Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - DO CHŁOPAKÓW!!!

Anonymous - Sob 03 Maj, 2003 12:30
Temat postu: DO CHŁOPAKÓW!!!
jaki jest wasz ideał dziewczyny? opiszcie jej harakter, ale i wygląd, sposób bycia... Co jest dla was najważniejsze: harakter czy wygląd? pewnie wiekszość z was napisze "harakter", ale liczy się też pierwsze wrażenie... Jaka powinna być wasza wybranka Question
Anonymous - Nie 04 Maj, 2003 19:23
Temat postu: Re: DO CHŁOPAKÓW!!!
długowłosa blondynka lub szatynka oczy niebieskie wysoka,harakter łagodny
SŁONECZKO - Pon 05 Maj, 2003 10:40
Temat postu: .......
wedlug mnie nikt nigdy nie znajdzie swojego ideału! ja mam swoj ideal chlopaka ale podoba mi sie chlopka ktory jest przeciwnaiestwem mojego idealu! no! kazdy ma jakas wade a wedlug mnie ideal nie ma wad!
TAK JA SADZE
deg - Pon 05 Maj, 2003 23:34
Temat postu:
A ja uważam, że można mieć idealną dziewczynę / chłopaka. Wszystko zależy jak opiszemy naszego ideała.

Dla mnie idealna dziewczyna to dziewczyna naturalna, tzn. zachowująca się naturalnie. Bez znaczenia czy blondynka czy szatynka czy ruda. Bez znaczenia czy szczupła czy wręcz odwrotnie. Ważne, aby była moim przyjacielem, abym mógł jej zaufać i dzielić z nią największe sekrety.

Super dziewczyny-modelki są extra. Ale tylko do oglądania ich i pokazywania się z nimi. W codziennym życiu się nie sprawdzają.
Szpila - Pią 09 Maj, 2003 10:16
Temat postu:
modlki do ogladania owszem, ale do zycia nie, bo ona bedzie same kosmetyki kupowac i ciuchy i nie bedzie kasy w domu
ale ja rudej bym nie chcial
Maciek - Pią 09 Maj, 2003 16:15
Temat postu:
Heh moj ideal:
-dlugowlosa
-blondynka / brunetka >
-dlugie nogi
-spory biust
-ladna pupcia
-szczupla
-do 160 wzrostu
-heh harakter Laughing roznie biggrin Laughing
GoMati - Sro 14 Maj, 2003 14:49
Temat postu:
Ideał... Niewiem czy coś takiego mam... Raz mi siem podoba blondynka raz brunetka, raz rozrywkowa, raz cicha i miła. Może ja jestem takie "dziwadło" ale jak mi siem podoba jedna dziewczyna to szaleję za nią, a jak jej siem nie podobam to szybko pojawia siem jakaś na jej miejsce Confused
Kornelia - Czw 15 Maj, 2003 18:44
Temat postu:
Droga dziewczyno!

Moim zdaniem nie ma to znaczenia jak kto wyglada lub kim sie urodzil tylko kim sie stal!
Co do idealu to sade, ze kazdy z nas ma jakis ideal lecz, co pewne, nigdy go nie spotka-bo idealow nie ma! Zreszta jaki sens mialoby zycie gdyby kazdy z nas bylby idealem...Nie uwazasz??
Axe - Czw 29 Maj, 2003 22:32
Temat postu:
Ideał ??? Oj trudne pytanie. Myślę dokładnie jak Deg. Oczywiście, że jako chłopak (ja) pierwsze co robie to zwracam uwagę na wygląd. Ale to się liczy tylko na początku. Później w miarę poznania, interesuje się czymś zupełnie innym tzn. zachowaniem, charakterem itd. W końcu druga połówka to nie "rzecz" na wystawę, a ktoś kto akceptuje i rozumie cie. A czego spodziewać się po przysłowiowej blondynce.
Nemeia - Pią 30 Maj, 2003 03:47
Temat postu:
Moj ideal? Zawsze byla taki sam jesli chodzi o wyglad i charakter.
- ciemne wlosy
- niebieskie oczy
- meszek na glowie
- ciemna karnacja
- spokojny
- wesoly z poczuciem humoru
- madry i inteligetny

Najciekawsze jest to ze wyszlam za maz za wlasnie takiego mezczyzne Smile
zieleń - Pią 30 Maj, 2003 13:40
Temat postu:
do dziewczyny.
-piękne nogi
-duży biust
-duże usta
i tak nie znajde takiej dziewczyny
deg - Sob 31 Maj, 2003 00:37
Temat postu:
Nemeia - co miałaś na myśli pisząc o meszku na głowie? Wink
Anonymous - Pon 04 Sie, 2003 11:18
Temat postu:
Maciek ile masz lat
Anonymous - Pon 04 Sie, 2003 11:21
Temat postu:
bo twoje upodobania są jakbyś miał co naj mniej 24
Kamix - Sro 06 Sie, 2003 18:11
Temat postu:
No a wiec tak moja wybranka powinna byc fajna z harakteru dziewczyna, ladna mila przystojna, ciepla, szalona i hyba tyle wlasnie taka sobie znalazlem jest idealna jest szatynka 1.68 zgrabna i bardzo fajna no i co najwazniejsze bardzo sie kochamy z wzajemnoscia Wink
Alien - Wto 07 Gru, 2004 15:24
Temat postu:
Moim zdaniem Cool

1.Ładna
2.Pachnąca (bo chyba nie może śmierdzieć ! )
3 Nie głupia
4 Wierna
5 i nie może być zboczona !

Mr. Green ma mnie kochać
Anonymous - Wto 07 Gru, 2004 15:59
Temat postu:
Dzień dobry.
No dobrze, to teraz ja się postaram jakoś sprecyzować. Wink

Szczera, bezpośrednia, tajemnicza, czymś urzekająca. Szczególnie zwracająca na siebie moją uwagę. Zadbana...

Nie, więcej nie umiem. To nie takie proste. Wink
Pozdrawiam
Pan_Feanor - Wto 07 Gru, 2004 17:49
Temat postu:
Ogólnie podoba mi się mnóstwo dziewcząt gdyż Polki są naprawde urodziwe. Ale chodzi wam o ideał tak no to ja mam dwa.

1) Około 155/65 wzrostu, kruczoczarne proste włoski gdzięś tak po pas, piękne czarne oczy, karminowe usteczka, cera mleczna, pierś łabędzia i kibić wsysmukła. Cicha spokojna kochajaca, lubiąca sztukę i poezję a przedewszystkim INTELIGENTA.
2) Wyższa żywiołowa Z bują rudą kręconą czupryną, FIglarnymi zielonymi oczami, piegi ? czemu nie. Skora do tańca śmiechu i figli. Piwko czemu nie ? Tryskająca dowcipem i humorkiem, dziewczyna iskierka . Ale przede wszystkim Inteligentna
LookAtYourSelf - Wto 07 Gru, 2004 18:49
Temat postu:
hmm no to tak:
1) Mozna z nia o wszystkich pogadac
2) Zawsze wyslucha
3) Doradzi lub odradzi cos
4) Szczera, powie nawet najgorsza prawde
5) Bezposrednia
6) Tolerancyjna
7) Nie traktujaca wszystkiego smiertelnie powaznie
Cool No i musi miec w wygladzie i wogole w sobie to cos

Tyle Mr. Green
Inteligencja - Wto 07 Gru, 2004 19:42
Temat postu:
Kszz.... za ten 'harakter' to mam ochotę Was zabić :>.

Podobna do mnie, tj. nie bardziej piękna i nie bardziej brzydka ;P. Tak samo z innymi cechami. Zainteresowania podobne do moich. Tyle. ;P.
Załamana14 - Nie 23 Sty, 2005 20:51
Temat postu:
Chłopaki patrzą przeważnie na wygląd i na ubiór moim zadaniem a co nieprawda chłopaki???????????? no i muszą oczeiwście być ładne i niewiem już sama...........heheehhe ale dla nich to tlyko wygląd sieliczy I TYLEEEEEEEEEEEE to jets 1 rzecz na kórą patrzą jk to chlopaki...........
Anonymous - Nie 23 Sty, 2005 21:11
Temat postu:
Załamana14 - nie uogolniaj wszystkiego, nie wrzucaj ich do jednego wora. Jesli facet patrzy na wyglad, to jest nie warty zachodu. Oczywiscie kazdy patrzy na wyglad, ale mowie o czyms takim "o, ma o 1cm więcej w udach to odpada" nie patrzac na charakter. Wink Bo smiem twierdzic, ze malo kto na osobe 'brzydka' zwraca uwage, nawet kobieta na faceta.
Anonymous - Nie 23 Sty, 2005 21:14
Temat postu:
Ja tem uważam że chłopcy tacy są. Bo niby dlaczego mam taką koleżanką z dużymi ,,balonami'' a ona wcale nie jest ładna, z charakteru też raczej nie jest za ,,dobra'' ^^ a wszysycy chłopacy oczywiście swoje ,, Będziesz ze mną chodzić'' Rolling Eyes Dołuje mnie to strasznie.
Elun - Nie 23 Sty, 2005 21:41
Temat postu:
u mnie w szkole jest tak, ze najpierw lataja za tymi niby "super laskami z cycami", chodza z nimi 2 tyg, a pozniej zygaja na mysl, jak mogli chodzic z taka pusta laleczka hehe Cool
Pan_Feanor - Pon 24 Sty, 2005 10:43
Temat postu:
Załamana14 napisał/a:
Chłopaki patrzą przeważnie na wygląd i na ubiór moim zadaniem a co nieprawda chłopaki???????????? no i muszą oczeiwście być ładne i niewiem już sama...........heheehhe ale dla nich to tlyko wygląd sieliczy I TYLEEEEEEEEEEEE to jets 1 rzecz na kórą patrzą jk to chlopaki...........

Bzdecisz biggrin..... w wieku 14 lat faceci to w większości jeszcze dzieciaki i zacowuja się irracjonalnie..
Wygląd jest potrzebany tylko do pierwszego wrażenia aby zwrócić uwagę, potem liczysię już osobowośc i zachowanie...
Papierowa Tęcza - Pon 24 Sty, 2005 13:34
Temat postu:
cóż... zacznę może od tego, ze panstow z pierwszej strony tego topicu chyba zapomnieli jak się pisze "charakter" Razz

Hmm co do ideału... idealna dziewczyna to taka, która potrafi mówić, ale też i słuchać, bywa zabawna, ale potrafi zachować powagę w sytuacjach wymagających tego, jest inteligentna i w ładna - chociaż to ostatnie to tylko opakowanie - nie trwające wiecznie - dlatego ja bym się wyglądem nie kierował przy wyborze życiowej partnerki Smile Chociaż.. to opakowanie jest całkiem mile widziane Wink

No właśnie - jak już piszemy o wyglądzie - no to tutaj kilka wymogów, które są mile widziane, lecz nie obowiązkowe ;P:
-najlepiej brunetka lub szatynka - w sumie - wszystkie sa ladne Razz
-wzrost nie jest taki ważny - byle niższa od /me ;P (taa... troche głupio z wyższą dziewczyną chodzić ;])
-Niebieskie lub Zielone oczy
-biust niezbyt duży - taki średni XD
-Szczupła Smile

na koniec :* dla pewnej osóbki Wink (wiesz, że to do Ciebie Razz - pewna osóbko;])
Pan_Feanor - Sro 26 Sty, 2005 11:48
Temat postu:
JEsteś tak słodki zę brechta puszcze biggrin....
Przykro mi milusie ale Ideałów Niema tak samo jak niema Absolutu Smile. ktoś się może wydawać ideałem ale do czasu aż się go lepiej pozna, zresztą jak można kochać iedał ? nikt niemusiałby akceptować jego wad wiec i on by ich nieakceptował pożycie z takim stworem było by koszmarem.
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 11:53
Temat postu:
Pan_Feanor napisał/a:
Przykro mi milusie ale Ideałów Niema tak samo jak niema Absolutu Smile. ktoś się może wydawać ideałem ale do czasu aż się go lepiej pozna, zresztą jak można kochać iedał ? nikt niemusiałby akceptować jego wad wiec i on by ich nieakceptował pożycie z takim stworem było by koszmarem.

Od początlu do końca popieram przedmówce, albowiem trafił w sedno sprawy Wink
Pan_Feanor - Sro 26 Sty, 2005 11:58
Temat postu:
R2 napisał/a:
Pan_Feanor napisał/a:

Od początlu do końca popieram przedmówce, albowiem trafił w sedno sprawy Wink

Jak zwykle (żekł skromnie i spowrotem schował się w swej skorupie)
Papierowa Tęcza - Sro 26 Sty, 2005 12:42
Temat postu:
nonono... pięknie powiedziane Feanor ;P

Cytat:
JEsteś tak słodki zę brechta puszcze ....
w tym momencie przypomniał mi się słynny cytat z mangi Wish - "słodko, że aż muli" ;]
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 13:13
Temat postu:
uważam że nie ma idealnych dziewczyn. z tymi które istnieją są same problemy.
BTW: już widzę te głosy oburzenia ze strony lasek z tego forum... jeszcze wyjdę na męską szowinistyczną świnię... Smile
Papierowa Tęcza - Sro 26 Sty, 2005 13:29
Temat postu:
Cytat:
męską szowinistyczną świnię...
na świnię to Ty już wyszedłeś Razz (patrz swój avatar ;P)
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 14:32
Temat postu:
Tenchion napisał/a:
na świnię to Ty już wyszedłeś Razz (patrz swój avatar ;P)

no tak, świnią jestem (i samcem w dodatku), ale nie szowinistyczną Smile
Pan_Feanor - Sro 26 Sty, 2005 23:08
Temat postu:
TO ja jestem świnią Smile romantycznym idiotą którym kobieta może manipulować jak chce
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 09:29
Temat postu:
Pan_Feanor napisał/a:
TO ja jestem świnią Smile

faajnie... widzę że nie jestem tu sam Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group