Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Buty.

Nikita - Sob 21 Paź, 2006 10:47
Temat postu: Buty.
Jakie buty nosicie? Na obcasach, z płaską podeszwą. adidasy czy jeszcze inne ? A jakie kolory butów najbardziej lubicie: stonowane, jaskrawe czy czarne? A w zimie?
Monik - Sob 21 Paź, 2006 10:58
Temat postu:
No to tak... W lecie chodziłam w beżowych japonkach z takimi złotawymi paseczkami i w białych, szmacianych bucikach z Deichmanna ;] Teraz w starych jak świat beżowych półbutach lub równych wiekiem adidasach, a zimą w futrzanych kozaczkach ;] Również z Deichmanna ^^
nasty_girl - Sob 21 Paź, 2006 11:42
Temat postu:
szpilki, szpilki, i jescze raz szpilki;) najlepiej czarne, a na lato jakieś klapeczki w jasnych kolorach, od jakiegoś czasu poluję na brązowe buty, ale jak narazie efekt marny.
Inversja - Sob 21 Paź, 2006 19:20
Temat postu:
hmm trampki,trampki i jeszcze raz trampki! : P
cały rok najlepiej no ale cóż w zimie się nieda ; )
mam czarne Convers'y : >
hmm w znime niestety trapery ; /
na glany się zgodzić nie chcą : <
Laki - Sob 21 Paź, 2006 20:40
Temat postu:
Ja noszę buty takiego typu:
http://www.zappos.com/boutiques/42/skechers_032006.jpg
Ten środkowy model akurat mam..I lubię stonowane kolory i oczywiście czerń.
opętana - Sob 21 Paź, 2006 22:03
Temat postu:
ja w wiosne, lato trampki
a w jesien i zime glany
a trampki zwyczajne, te najtansze...a glany tez czarne
Laki - Sob 21 Paź, 2006 22:05
Temat postu:
Cytat:
a w jesien i zime glany

Ostatnio na takim spotkaniu miałem cały wykład o glanach...i dowiedziałem się własnie jak się nazywają * wstyd się przyznać
Inversja - Sob 21 Paź, 2006 22:08
Temat postu:
Cytat:
Ostatnio na takim spotkaniu miałem cały wykład o glanach...i dowiedziałem się własnie jak się nazywają * wstyd się przyznać

trzewiki?
Glany to inaczej trzewiki ortopedyczne czy jakoś tak ; )
opętana - Sob 21 Paź, 2006 22:49
Temat postu:
co za znaczenie ma jak sie nazywają, mogą tez sie nazywac sandały, a kij z tym : P obchodzi mnie to, ze mi w nich dobrze
MKS - Nie 22 Paź, 2006 08:15
Temat postu:
cały rok w takich szerszych adidasach żeby mi spodnie pod nie nie zachodziły firma: etnies
Nikita - Nie 22 Paź, 2006 10:16
Temat postu:
Hmm latem trampki, najlepiej czarno-białe, ostatnio za 9 zł kupiłam, ale są świetne : D
A gdy jest deszczowo to adidasy, bo w nich najwygodniej. A jak chcę wyglądać tak bardziej elegancko to biorę półbuty zamszowe: leekie, wygodne i do wszystkiego pasują. A zimą? i adidasy, i kozaki : )
Laki - Nie 22 Paź, 2006 10:37
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Hmm latem trampki, najlepiej czarno-białe, ostatnio za 9 zł kupiłam, ale są świetne : D

Ja w lato nosiłem "Japonki" za 15zł z Carrefoura Embarassed
Monik - Nie 22 Paź, 2006 10:56
Temat postu:
Laki napisał/a:
Ja w lato nosiłem "Japonki" za 15zł z Carrefoura

I nie ma się czego wstydzić ;p Co z tego, że z Carrefoura? Ja sobie tam ostatnio kupiłam czapkę zimową ^^
Laki - Nie 22 Paź, 2006 11:05
Temat postu:
Monik, Ja się nawet śmiałem, wszyscy nosili te Japonki z Nike, za ok.130zł, a mi szkoda było taką kasę wydawać i kupiłem "jednorazówki" z Carrefoura
nasty_girl - Nie 22 Paź, 2006 13:39
Temat postu:
że z kerfura to nic, ale jakoś nie mogę się przekonać do facetów w japonkach..
Laki - Nie 22 Paź, 2006 14:30
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
ale jakoś nie mogę się przekonać do facetów w japonkach..

Wiedziałem, że ktoś o tym wspomni Mr. Green Ale Japonki sa modne w tym roku u mezczyzn
Nikita - Nie 22 Paź, 2006 16:11
Temat postu:
A ja nie mogę się przekonać do facetów patrzących na modę i ubierających się tak, bo tak jest modnie.

Co do japonek to gdy się tak oziębiło ostatnio to zaczęłam łazić po domu w skarpetkach i japonkach, i nawet mi nie spadają biggrin
Laki - Nie 22 Paź, 2006 16:33
Temat postu:
Cytat:
A ja nie mogę się przekonać do facetów patrzących na modę i ubierających się tak, bo tak jest modnie.

Dodam, że ja chodzę własnymi ścieżkami w modzie, a Japonki mi się spodobały i o tej modzie, to mam na swoją obronę Mr. Green
nasty_girl - Sro 25 Paź, 2006 15:12
Temat postu:
wiesz, nie zawsze to co modne jest fajne, jakoś japonki, czy modne czy nie, jak dla mnie do facetów nie pasują.
TomcioMag - Sro 25 Paź, 2006 18:13
Temat postu:
buty z płaską podeszwą, firma Osiris, kolor biało-czarne
mała 13 - Sro 27 Gru, 2006 16:14
Temat postu:
wiosna, wczesna jesień - typowe oriony (wiecie te niebieskie z białymi paskami)
wiosna, jesień - adidaski Nike brazowe
zima - teraz mam takie kozaczki bez obcasa cała cholewka futrzana
lato - klapeczki japonki ( niebieskie w palemki z CCC)
lubie tez chodzic w balerinkach
Tremere - Sro 27 Gru, 2006 16:19
Temat postu:
a po co komu wiedzieć gdzie kupujecie buty?
chcecie zaszpanowac Nike? loool.

a ja lubie na plaskiej podeszwie i na obcach i na koturnach.
a kolor? każdy, byle nie brązowy i biały. najchętniej czarny biggrin
anndzia - Wto 10 Kwi, 2007 21:14
Temat postu: Re: Buty.
Nikita napisał/a:
Jakie buty nosicie? Na obcasach, z płaską podeszwą. adidasy czy jeszcze inne ? A jakie kolory butów najbardziej lubicie: stonowane, jaskrawe czy czarne? A w zimie?

Ja noszę rozne .
Mam :
√ baleryny
√ buty sportowe
√ sandały
√ japonki
√ buty zimowe
√ polbuty
Chyba wszystko xD
Akacja12 - Sro 11 Kwi, 2007 18:32
Temat postu:
Trampki Razz Latem jakieś sandały lub japonki.
A kolory to przeróżnie, zależy od nastroju.
mała 13 - Sro 11 Kwi, 2007 19:40
Temat postu:
latem japonki, teraz adidasy i pantofle, a zima wiadomo - kozaki
Memi - Czw 12 Kwi, 2007 14:46
Temat postu:
adidasy albo różowe klapeczki.
Marcia10 - Pią 13 Kwi, 2007 13:49
Temat postu:
Duuuzo tego:
Wiosna:
Pólbuty
czasem sandalki
trampki
adidasy
Lato:
Sandałki
japonki
latam boso.
Jesien:
na poczatku sandalki
Adidasy
polbuty
trampki
powoli kozaki
Zima;
Kozaki
glany
wszystko co cieple
Anonymous - Pią 13 Kwi, 2007 22:01
Temat postu:
W wiosnę chodzę i adidasach, i w trampkach, i glanach (zależy od pogody). W lecie obstawiam na trampki i japonki. Jesień - trampki, glany. Zima - glany, czasem kozaki.

Glany to czarne mam, trampki, hyhy, czerwone, adidasy białe i brązowe, do niedawna czarne, kozaki czarne - a bo do kurtki pasują biggrin
Marcia10 - Sob 14 Kwi, 2007 15:09
Temat postu:
Według mnie nie powinno sie nosic trampkow w lecie bo nogi sie przepacają. Dzisiaj jest tak goraco ze mam ochote isc w sandalach na dwor.
nasty_girl - Nie 15 Kwi, 2007 11:39
Temat postu:
a zimą nie powinno się adidasów nosić, ta??
Marcia10 - Nie 15 Kwi, 2007 13:29
Temat postu:
jak ci giry nie marzna, to se nos.
Monik - Nie 15 Kwi, 2007 16:47
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
jak ci giry nie marzna, to se nos.

W adidasach?
No może jeśli się chodzi w śniegu po kolana to nawet w kozakach zimno, ale odśnieżonym chodnikiem do szkoły i z powrotem to wg mnie z adidasami nie ma problemu.
Anonymous - Nie 15 Kwi, 2007 17:58
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
Według mnie nie powinno sie nosic trampkow w lecie bo nogi sie przepacają. Dzisiaj jest tak goraco ze mam ochote isc w sandalach na dwor.

Dlatego moje trampki mają wywietrzniki od wewnętrznej strony stopy, chyba jak każde trampki.
mała 13 - Nie 15 Kwi, 2007 18:55
Temat postu:
Natalie Hetfield napisał/a:
wywietrzniki od wewnętrznej strony stopy, chyba jak każde trampki

nie kazde, bo ja chodze w trampkach i o czyms takim nie slyszalam Rolling Eyes
Akacja12 - Pon 16 Kwi, 2007 20:53
Temat postu:
No to masz problem.
Anonymous - Wto 17 Kwi, 2007 17:14
Temat postu:
mała 13 napisał/a:
Natalie Hetfield napisał/a:
wywietrzniki od wewnętrznej strony stopy, chyba jak każde trampki

nie kazde, bo ja chodze w trampkach i o czyms takim nie slyszalam Rolling Eyes

Trudno, że przy trampkach jeszcze ni widziałaś tych kółek Smile
Trampki, adidasy - w nich też się może stopa poci, ale w lecie chyba w nich chodzimy, hmm? Sandały, klapki, czy inne japonki to nie jedyne obuwie. Poza tym można zainwestowac w dezodoranty do stóp, może coś pomogą.
opętana - Wto 17 Kwi, 2007 22:41
Temat postu:
ja adidasy,glany,trampki
DeaDAngeL - Wto 24 Kwi, 2007 14:16
Temat postu:
Ja nosze trampki. A kolory? Czarny i czerwony
Almycha - Czw 01 Lis, 2007 19:19
Temat postu:
Na wiosnę i w jesieni chodzę w sportowych (trampki, kozaki sznurowane ). W lecie chodzę w japonkach i sandałach, jak nie jest bardzo gorąco to w sportowych. W zimie to raczej w kozakach Smile. Raczej nie kupuję w markowych sklepach tylko na bazarkach - to samo za mniejszą cenę ;D.
Kacza - Czw 01 Lis, 2007 20:15
Temat postu:
Latem-japonki
jesienią-buty sportowe,mokasyny,polbuty
zimą-kozaki
wiosną-trampki,polbuty,mokasyny
kolory?czarne,ciemne ogolnie.
nasty_girl - Pią 02 Lis, 2007 10:20
Temat postu:
Nie to samo, już porównując sklepy tylu CCC, Daichman widać ogromną różnicę, jak dla mnie buty na 2 miesiące, a buty na 2 lata to nie to samo. A tak się dzieje z butami z Daichmana, ścierają się, odchodzi "skóra", odbarwiają się, i o wiele bardziej opłaca się kupić 3xdroższe buty, niż badziewie, które ledwo kupisz a się rozwali.
mała 13 - Pią 02 Lis, 2007 11:23
Temat postu:
i znowu opieprzasz innych za to że nie chodzą w drogich butach. ja wole kupic 2 pary słąbych niż jedną dobr - zawsze różnorodność. co prawda niektóre rzeczy (np.kozaki) warto mieć lepsze ale np. japonki.... bez przesady, kupuje zawsze te za 9,99 i jak się zuzyja to mam nowe.
nasty_girl - Pią 02 Lis, 2007 13:40
Temat postu:
Opieprzam, wyrażam swoje zdanie.
Kiniuchna - Czw 22 Lis, 2007 17:51
Temat postu:
Ja jestem zdania nasty Smile
W tym roku kupiłam sobie adidasy z Nike i jeszcze się mi dobrze trzymają a nosiłam je praktycznie codziennie Smile Wole zainwestować niż kupić 5 razy badziewstwo ktore rozwali mi się później jak gdzieś bedę i co ?? Będe chodzić w rozwalonym bucie biggrin Nie ma mowy biggrin
Latem ;
Japonki
Sandałki
Szpilki
Trampki
Adidasy
Wiosną:
Szpilki
Trampki
Adidasy
Jesień:
PATRZ WIOSNA biggrin
Zima:
Adidasy
Kozaki
Trekkingi
Glany biggrin

No i tak sie sprawa ma biggrin
nasty_girl - Pią 23 Lis, 2007 11:40
Temat postu:
Dokładnie, kupiłam sobie buty za 100, z jakiegoś CCC czy coś w tym stylu, po prostu mi się podobały, nigdzie nie było ładniejszych, po 2 miesiącach dałam je do reklamacji, kupiłam sobie nowe, znowu jakieś badziewne, i wytrzymały znowu jakieś 2/3 miesiące. Buty które kupiłam rok temu, wprawdzie były droższe, ale mam je od tamtego roku, i ani trochę nie są zniszczone, więc sobie policz, czy lepiej wydać 300/400 zł na buty na parę lat, czy kupować parę/dwie co rok, i mieć jedne buty. Ja tam wolę sobie kupić 2/3 i nosić je długo, wymiennie.
DSdonia - Sro 16 Sty, 2008 13:07
Temat postu:
O xD Buty xD Mój żywioł Wink A więc noszę wszystkie buty Razz hehe Wink Jeśli chodzi o adidasy to szerokie, z dużymi językami Wink Najbardziej lubię z Deichman'a albo z Crropa ;D
Na zimę to też adidasy Wink ale takie ocieplane Wink W porządnych sklepach są i takie ;P :*
Pzdr!:*
impresja - Pią 10 Kwi, 2009 22:12
Temat postu:
Na codzień chodzę w cichobieżkach na płaskiej podeszwie, ale jak tylko nadejszie lato, zmienię je na obcasy:) Obydwie te pary butów są czarne i wydaje mi się, że to kolor najlpeszy, choćby ze względu na praktyczność. Nie trzeba sie martwić, że nie będą pasowały do wymarzonej sukienki, bo czarny po prostu ze wszystim bardzo ładnie się komponuje:)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group