Kosta napisał/a: |
Właśnie, napisz o co chodzi w tych eksperymentach!!! |
Pulkownik Nikt napisał/a: |
Ja chcialbym jedynie napomknac o tym ze dr. Jan Pytong jest wyjatkowo kontrowersyjnym naukowcem. |
Gabra napisał/a: |
oki moje gg to 8373332 ![]() |
Naomi napisał/a: |
Mi też wyślij jak możesz.
srebrna@o2.pl =) |
Himitsu napisał/a: |
*.....*....
Dzieci, czy Wy nigdy nie słyszałyście o czymś takim jak Google? ![]() Co za problem wpisać w wyszukiwarce słówko snikers? ![]() Paluszki upierdzieliło? |
*.....*....
Dzieci, czy Wy nigdy nie słyszałyście o czymś takim jak Google? ![]() Co za problem wpisać w wyszukiwarce słówko snikers? ![]() Paluszki upierdzieliło? |
Elun napisał/a: | ||
problem zaden, problem zaczyna sie dopiero, gdy sie jednak okazuje, ze w google sa same platne, na komorce brak kasy, na kaazie tego nie ma, a ma sie Low ID i z emule zeby to sciagnac to mozna cholery dostac, bo zanim sie przedostaniesz z kolejki mina godziny, a po paru minutach i tak cie z niej wypchaja ;/ |
*.....*....
Dzieci, czy Wy nigdy nie słyszałyście o czymś takim jak Google? :? Co za problem wpisać w wyszukiwarce słówko snikers? :? Paluszki upierdzieliło? |
Stokrotka napisał/a: |
Kurczę nie rozumiem po co ten cały Snikers czy jak mu tam. No gada się z nim i co? Po co gadać? Trzeba się wyżalić czy co? ^^ Nierozumiem! |
Stokrotka napisał/a: |
Ten Snikers ma durne tekst <lol>
'Odezwij się to dam ci ciasteczko' xD |