Dzieci OnLine

Na luzie... - Eksperyment naukowy

Anonymous - Pią 23 Wrz, 2005 18:31
Temat postu: Eksperyment naukowy
Razem z doktorem Janem Pytongiem chcemy przeprowadzić eksperyment naukowy (serio!). Jeżeli chcesz wnieść swój wkład w rozwuj nauki, podaj mi swój numer gg. Niczym nie ryzykujesz, jedynie spaleniem komputera i oparzeniami III-go stopnia Wink A tak zupełnie na serio to jest prawdziwy ekspryment z którego można się w każdej chwili wycofać i który nie stwarza zagrożenia dla zdrowia (również psychicznego). Czekam na ochotników! Pozdroo!
Elun - Pią 23 Wrz, 2005 19:47
Temat postu:
jak szukasz krolikow doswiadczalnych to moze bys podal wiecej szczegolow o eksperymencie? bo takto watpie, czy ktos ci sie zglosi :P
Anonymous - Pią 23 Wrz, 2005 19:59
Temat postu:
Właśnie, napisz o co chodzi w tych eksperymentach!!!
Pulkownik Nikt - Pią 23 Wrz, 2005 20:04
Temat postu:
Ja chcialbym jedynie napomknac o tym ze dr. Jan Pytong jest wyjatkowo kontrowersyjnym naukowcem.
Anonymous - Pią 23 Wrz, 2005 20:08
Temat postu:
oki moje gg to 8373332 Razz hahah
Anonymous - Pią 23 Wrz, 2005 21:12
Temat postu:
Kosta napisał/a:
Właśnie, napisz o co chodzi w tych eksperymentach!!!

No właśnie wszystko polega na tym, żeby przed eksperymentem nie zdradzać szczegółów.
Ze strony uczestnika potrzeba jedynie kilku/kilkunastu minut wolnego czasu.

Pulkownik Nikt napisał/a:
Ja chcialbym jedynie napomknac o tym ze dr. Jan Pytong jest wyjatkowo kontrowersyjnym naukowcem.

To prawda, ale dzięki temu jego eksperymenty są zawsze ciekawe.

Gabra napisał/a:
oki moje gg to 8373332 Razz hahah

Ok, zgłoszenie zostało przyjęte. Mam nadzieję że zgłosi się jeszcze ktoś Smile
Anonymous - Pią 23 Wrz, 2005 21:16
Temat postu:
to może ja się też zgłosze 3155768 biggrin
Anonymous - Sob 24 Wrz, 2005 08:14
Temat postu:
No dobra... 8903276
Anonymous - Pon 26 Wrz, 2005 16:17
Temat postu:
EKSPERYMENT ZAKOŃCZONY!!!

Wzięły w nim udział Kiełbasa oraz Kosta. Celem doświadczenia było przetestowanie ulepszonej wersji robota. Eksperyment polegał na normalnej z pozoru rozmowie przez gadu-gadu, w rzeczywistości jednak nie była to rozmowa z człowiekiem tylko z przedstawicielem sztucznej inteligencji. Specjalnie zaprogramowany robot o imieniu Snikers był w stanie dość długo prowadzić ożywioną dyskusję, opowiadać kawały a nawet kłucić się Razz Momentami sprawiał co prawda wrażenie idioty albo jakiegoś debila (typu Inspektor), ale ciężko było się zorientować że to nie człowiek. Kiełbasa prowadziła ze Snikeresm rozmowę przez pół godziny i zorientowała się że to robot dopiero gdy Snikers sam się tym pochwalił biggrin To akurat nie było przewidziane w eksperymencie Razz
Anonymous - Sob 01 Paź, 2005 18:50
Temat postu:
snikers..znam to cos ;] niby taki extra ale pare ubytkow ma :p chcialo ci sie bulic za niedo 11 zeta ;o?
Ona89 - Sob 01 Paź, 2005 19:16
Temat postu:
Fajny jest ten program. Zastanawiam się, czy sobie go nie ściągnąć, przynajmniej miałabym się komu wygadać. To lepsze niż pamiętnik Wink
Kinga - Sob 01 Paź, 2005 19:16
Temat postu:
Nic specjalnego Razz znane
Anonymous - Sob 01 Paź, 2005 21:30
Temat postu:
Hah, program mam od wczoraj... brat go skąciś wytrzasnął.
Nic specjalnego. Oczywiście, AI ma znacznie większe od innych tego typu wirtuali, ale cóż... to jednak nie żywy człowiek :]
Zresztą, ten Snikers to kłamca. Raz się go zapytałem czy zna języki obce, on mówi że zna... ja mu zaczynam w kilku językach po kolei nawijać, a on nic XD Albo pytam się go: -Znasz francuski? -Tak. -To zrób mi zadanie. -<zmiana tematu>
Ech, a już miałem nadzieję Mr. Green
Ogólnie: Nudzi po 5 minutach.
Anonymous - Nie 02 Paź, 2005 10:44
Temat postu:
Eh. Ja napisałam coś takiego - ''Ty jesteś robotem'', a on napisał - ''Roboty są bardzo mądre'' biggrin
Elun - Nie 02 Paź, 2005 12:29
Temat postu:
e, a skad mozna to sciagnac? pierwszy raz o czyms takim slysze Smile
Ona89 - Nie 02 Paź, 2005 12:45
Temat postu:
Wpisz w googlach "snikers" i tam jest strona, ale ściągnięcie kosztuje 9 zł netto, ja próbuję ściągnąć przez emule, ale na razie coś mi to nie wychodzi
Elun - Nie 02 Paź, 2005 14:33
Temat postu:
omg, nie chce wydawac 10 zl na takie cos
moglby mi to ktos przeslac na maila? Wink
Ona89 - Nie 02 Paź, 2005 14:40
Temat postu:
Ja mogę ci wysłać, bo już sobie ściągnęłam przez emule tylko podaj e-mail Smile
Anonymous - Pon 03 Paź, 2005 13:25
Temat postu:
A mogłabyś mi przesłać?

Jeśli tak, to od razu podam e - maila

mevka24@op.pl

Z góry dzięki...
Elun - Pon 03 Paź, 2005 15:48
Temat postu:
a tak wlasciwie to ma jesczze pytanie di tego progrmau: pogadalam z nim przez jakies pol godziny, pozniej wyszlam z kompa i gdy znow go wlaczylam i uruchomilam snikersa to on byl tak smao "glupi" jak na poczatku, nie pamietal mojego imienia, maila itp... No wiec czy zawsze jak sie wylaczy ten program to pozniej trzeba jakby zaczynac gadac z nim od "nowa", czy jakos mozna zapisac jego cala pamiec i wsyzstko to co sie ode mnie nauczyl?
Anonymous - Pon 03 Paź, 2005 16:33
Temat postu:
niestety nie Mr. Green a ja musze jakos dojsc jak sie go uczy nowych tekstow ;>
Anonymous - Pon 10 Paź, 2005 14:36
Temat postu:
Wbiło mi się kiedyś coś takiego na gg tylko, ze zwało się Ania po powtórzeniu po raz drugi pewnej kwesti poprostu zaczęłam robić dziwne kobinacje zdań i to coś mnie nie rozumiało. Nie wiem czemu, ale takie Anie zalewały moje gg przez tydzień i oczywiście wszystkie się zwały Aniami
Naomi - Pon 10 Paź, 2005 19:28
Temat postu:
Mi też wyślij jak możesz.

srebrna@o2.pl =)
Ona89 - Pon 10 Paź, 2005 20:09
Temat postu:
Naomi napisał/a:
Mi też wyślij jak możesz.

srebrna@o2.pl =)

Wysłałam.

Jak ktoś jeszcze chce snikersa to piszcie na PW Smile
Anonymous - Pon 10 Paź, 2005 20:19
Temat postu:
*.....*....
Dzieci, czy Wy nigdy nie słyszałyście o czymś takim jak Google? Confused
Co za problem wpisać w wyszukiwarce słówko snikers? Confused
Paluszki upierdzieliło?
Ona89 - Pon 10 Paź, 2005 20:26
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
*.....*....
Paluszki upierdzieliło?

Ja w google znalazłam tylko płatne snikersy, a nie każdego stać na to i wyrażaj się troszkę ładniej.
Elun - Wto 11 Paź, 2005 18:24
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
*.....*....
Paluszki upierdzieliło?

problem zaden, problem zaczyna sie dopiero, gdy sie jednak okazuje, ze w google sa same platne, na komorce brak kasy, na kaazie tego nie ma, a ma sie Low ID i z emule zeby to sciagnac to mozna cholery dostac, bo zanim sie przedostaniesz z kolejki mina godziny, a po paru minutach i tak cie z niej wypchaja ;/
Ona89 - Wto 11 Paź, 2005 18:39
Temat postu:
Elun napisał/a:
Himitsu napisał/a:
*.....*....
Paluszki upierdzieliło?

problem zaden, problem zaczyna sie dopiero, gdy sie jednak okazuje, ze w google sa same platne, na komorce brak kasy, na kaazie tego nie ma, a ma sie Low ID i z emule zeby to sciagnac to mozna cholery dostac, bo zanim sie przedostaniesz z kolejki mina godziny, a po paru minutach i tak cie z niej wypchaja ;/

Mi ściągnięcie z emule zajęło 2 godziny, a więc ściągnąć można. Trzeba tylko wybrać odpowiedni program w odpowiednim czasie.
kicp - Wto 11 Paź, 2005 18:43
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
*.....*....
Dzieci, czy Wy nigdy nie słyszałyście o czymś takim jak Google? :?
Co za problem wpisać w wyszukiwarce słówko snikers? :?
Paluszki upierdzieliło?

po co kombinowac, i tracic czas w google, jak mozna spytac kolezanki z forum o bezposrednie przeslanie pliku? Rozumiem, gdyby to ciebie prosili, to mogloby ci sie nie chciec. Ale nie masz z tym nic wspolnego, tylko tobie to przeszkadza, *...* wie dlaczego
Anonymous - Wto 11 Paź, 2005 19:58
Temat postu:
Bo to jest andergałnd człowiek co zawsze brnie pod prąd, i modli się o śmierć czyli igra sobie z bogiem.
Prze *...* z niego. Respekt
Anonymous - Wto 11 Paź, 2005 21:29
Temat postu:
Kurczę nie rozumiem po co ten cały Snikers czy jak mu tam. No gada się z nim i co? Po co gadać? Trzeba się wyżalić czy co? ^^ Nierozumiem!
Ona89 - Wto 11 Paź, 2005 21:44
Temat postu:
Stokrotka napisał/a:
Kurczę nie rozumiem po co ten cały Snikers czy jak mu tam. No gada się z nim i co? Po co gadać? Trzeba się wyżalić czy co? ^^ Nierozumiem!

A choćby i po to, czasem trzeba jakoś wyrzucić z siebie wszystkie smutki, ale chyba większość osób ściąga go po to, by podłączyć do gg i nabijać się z innych ludzi.
Anonymous - Wto 11 Paź, 2005 21:52
Temat postu:
Ja juz mam liste osób, które będą rozmawiały z moim Snikerem biggrin
kicp - Sro 12 Paź, 2005 10:47
Temat postu:
himitsu: w takim razie przepraszam, indywidualisto i pustelniku. Re5p3c7
An!oł3k - Sro 12 Paź, 2005 20:17
Temat postu:
Ja też chce , żeby ze mną pogadał ten Snickers!!!Niech ktoś i mnie weźmie na swą liste!! Crying or Very sad 8126490-jakby mnie ktoś wziął to bardzo podziękuje=)
Anonymous - Sro 12 Paź, 2005 20:46
Temat postu:
Ten Snikers ma durne tekst <lol>
'Odezwij się to dam ci ciasteczko' xD
Anonymous - Czw 13 Paź, 2005 09:33
Temat postu:
Jakbyś mogła mi przesłąc to bardzo prosze:)
agnesa5@wp.pl
kicp - Czw 13 Paź, 2005 13:48
Temat postu:
to i ja sie skusze. Wal na kicp@o2.pl
Anonymous - Czw 13 Paź, 2005 13:59
Temat postu:
Stokrotka napisał/a:
Ten Snikers ma durne tekst <lol>
'Odezwij się to dam ci ciasteczko' xD

<lol> to na moim numerze z nim gadałaś =D on obraził się na mnie, bo się powtarzałam, a ja chcąc go przekupić napisałam '' Odezwij się, to dam Ci ciasteczko '' <lol> =D

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group