rodzynka napisał/a: |
VICHY Normadern - najlepsze... no a ta cała reszta typu Nastolatki to nestety straszne badziewie jak dla mnie |
GirlX napisał/a: |
Ja uzywam Pure Zone z LOREALA. Jak dla mnie jest dobry. Jeszcze G ... (nie pamietam dokladnie, ale to jest ta firma wspoolpracujaca z LOREALEM) czysta skoora. Tez dobry.
P.S. Co do Vichy to zel kosztuje ok. 40 zl. Moja siostra go kupila, ale go nie uzywam bo jestem alergiczka, a tam jest skladnik ktoory mnie uczula. |
GirlX napisał/a: |
Dziewczyno PURE ZONE Z LOREALA jest od 15 czy 16 lat co pisze na opakowaniu a GARNIER CZYSTA SKORA jest dla 20-25 letnich babek. |
Cytat: |
Ja polecam serię "Czysta cera" firmy Dax Cosmetics. |
Gabrielen napisał/a: | ||
Firma jest fantastyczna. ![]() |
Miracle napisał/a: |
Pisalo to gdzies w jakiejs promocyjnej probce ktora do mnie trafila i cos w tym stylu pisalo "Seria garnier czysta skora zostala dokladnie dopracowana dla kobiet ze znisczona cera z pozostlosciami po wieku nastoletnim" czy jakos tak to pisalo. |
Dziewczyno PURE ZONE Z LOREALA jest od 15 czy 16 lat co pisze na opakowaniu |
zwariowana_jedenastka napisał/a: |
Jaki preparat do mycia twarzy(dla młodzierzy!) mi polecicie? Proszę podać cenę i markę:-)
Aha mam cere mieszaną i troszke pryszczy ![]() ![]() |
Jaki preparat do mycia twarzy(dla młodzierzy!) mi polecicie? Proszę podać cenę i markę:-)
Aha mam cere mieszaną i troszke pryszczy , które NIE są ropiejące |
anndzia napisał/a: |
(dla młodzierzy!) |
cornelia.j.m napisał/a: |
z peelingiem |
cornelia.j.m napisał/a: |
Tak. Zalezy od cery. Ja aktualnie uzywam Nivea Visage Joung z peelingiem, jest swietny. |