
Elly a jaka moze byc inna ryba na swieta jak nie karp???
Anonymous - Pon 20 Gru, 2004 20:25
Temat postu:
"Jak obyczaj każe stary,
według ojców naszej wiary,
chcę złożyc wam życzenia
z dniem Bożego Narodzenia"

Wesołych świąt i szczęśliwego nowego 2005 roku Wam wszystkim
szczególne życzenia chcę złożyć:
Miracle-fajnego chłopaka,fajowego sylwestra oraz wszystkiego co najlepsze
Elly-żebyś zdobyła tego wymażonego,no i czego sobie zyczysz
Arenowi-żeby dziewczyny cie tak niewkurzały, no i czego chcesz
Archimonde-tego wymarzonego długiego pocałunku, i fajnej dziewczyny.
Anonymous - Pon 20 Gru, 2004 20:26
Temat postu:
Miracle napisał/a:

U mnie zawsze w Wigilię są jeszcze np. śledzie czy ryba po grecku Mr. Green
Anonymous - Pon 20 Gru, 2004 20:50
Temat postu:
dzieki Tavion ale to juz z deczka chamskie..
Elly - Pon 20 Gru, 2004 20:53
Temat postu:
Miracle napisał/a:

Miracle to ty nie wiesz że czasem się je np. śledzie , rybe po grecku , łososia i inne tego typu rybki ??
EU07 - Wto 21 Gru, 2004 13:14
Temat postu:
Wszystkim Forumowiczom składam życzenia wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności i NORMALNOŚCI w nadchodzącym Nowym 2005 Roku. Mam nadzieję, że Nowy Rok będzie lepszy niż miniony i wszystkim nam przyniesie dużo radości i sukcesów.
Anonymous - Wto 21 Gru, 2004 13:43
Temat postu:
Ja to pisałam 30 min:
ToJa Żeby ci Tata wyzdrowiał. Love
Deg Aby Gabi wyzzdrowiała Love
Iśka Pędź do Niemiec, do Łukasza. Love
Malvina Wracaj do nas! Love
Nena Żeby twoje żekome potomstwo nie stało się prawdziwym Love
ElfkaNenar Graj lepiej niż Metalica! Love
Tavion Twoje forum będzie działać!Love
Ona98 Zajmuj się kulinarią! Love
Gabrielen Ja cię lubię. Love
Kamix Dzięki za forum Love
Dexter Tobie również Love
KoT Żebyś znalazł dziewczyne Love
Dokończę zaraz
Miracle - Wto 21 Gru, 2004 18:44
Temat postu:
Elly napisał/a:
Miracle napisał/a:

Miracle to ty nie wiesz że czasem się je np. śledzie , rybe po grecku , łososia i inne tego typu rybki ??

Wiem ale zazwczaj jest karp.
Anonymous - Sro 22 Gru, 2004 18:40
Temat postu:
A ja zycze Wam Wszystkim czego sobie pragniecie,dobrych ocen,fajnego chłopaka lub dziewczyny Very Happy smacznej wigilii,pomyśnosci,szczescia,zdrówka radosci,kasy,miłosci i przyjaciół...
A ToJi a raczej jej tacie życze szybkiego powrotu do zdrowia,lub po prostu zwiekszenia radykalnie szans zycia!
Dla Moderatorów:Wytrzymajcie troche,nie kazdy jest idealny,nie trzeba mu dawac ostrzerzen ( Wink Wink )(Ze mna mam nadzieje nie bedzie juz problemow,ale to zalezy ode mnie Wink )
Adminom:Udanego prowadzenia serwisu i zadnych chwil poddania,zwątpienia i checi do roboty Smile

Buźka dla wszystkich =* mua,mua Mr. Green
from Gabra
misia*** - Czw 23 Gru, 2004 14:42
Temat postu:

Prezentów abyście dostali wiele
zeby wiedzieli o tym nawet przyjaciele
wesołych swiąt
szczęśliwego nowego roku
życzę wam ze swego ciepłego domku

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group