Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - The sims 2

kasica02 - Pon 08 Sie, 2005 12:40
Temat postu: The sims 2
Czy ktoś wie jak się buduje ściany w tS2 (wersja piracka) plis powiedcie miiiiii
Anonymous - Pon 08 Sie, 2005 13:05
Temat postu:
1.Nie ten dzial
2.Simsy to szit jakich malo,zagraj lepiej w cos innego,np. Counter-strike.
kasica02 - Pon 08 Sie, 2005 13:21
Temat postu:
Ta gra jest super
dla tych co umieją w nią grać!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing
Anonymous - Pon 08 Sie, 2005 13:27
Temat postu:
Mi sie znudzila po 15 minutach,a w jedynce bawilo mnie tylko usmiercanie simka.
Anonymous - Pon 08 Sie, 2005 13:28
Temat postu:
Po 1. UŻYWAJ NORMALNEJ CZCIONKI
Po 2. w wersji pirackiej z tego co mi wiadomo trzeba mieć odpowiedniego cracka, aby móc budować, w innym przypadku takiej możliwości nie ma. Poza tym, gdyby się z wersji pirackiej nie korzystało, nie miałoby się problemu. Chociaż jedna gra ma solidne zabezpieczenia antypirackie.
Anonymous - Pon 08 Sie, 2005 13:30
Temat postu:
świetnym bajerem było budowanie domu...ale cała reszta to to obowiązek porównywalny do jerzdzenia gołą dupą po nieheblowanej desce
kasica02 - Pon 08 Sie, 2005 13:38
Temat postu:
ale w tej grze nie oto chodzi!!!!!!
widocznie ty zostałes jeszcze na pierwszym etapie.
A spróbuj w nia troche pograć, w taki sposób, w jaki jest tej grze przeznaczony!!!!! Wink
Tremere - Pon 08 Sie, 2005 13:38
Temat postu:
W piratce nie można budować.
Anonymous - Pon 08 Sie, 2005 13:41
Temat postu:
Napisal juz,ze gral w sposob w jaki do tego jest przeznaczona,i przypominalo to jazde tylkiem po nieheblowanej desce,z czym musze sie zgodzic.
kasica02 - Pon 08 Sie, 2005 13:45
Temat postu:
Każdy ma inny gust, kazdemu podoba się cos innego,
Dla mnie simsy są superanckie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile Very Happy

[ Dodano: Pon 08 Sie, 2005 12:46 ]
wiem że trzeba pobrać jakiegoś tam craka, tylko skąd???? jak byscie mi mogli podać link... Surprised
Tremere - Pon 08 Sie, 2005 13:48
Temat postu:
Dziewcyznko, powinnaś bana dostać. Tu się nie rozmawia o piractwie. Poszukaj sobie sama.
kasica02 - Pon 08 Sie, 2005 13:49
Temat postu:
oki, oki, sorki
Anonymous - Pon 08 Sie, 2005 13:57
Temat postu:
scv napisał/a:
Po 2. w wersji pirackiej z tego co mi wiadomo trzeba mieć odpowiedniego cracka, aby móc budować, w innym przypadku takiej możliwości nie ma. Poza tym, gdyby się z wersji pirackiej nie korzystało, nie miałoby się problemu. Chociaż jedna gra ma solidne zabezpieczenia antypirackie.

Żaden crack nie pomaga. Żeby móc budować, należy mieć na dysku obrazy płyt (chyba ripy się toto nazywa) i z nich trzeba instalować w odpowiednim programi, bodajże w Alcoholu. Ale dokładnej instrukcji nie znam Razz
A czy zabezpieczenia? Czy ja wiem... raczej błąd w grze Razz

Zaś autorce radzę wejść na portal www.gry.onet.pl i tam poszukać na forum.
kasica02 - Pon 08 Sie, 2005 13:59
Temat postu:
Słyszałam ze mozna zagrać w simsy 2 w internecie. czy to prawda?? a jesli tak czy mozecie mi podać link z tą grą????
Tremere - Pon 08 Sie, 2005 14:49
Temat postu:
nie można.
nasty_girl - Pon 08 Sie, 2005 14:49
Temat postu:
kasica02 napisał/a:

dla tych co umieją w nią grać!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing

sugerujesz nam ze jest dla nas zatrudna?
kasica02 - Pon 08 Sie, 2005 14:55
Temat postu:
noo tak wam sugeruje bo nie chcecie w nia grac, widocznie jest dla was zatrudna Wink
Tremere - Pon 08 Sie, 2005 15:04
Temat postu:
To skoro umiesz w nią grać, sama dojdź do tego jak budować.
nasty_girl - Pon 08 Sie, 2005 15:11
Temat postu:
bardziej bym powiedziala ze zainteligentni jestesmy na gre na twoim poziomie

hehe no przepraszam nawet za glupia jestes na ta gre bo tez sobie z nia poradzic nie umiesz.. lol
Anonymous - Pon 08 Sie, 2005 15:16
Temat postu:
bajer polega na tym ze gra nie jest trudna tylko nie ma celu do jakiego sie dąży....ani tym bardziej zakończenia........najlepsze było kopanie pelikana...-w dupe
albo akcja z postawieniem rzeźby najlepszej jakości i jednocześnie nie sprzątanie w całym domu...to była jazda ze skokami cechy"room"-czuli sie czysto w obecnosci smieci i rzeźby :>
dzieci grajace w to lepiej same by sie nauczyły sprzątać i gotowac a dla zaawansowanych samodzielnie korzystać z nocnika
Anonymous - Pon 08 Sie, 2005 15:51
Temat postu:
Skoro nie chcemy w nia grac,najprawdopodobniej uwazamy,ze gra jest najzwyczajniej w swiecie do [cenzura].
kasica02 - Pon 08 Sie, 2005 16:04
Temat postu:
nie widzicie celu w tej grze bo nie umiecie sobie jego wyznaczyć. Waszym zdaniem jestescie mądrzejsi grajac w te wasze psełdo gry... która i tak się zaraz skończy. co to za przyjemnosć ?? W simsach nie dosć że mozesz prowadzić zycie rodziny, to mozesz tez budowac chaty, itp. i najwazniejsze mozesz ja skończyć kiedy chcesz??
Kwiat

[ Dodano: Pon 08 Sie, 2005 15:11 ]
Stasilena napisał/a:
Dziewcyznko...
a tak w ogóle to nie jestem dziewczynkom bo mam już swoje latka Twisted Evil
Anonymous - Pon 08 Sie, 2005 16:11
Temat postu:
Jedyny cel ktory wyznaczalem sobie w simsach i mnie bawil,na poczatku,to usmiercanie simka.Reszta gry ejst nudna jak cholera,no moze przez pierwsze 3-4 dni bawi budowanie domow.
kasica02 - Pon 08 Sie, 2005 16:19
Temat postu:
no widzisz a zrub sobie dwa dni przerwy a potem zagraj od nowa.
Teraz w "2" można robic więcej fajniejszych żeczy, tylko trzeba wiedzieć jak:P
z reszta w jedynce bez zadnych dodatków tez nie było co robić, a gra była taka popularna.
Ja obejdę sie nawet bez tego craka czy czegos tam bo gra jest super!!!!. A na podstawie rozmowy nie mozna osadzać ludzi, jestem pewna ze wiem więcej niż wy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anonymous - Pon 08 Sie, 2005 16:28
Temat postu:
Nie bądź co do tej swojej wiedzy taka pewna, bo wszystko wie ten, które wie, że nic nie wie.
kasica02 - Pon 08 Sie, 2005 16:31
Temat postu:
to wyscie mnie zjechali że jetem głupia. wydałes wyrok na samego siebie!!!!!
Anonymous - Pon 08 Sie, 2005 16:43
Temat postu:
Kto Cię zjechał, ten Cię zjechał, więc czepiaj się tych, którzy Cie zjechali, a nie tych, którzy się tylko nie zgadzają z tym, że uważasz się za najmądrzejszą. Poza tym, glupota nie jest równa niewiedzy.
Anonymous - Pon 08 Sie, 2005 16:47
Temat postu:
To ile masz lat? :>
Anonymous - Pon 08 Sie, 2005 16:55
Temat postu:
The Sims to akurat jedna z najprostszych w obsludze gier,caly interfejs mozna miec w malym palcu w 10 minut.
Zagraj w CS,zobaczysz ile czasu zajmuje osiagniecie rozsadnego poziomu umiejetnosci,kiedy nie tluka Cie na kazdym serwerze.
Elun - Pon 08 Sie, 2005 16:56
Temat postu:
co do simsow, to juz cholernie mi sie to znudzilo. Cele w tej grze? tak mialam: zdobyc fortune i z tej fortuny wybudowac wyjechana chate, sprawic aby moj sim mial najwyzsze stanowisko w pracy, duzo przyjaciol i wszystkie umiejetnosci na maxa, pozneij bylo wychowanie bachora. Dopielam swego i co? ta gra nie ma dla mnie najmniejszego sensu i stala sie cholernie nudna, bo nie chce mi sie zaczynac wszsytkiego od pacztaku z kazda rodzina po kolei.
Przykro mi, musze ci powiedziec, ze ta gra praktycznie tez sie kiedys konczy, a mianowicie gdy osiagniesz doslownie wszsytko, co mozesz osiagnac i posiadac w tej grze.
Tremere - Pon 08 Sie, 2005 18:21
Temat postu:
kasica02 napisał/a:

[ Dodano: Pon 08 Sie, 2005 15:11 ]
Stasilena napisał/a:
Dziewcyznko...
a tak w ogóle to nie jestem dziewczynkom bo mam już swoje latka Twisted Evil

A poziom prezentujesz żałosny.
Sama w to gram, [teraz to już grałam] i nie twierdzę że to głupia gra. Głupia nastomiast jest twoja płytka wyobraźnia. Myślisz, że na forum z dopiskiem .pl znajdziesz cracka, albo inne ścierwo łamiące prawo?
Zasatnów się. Naprawdę, śmieszna jesteś.
Anonymous - Pon 08 Sie, 2005 18:31
Temat postu:
Ścierwa, które obecnie prawo łamie się tu nie znajdzie, ale gdyby w dziale sex były minimalnie inne wypowiedzi, to by bez trudu można byłoby znaleźć, ostatnio z powodu takiego działu ma problemy portal www.szkola.net
nasty_girl - Pon 08 Sie, 2005 23:27
Temat postu:
zeby zbudowac dom trzeba wiedziec jak sie buduje sciany.. dotego jeszcze nie doszlas.. to co ty mozesz wiedziec?

a co do wieku patrzac na avatar daje ci 12-13
Sebo - Pon 08 Sie, 2005 23:36
Temat postu:
w piracie nie da się ścian budować
gra jest tak banalna że nadaje się dla dzieci na poziomi 10-14 lat
gra się szybko nudzi nie największa radocha to chyba jest z budowania domu co w pirackiej wersji jest nie dostępne
kasica02 nie gadaj, że wszyscy są głupi bo nie masz racji ta gra jest po prostu nudna i wżadnym stopniu nie wymaga wysiłku umysłowego czy chociażby refleksku lub jakiej kolwiek koordynacji ręka - oko nie no soory tego trochę wymaga klinkąć żeby sobie pogadał albo zrobił co innego to rzeczywiście jest wielce zabawne i zajmujące
i tak pewnie grasz na czitach które znacznie ułatwiają gre w innym wypadku gra jest dla ciebie za nudna i za trudna
nidhogg - Wto 09 Sie, 2005 00:34
Temat postu:
spokoj! sprawa wyjasniona, temat zamkniety.
a swoja droga simsy sa calkiem zabawne i dobrze relaksuja.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group