Kicia napisał/a: |
Proszę o usunięcie mojego konta!!!Nie bede pobłążać komus kto nazwał mnei idiotką!!!Przepraszam toju tylko ciebie będzie mi z tad brak i ewewntualnei elwki i iśki nikogo więcej.Poprostu ludzie nei potrafia zrozumieć że sie zminiłąm.Żegnam |
ToJa napisał/a: |
No to mamy forumową Trójcę. Trzeciej osoby nie podam, bo mnie o to prosiła. Za momencik sami zobaczycie kto. Kiedyś pisałam... Nie prosiłam i nie będę nikogo prosiła o zostanie. Kłótnie były, są i zawsze będą na forum. Na każdym forum.
Jednak kasowanie konta czy rezygnowanie z forum z powodu kłótni, to zwykłe szczeniactwo. Jeśli do tego tak postępuje moderator, który powinien łagodzić takie sprawy, to nawet szkoda słów. |
No to mamy forumową Trójcę. Trzeciej osoby nie podam, bo mnie o to prosiła. Za momencik sami zobaczycie kto. Kiedyś pisałam... Nie prosiłam i nie będę nikogo prosiła o zostanie. Kłótnie były, są i zawsze będą na forum. Na każdym forum.
Jednak kasowanie konta czy rezygnowanie z forum z powodu kłótni, to zwykłe szczeniactwo. Jeśli do tego tak postępuje moderator, który powinien łagodzić takie sprawy, to nawet szkoda słów. |
Cytat: |
No cóż.. Jedni odchodzą, żeby drudzy mogli zająć ich miejsca. |
Cytat: |
Nagle odbijka, bo z kimś nie może się dogadać. Jak ktoś się nie może dogadać, to niech nie gada. |
Femme Fatale napisał/a: |
Jedni odchodzą, żeby drudzy mogli zająć ich miejsca. ![]() . |
Lilith napisał/a: |
A po kiego się pożarłam z Niną o te twoje ostrzeżenia?
|
Nina_006 napisał/a: | ||
Czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi Lilith... |