Dzieci OnLine

Psychologia - Nananaaa offtopencjusz :P

Kinga - Pon 02 Maj, 2005 13:48
Temat postu:
heh np na jakie ?
Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 13:54
Temat postu:
Np. na pracę. Osobiście uważam, że jakaś łatwa, aczkolwiek dobrze płatna praca (na razie dobrze ;P) jest dużo pożyteczniejsza niż taka np. szkoła (która tak btw stresuje mnie niemiłosiernie ==")
Kinga - Pon 02 Maj, 2005 14:13
Temat postu:
Aj tam sztresz :p Musisz sie odprezyc Razz
Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 14:22
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Aj tam sztresz :p Musisz sie odprezyc Razz

Nie w mojej szkole :]. To jest co najmniej niemożliwe Razz.
Tym bardziej teraz, kiedy będę miał na świadectwie pierwszą w życiu dwójkę...
O właśnie. Muszę mieć czas, żeby obmyślić plan ucieczki przed rodzicami w czwartek po wywiadówce ;P.
Kinga - Pon 02 Maj, 2005 14:25
Temat postu:
Oo ... zapraszam do siebie biggrin po schodach po schodach po schodach ... pozniej na lewo ... na prawo i moj pokoj biggrin
Mam duzo miejsca za szafa Razz ... bo specjalnie ja odsuwałam biggrin
Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 14:36
Temat postu:
Oj, ale to bym musiał już dzisiaj wyruszać Razz. Ale, ale... zanim się rodzice uspokoją to kilka dni minie :>. Mógłbym kilka nocek przenocować u Ciebie? :>

Btw, z mojej strony to koniec offtopa Razz. Bo się modzi wkurzą ;P.
Kinga - Pon 02 Maj, 2005 14:52
Temat postu:
Moglbys :>

Aaa < jeb w czoło > przeciez ja tu moge podzielic ... zaraz podziele Razz

Frigg sie nie obrazi prawda ? :*
nasty_girl - Pon 02 Maj, 2005 14:59
Temat postu:
po co szafe masz odsunieta. czyzby po to zeby wszystko co nie powinno lezec na srodku pokoju moglo za nia lądowac? Smile u mnie w takim celu lozeczko stoi z pol metra od sciany <lol>
Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 16:40
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Moglbys :>

Aaa < jeb w czoło > przeciez ja tu moge podzielic ... zaraz podziele Razz

Mam tylko nadzieję, że nie za tą szafą :>

No i spostrzegawczość przede wszystkim Wink.
frigg - Pon 02 Maj, 2005 16:51
Temat postu:
Kinga napisał/a:

Frigg sie nie obrazi prawda ? :*

prawda Wink
Kinga - Wto 03 Maj, 2005 13:45
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
po co szafe masz odsunieta. czyzby po to zeby wszystko co nie powinno lezec na srodku pokoju moglo za nia lądowac? Smile u mnie w takim celu lozeczko stoi z pol metra od sciany

Noo ... mialam kiedys nieprzyjemną sytuacje Razz zreszta pisałam o tym jak to moja mama wrocila wczesniej do domu = = podczas gdy był u mnie mega nielubiany przez nia kolega = =
Razz Od tamtej pory Razz zeby nikt nie musiał sie modlic za fotelem biggrin mam odsunietą szafe biggrin
I faktycznie czasami cos tam poleci biggrin zeby nie wygladało na to ze mam bałagan biggrin
Akacja12 - Wto 03 Maj, 2005 13:50
Temat postu:
Hah niezły cwanciś z tą szafą :D
Kinga - Wto 03 Maj, 2005 13:52
Temat postu:
Nyu biggrin ... Ale teraz jak przychodzi do mnie jakis kolega nielubiany przez starszych or sth Razz
Jestesm spokojniejsza biggrin
nasty_girl - Wto 03 Maj, 2005 21:46
Temat postu:
hyhy kolega sie chowal za szafa? moi naszczescie nie musza sie bac.. jak matka kogos nie lubi to najwyzej nie wchodzi przyniesc obiadu, cherbatki itd.. Razz a potem tylko slucham ze on wyglada nie sympatycznie czy co tam ma do powiedzenia... ;p
Kinga - Wto 03 Maj, 2005 21:50
Temat postu:
Za szafa jeszcze nie mial okazji ... cale szczescie :>
Ale za fotelem owsze ... a ze byla to malo pewna niewygodna kryjowka biggrin
To msuialam cos wymyslec :> Poprzestawialam meble biggrin i Odsunelam szafe
nasty_girl - Wto 03 Maj, 2005 21:57
Temat postu:
hehe taka grozna ta twoja mama?
Kinga - Wto 03 Maj, 2005 21:59
Temat postu:
Na tego jednego osobnika ... strasznie ! = =")
Zrobila mu kiedys niezla awanture ale mniejsza o to mniejsza o to

W sumie z jednej strony rozumiem ze sie martwi = = ale z drugiej ... powinna sama go poznac a nie wydawać osod jakis ... ale newermind Smile
nasty_girl - Wto 03 Maj, 2005 22:04
Temat postu:
na szczescie moja mowi takie rzeczy jak juz znajomy se pojdzie.. a on wyglada tak, a on robi to a on powiedzial tak.. a przeklnal a gdzie kultura? lol
Kinga - Wto 03 Maj, 2005 22:06
Temat postu:
Heh Razz Ona tez tak robi ... poza jednym malym malutkim wyjątkiem :> wlasnie NIM biggrin
I co ja poradze Razz
nasty_girl - Wto 03 Maj, 2005 22:13
Temat postu:
a co on przeskrobal?
Kinga - Wto 03 Maj, 2005 22:19
Temat postu:
Jest to pan D. z moich opowiadań kiedys pisalam o moich problemach :p jelsi ktos skojarzy biggrin

Aa ... wiesz ma przeszlosc nieciekawa ... mieszkał ze sparalizowanym dziedkiem 2 babkami bratem mmatka i ojcem w 2 pokoikach ... teraz juz lepiej jest bo ... jedna babka z tym dziadkiem oddzielnie mieszkaja ale blisko ...
Obecnie on pracuje i ojciec cos tam dorabia ... matka pracowała w jakiejs Dawtonie czy innym zywnosciowym i z powodu Soli czy jakis tam tych konserwujacych rzeczy ... ma rozne komplikacje pwoiekszona watroba takie tam ...
Chlpak był w ... szkole ale takiej ala poprawczak ... mogl z niej wyjsc etc ... ale ... to mialo staoniw jakby nyo wlasnie poprawczak Mial kuratora za pobicie ... HYm ... trudnil sie dilem ... sam bral conieco .. = = wlasciwie wyciagnlelam goz najwiekszego bagna :> No i jak moglabym go teraz zostawic ? jak juz wsytsko jest na dobrej drodze :>
nasty_girl - Wto 03 Maj, 2005 22:45
Temat postu:
pomoz mu.. naprawde tacy ludzie niby nie chca pomocy a potem jak przestana cpac ciesza sie ze z tym skonczyli.. no i wsparcie najwazniejsze.. wiem na swoim przykladzie wiec tez gdybym tylko mogla, i ktos chcial by tej pomocy odemnie otrzymac nie wahalabym sie.. no a rodzice jak to rodzice.. wiadomo boja sie ze tez sie mozna w to wciagnac..
Kinga - Sro 04 Maj, 2005 14:25
Temat postu:
Juz mu pomogłam ... od poltora roku nie beirze nic ...
Z poczatku byla marycha raz na miesiac ... ale teraz juz i z tym skonczył Smile
Nyu :> teraz go opuscic nie moge ... jak bede wiedziala ze sobie poradzi ... lub sam poprosi o zakonczenie znajomosci z jakis tam powodow :> Nyu to ewentuaaaalnie biggrin hehe
Anonymous - Czw 05 Maj, 2005 22:53
Temat postu:
Tak sobie patrze... panuja moda na wydzielanie offtopów... a ten wogóle nie pasuje do działu... nie lepiej to usuwać? Niż zaśmiecać?
Kinga - Czw 05 Maj, 2005 22:57
Temat postu:
Ale niektorzy chca kontynuowac zaczety w offtopie temat Smile
Mozna to w sumie wyrzucac do testów ... Czy nie wiem GDZIES biggrin
Anonymous - Czw 05 Maj, 2005 23:01
Temat postu:
Ja powiem tak... czasami jak cos szukam ze starszych dyskusji to to jest przywalone tysiącami różnych temtów, które w sumie są ni w ząb potrzebne, a tego co się szuka nigdzie nie da się znaleźć...
Kinga - Czw 05 Maj, 2005 23:02
Temat postu:
Nyu co racja to racja Razz Mi tez ciezko czasami cos znalezc
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 16:36
Temat postu:
nenar co ty ... niemiec jestes?
ciągle zaśmiecać...nieoftopować ... same regułki...
bogowie zero romantyzmu
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 16:59
Temat postu:
Eeeeee... ciągle? To, ze wywalam offy czasem raz na ruski rok, albo coś powiem to od razu?
Tak romantyzmu mi brakuje =/ i zdaje sobie z tego sprawe no i...?
Po za tym ostatnio luie porządek ale tylko na komputerze... i moze na forum troche też go wprowadze... żart
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 18:08
Temat postu:
żart...oby bo brzmi ten pomysł beznadziejnie...

rałz? :J
panienka_wierzba - Pią 06 Maj, 2005 18:09
Temat postu:
no mrrrr miski
ciii ^^ :*
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 18:12
Temat postu:
miśki?...
ha wiedziałem...już mnie nie kochasz wolisz niemke ! ( z reszta ona ma drowa[Helga])
panienka_wierzba - Pią 06 Maj, 2005 18:18
Temat postu:
jesli sie obetniesz juz Cie kochac nie bede Wink
jak narazie sie jeszcze staram hyhy ^^
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 23:50
Temat postu:
starasz? właśnie wyobraził mi sie wiersz Leśmiana "Dziewczyna" i mur a ty sie starasz przezen przebić...no nic...
co znaczy starasz?
to taki ze mnie zbój i zimny drań że wierzby mnie nie kochają, a ja tak wierze w Nature i myslałem ze i drzewa mnie kochają, zawsze sumnieniem był ja im wierny
panienka_wierzba - Sob 07 Maj, 2005 20:33
Temat postu:
wierzby lubią miłość odwzajemnioną
Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 22:31
Temat postu:
a inna da sie lubić?
-mówia że i ja człowiek, więc nie tylko wierzby, brzozy...ale i ciaptaki

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group