Shaunri napisał/a: |
nasty - ...Amen - Bardziej nie skomentuję, bo głupoty jakie piszesz są tak porażająco kretyńskie, że głowa mnie boli... Te dane skąd? Koleżanki Ci powiedziały? |
choredusze napisał/a: |
marihuana uzależnia psychicznie, dlatego mogą ją zapalić raz czy dwa osoby tylko o silnej psychice i wyrobionym samoopoanowaniu. jesli ktos nie czuje sie na silach to po co probowac? z reszta maryśka jest o NIEBO mniej uzalezniajaca niz jakikolwiek inny narkotyk. w tmy przypadku zgodze sie z nasty girl.
p.s. pisze to na wlasnym przykladzie a takze wielu innych. sama zapalilam tylko RAZ, wzielam kilka buchów i jakos mnie wcale nie ciagnelo do tych doznan, a minelo ponad pol roku. |
Shaunri napisał/a: |
Ehh... powtarzanie sloganów które gdzieś sie zasłyszało jest jakże mądre. Niby w jaki sposób chłopcy są cofnięci? Że mówią częściej o seksie? Są otwarci... Oni nie muszą po kątach wsadza sobie łapki w majtki, a potem udawac świętych. Że co... że są dziecinni? Gdzie tam, większośc dziewczyn (Zależnie od wieku, hmmm... Wiek 13-15 lat jest idealnym przykładem) jakie spotkałem były dużo... Podkreślam - dużo bardziej dziecinne ode mnie i moich rówieśników. Podniecanie się męskimi torsami na plakatach, ryczenie ze śmiechu po usłyszeniu żartu "Madzia ma chłopaka!" to norma... |