Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Black styl u dziewczyn.

Nikita - Sob 03 Lut, 2007 11:24
Temat postu: Black styl u dziewczyn.
Co sądzicie o dziewczynach wykolczykowanych, ubierających się na czarno i chodzących w glanach lub w trampkach? Podoba się wam to u dziewczyn? Czy uważacie to za totalny brak gustu i pozerstwo?
Moim zdaniem jeśli dziewczyna nie przesadza z tym black stylem to nic do tego nie mam. Wykolczykowanie to dla mnie już jednak przesada. Po prostu co za dużo to nie zdrowo.
A glany - owszem - podobają mi się u dziewczyn i u chłopaków.
Monik - Sob 03 Lut, 2007 11:33
Temat postu:
Jeśli czują potrzebę ubrania się w takim stylu, jeśli im się to podoba, to ok. Niektóre takie ubrania też są całkiem ładne.
Wykolczykowanie mi się niezbyt podoba. Spójrzcie na Michała Wiśniewskiego - gdyby nie rysy twarzy, wyglądałby (dzięki włosom) jak kobieta - czy podobało by się to wam u dziewczyny? Bo mi nie.
Ok, jak ktoś ma w nosie, w pępku itd. to ok, jak się tak podoba to niech będzie, ale przekłuwanie całej twarzy (no, niedokładnie całej) jest z lekka obrzydliwe. Zwłaszcza u kobiet.
CHoCoLaTE - Sob 03 Lut, 2007 12:02
Temat postu:
Podoba mi się taki styl, ale bez kolczyków i glanów. Trampki sama noszę. Fajnie wyglądają.
Podoba mi się jak nie ubierają się całe na czarno, tylko np. czarny, szary, biały, czerwony itp.
U chłopaków taki styl mi się niezbyt podoba.
opętana - Sob 03 Lut, 2007 12:31
Temat postu:
Ty pewno nosisz rózowe trampki do łydki;P

Piercing lubie i mi sie podoba. Nie mam nic przeciwko[;
glany? sama nosze, trampki tez.
powiem ogólnie tak - podoba mi sie jak najbardziej[;
joasia1990 - Sob 03 Lut, 2007 12:33
Temat postu:
Ja nie mam nic przeciwjko. Ale osobiscie nigdy bym sie tak nie ubrala bo to do mnie nie pasuje, a poza tym wtedy napewno nie podobalabym sie mojemu chlopakowi.
CHoCoLaTE - Sob 03 Lut, 2007 13:08
Temat postu:
opętana napisał/a:

Skąd wiedziałaś? ;P

joasia1990 napisał/a:
Ja nie mam nic przeciwjko. Ale osobiscie nigdy bym sie tak nie ubrala bo to do mnie nie pasuje

Do mnie też taki styl nie pasuje.
Nikita - Sob 03 Lut, 2007 13:29
Temat postu:
Haha, można wszystko wyczytać po Twoich postach ; ) nawet to jakie trampy nosisz.
opętana - Sob 03 Lut, 2007 13:36
Temat postu:
CHoCoLaTE napisał/a:
opętana napisał/a:

Skąd wiedziałaś? ;P

hm, pewne rzeczy są oczywiste; p
Shaunri - Sob 03 Lut, 2007 14:25
Temat postu:
Ekshibicjonizm, a już jak słyszę jak młode dziewczyny przechwalają się która to nie jest "bardziej inna", superowo bardziej "zakręcona" to aż mnie skręca.

Każda chce być inna, a wszystkie takie same.
Czarna - Sob 03 Lut, 2007 14:32
Temat postu:
Osobiscie nosze glany, trampki ( czarne tylko i wylacznie ), czarne bluzki i ciemne spodnie, czarne kurtki, mam kolczyka w jezyki i 8 dziurek w uszach ( nosze tylko kolczyk w jezyku i jednego kolczyka na samej gorze ucha ) Smile

Ale mhh jak to stwierdzil moj brat, czas dorosnac.... glany nosze zawsze na zime i jak wychodze w teren ( do lasu ), teraz juz wolne nosic normalne eleganckie bluzki, eleganckie czarne lub biale spodnie, szpilki albo koreczki itd itd Smile z czasem ten "black styl" ludzi sie. Mi sie znudzil po 5 latach.
CHoCoLaTE - Sob 03 Lut, 2007 15:23
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Haha, można wszystko wyczytać po Twoich postach ; ) nawet to jakie trampy nosisz.

Czyli jakie są moje posty? ;P
Marcia10 - Sob 03 Lut, 2007 17:08
Temat postu:
Mi sie podoba black styl ale bez przesady. Kolczyk w uchu, ew w nosie nic wiecej.

CHoCoLaTe lepiej spytaj czy wiedza jakie nosisz trampy biggrin
CHoCoLaTE - Sob 03 Lut, 2007 19:11
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
CHoCoLaTe lepiej spytaj czy wiedza jakie nosisz trampy

Napisali, że wiedzą i dlatego Nikita tak napisała
nasty_girl - Nie 04 Lut, 2007 09:33
Temat postu:
czarny? blade dziewczyny, czarne włosy, ubrania.. ogólnie wyglądają jak śmierć często.. fe.

a że w domu mam takie pseudo czarne, co nosi czarne ciuchy z różowymi czaszkami i różowe trampki, tym bardziej jestem na nie..
Kiniuchna - Nie 04 Lut, 2007 09:50
Temat postu:
mnie sie black styl jak najbardziej podoba Smile w mojej szafie tylko czarne i ewentualnie białe rzeczy glany i trampki wiadomo czarne ( ale glany tylko DIGGERY bo te mnie pasuja) kolczyki mam w pepku dlugi krzyrz na lancuszku i 3 w uszach (1 z prawej 2 z lewej) wiec mi to na reke Razz
Shaunri - Nie 04 Lut, 2007 16:08
Temat postu:
Kiniuchna - Nie mogę nie spytać. Jak mocno wierzysz w Boga?
Kiniuchna - Nie 04 Lut, 2007 16:57
Temat postu:
ja mocno a czemu??
ewamarchewa - Nie 04 Lut, 2007 18:08
Temat postu:
Black styl? Nie mam nic przeciwko, ale bez miliona kolczyków. Kolczyk-moim zdaniem tylko w uchu. Smile
Shaunri - Nie 04 Lut, 2007 18:40
Temat postu:
Kiniuchna - Skoro mocno, to niczemu, pasuję : )
Sissa11 - Nie 04 Lut, 2007 19:02
Temat postu:
TAk, nawet niezły styl. Tylko bez czarnego makijażu i kolczyków w innych miejscach niż uszy to ok.
joasia1990 - Nie 04 Lut, 2007 19:03
Temat postu:
Nawet jesli nie wszystkim sie podoba, to ma tez swoje zalety - nie trzeba dzielic ubrań do wyprania bo wszystkie sa czarne i mozna wlozyc je razem Very Happy
nasty_girl - Pon 05 Lut, 2007 11:39
Temat postu:
no chyba, że połowa ubrań które się nosi lepiej reaguje na pranie ręczne ;p
Akacja12 - Sob 10 Lut, 2007 22:51
Temat postu:
Wszystko jest okej do pewnego stopnia ;P niektore mhroczne mnie denerwują. Ale ja tam wole się ubierać bardziej kolorowo ^^
A u chlopakow to mi sie podoba najczesciej Wink
DeaDAngeL - Wto 24 Kwi, 2007 14:19
Temat postu:
Black styl?
Czemu nie?
Ja sama mam 6 kolczykow w uchu i niedlugo robie jeszcze 2... Glany i trampki tez nosze... A u chlopcow taki styl mi sie podoba Smile
Tremere - Wto 24 Kwi, 2007 18:09
Temat postu:
ja mam sporo kolców na ciele, ale co to ma do jakiegos... black stylu? powiedzialabym predzej ze kolce to domena punków i rockabillowców/psychobillowców.
nie twierdze ze cala okolczykowana twarz jest ladna, bo chociazby madonna i lipring z jednej strony wygladaja jak zszyta geba, ale kazdy zyje na wlasny rachunek i robi co chce.
dopoki zachowana jest estetyka i pomysl to klujmy sie ile wlezie! :D

ci zwykli, zblazowani metale nie lubią piercingu, więc proszę nie mylić pojęć.

jezeli chodzi o glany to nosze tylko kabaretówki, zwykle glany mam jedne w graffiti. bo czarne wygladaja jak KALOSZE.
Shaunri - Wto 24 Kwi, 2007 18:18
Temat postu:
Co ma piercing do Punk Rocka, lub Black/Death Metalu jeśli mogłabyś mi wytłumaczyć?

PS: W naszych rozważaniach pomijamy zfrustrowane dzieciaki lat 10, ktore całą swoją wyimaginowaną podwórkową filozofię podkładają pod gatunek muzyki, którego aktualnie słuchają.
Tremere - Wto 24 Kwi, 2007 18:44
Temat postu:
do metalu nic.
kolce maja tyle do punka co czern do metalow. po prostu subkulturowe znaki, chociaz ja osobiscie twierdze ze to stereotyp, bo kazdy moze sie ubrac na czarno albo przekluc sobie twarz.
napisalam o tym w nawiazaniu do 1 posta Nikity "Co sądzicie o dziewczynach wykolczykowanych, ubierających się na czarno i chodzących w glanach lub w trampkach?"
nie żebym tam identyfikowała punków z kolcami, po prostu pierwsze skojarzenie odnosnie subkultur.
Shaunri - Wto 24 Kwi, 2007 19:16
Temat postu:
Czerń do Black/Death metalu nie ma praktycznie nic - Mówiłem - pomijamy małe sfrustrowane dzieci...

Tak samo kolczyki do Punk Rock'a.

Istotną kwestią jest - czym są subkultury (Oj, prowokuję, prowokuję : ) ), oraz czy aktualnie wciąż istnieją : )
Tremere - Wto 24 Kwi, 2007 22:26
Temat postu:
czy ja wiem. subkultury w jakimś stopniu nadal istnieją, ale większość osób które deklarują przynaleznosc tak naprawde ma zerowe pojecie o ideologii. podoba im sie taki styl bycia i wyglad i hooopaaa, jestem pancurem.

dla mnie subkultura to grupa osób o podobnych poglądach i słuchająca podobnego nurtu muzyki. tyle.
można na ten temat dyskutować naprawde dluuugo, ale i tak kazdy ma swoje zdanie i raczej zadne argumenty nie podzialaja. ;P
Słupek - Wto 24 Kwi, 2007 22:59
Temat postu:
Cytat:
dla mnie subkultura to grupa osób o podobnych poglądach i słuchająca podobnego nurtu muzyki. tyle.

Czyli ja i mój funfel to już subkultura? Smile
Czarna - Sro 25 Kwi, 2007 10:36
Temat postu:
<wyskoczyla jak filip z konopi>

Ostatnio moja kolezanka wyskoczyla do szkoly z nowym fryzem i zaczela sie chwalic, ze tak nosza metalówy, ze jaka tam ona nie jest itd. Nie moglam sie uspokoic przez dwie lekcje ze smiechu...
Nie wiem czy ktos z was orientuje sie jakie fryzury nosiły skinhetki z bodajze lat 60dziesiatych?Smile na górze ktorkie wlosy z na dole dłuzsze ( mniej wiecej... ) jest to wlasnie typoiwa fryzura kobiet-skinów o czym ona nie miala zielonego pojecia a chciala wygladac jak typowy metal... zabawne.
opętana - Sro 25 Kwi, 2007 12:56
Temat postu:
nie skinheatki i kobieta-skin, tylko skinheadki jak już, choć dla mnie lepiej skinhead girl;]

na małpke, albo na jeża
http://przedmiescia69.republika.pl/obrazy/1a.jpg
Shaunri - Sro 25 Kwi, 2007 13:51
Temat postu:
ale większość osób które deklarują przynaleznosc tak naprawde ma zerowe pojecie o ideologii. podoba im sie taki styl bycia i wyglad i hooopaaa, jestem pancurem.

Amen, ideologia istnienia dzisiejszej młodzieży : )

Problem nie leży w tym że ludzie Ci słuchają takiej samej muzyki, ale skąd wywodzą się ich poglądy. Ogólnie często uważa się że ich poglądy są jakie są, dlatego że słuchają takiego rodzaju muzyki (Przez co nagle okazało się że jak ktoś słucha Punk-Rocka to musi zgadzać się ze wszystkimi, nawet najbardziej kretyńskimi teoriami-kwiatkami wytworzonymi przez ten gatunek), a tak naprawdę było, jak i powinno być całkiem odwrotnie : )

można na ten temat dyskutować naprawde dluuugo, ale i tak kazdy ma swoje zdanie i raczej zadne argumenty nie podzialaja. ;P

Oczywiście, ale skoro już taki wątek o "black stylu" powstał, to chciałem trochę poprowokować : P

I - żeby nie było - O subkulturach wiem prawie tyle co nic. Moja wiedza ogranicza się do starego rapu + jego pochodzenia, tak samo Punk-Rocka, oraz co nieco o Death metalu.
I to wszystko, żaden ze mnie więc znawca : )
Tremere - Sro 25 Kwi, 2007 16:05
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Cytat:

Czyli ja i mój funfel to już subkultura? :)

nie wiem co grupa musi jeszcze robic aby nazwac ja subkultura. chociaz dzisiejsze subkultury to szuczne wytwory mtv, wiec nie wiem, naprawde.

ja sie jakos bardzo z zadna nie identyfikuje, poglady mam wlasne, muzyki slucham jeszcze innej, wiec ciezko mi sie wypowiadac na takie tematy ;P
wiedze mam ograniczona.
Czarna - Czw 26 Kwi, 2007 12:34
Temat postu:
opętana napisał/a:
nie skinheatki i kobieta-skin, tylko skinheadki jak już, choć dla mnie lepiej skinhead girl;]

na małpke, albo na jeża
http://przedmiescia69.republika.pl/obrazy/1a.jpg

Mhh jeden ciul jak sie nazywa, wazne, ze kazdy wie o co mi chodzi Smile

Niestety ja jestem osoba ktora skinow nienawidzi ( nie chodzi mi o tych normalnych skonów tylko te podrobki, huliganów, nazistów, "hitlerowców" i ch*** wie co jeszcze ) i osoiscie potepiam.
Tremere - Czw 26 Kwi, 2007 15:27
Temat postu:
to nie są podróbki, tylko neonazi skins.
ci o ktorych piszesz w pozytywie to zwykli nacjonalisci.
Anonymous - Pią 27 Kwi, 2007 11:24
Temat postu:
Czarna napisał/a:
Nie wiem czy ktos z was orientuje sie jakie fryzury nosiły skinhetki z bodajze lat 60dziesiatych? na górze ktorkie wlosy z na dole dłuzsze ( mniej wiecej... ) jest to wlasnie typoiwa fryzura kobiet-skinów o czym ona nie miala zielonego pojecia a chciala wygladac jak typowy metal... zabawne.

Żeby jeszcze metale nosili takie ;D

Ja tam lubie black styl, ale pępka bym sobie nie przekuła (niee, to do mnie nie pasuje), nosa, ogólnie dostępne miejsca na twarzy. Najwyżej w uchu. Chodzę i na czarno, i na na ciemno-zgnitą zieleń ;) Chodzę w glanach, ale jak już ciepło się robi (wiosna/lato) to wkładam trampki lub adidasy. Ale zdarzy się, że wyglądam nagle całkiem inaczej, osobę nie przypominającą black.

Śmiesza mnie te mroczne pankówy. Znam taką jedną, to aż żal mnie ogarnia. Mrok, czerń, glany i tu Green Day i inny Simple Plan i różowe ozdóbki m.in. czaszki. MROOOOK. Strach się bać.
Tremere - Pią 27 Kwi, 2007 14:08
Temat postu:
punk nie jest mroczny wlasnie i nie wiem skad ludzie biora pomysly na laczenie punku + mroku. [i tak powstalo EMOOO].
gluypie.
Marcia10 - Pią 27 Kwi, 2007 14:38
Temat postu:
punk nie mwiem czemu kojarzy mi sie z ostrym różem i czarnym.
Shaunri - Pią 27 Kwi, 2007 15:01
Temat postu:
Bo w dziecinnym/młodzieżowym wydaniu tak właśnie wygląda.
Tremere - Pią 27 Kwi, 2007 15:07
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
punk nie mwiem czemu kojarzy mi sie z ostrym różem i czarnym.

pewnie dlatego ze poprockowa pankówa Avril tak wyglada ;P
Anonymous - Pią 27 Kwi, 2007 18:29
Temat postu:
Avril to się skończyła na Kill'em All ;p

Teraz dzieciaki słuchają punk'a, bo jest "modny"... I kurde ten ich styl. Dla nich róż + czerń = mrok? Na to wychodzi :>
Nie, nie.. to nie punki, ani żadne - jeszcze tu przytoczę metalówy. Same pseudoki ;] Żal, żal i jeszcze raz żal. I tylko po to, by podkreślić to, jakiej muzyki słuchają. Do tego g**** [ohh, cenzura] słuchają nie muzyki.
Marcia10 - Pią 27 Kwi, 2007 20:15
Temat postu:
Nie no, slucham Avril (az jedna piosenka z nowej plyty, reszta paszla won!) ale nie ubieram sie roz+czern... a moze by tak napisac do bravo niech zrobia o tym temat biggrin
Memi - Pią 27 Kwi, 2007 20:44
Temat postu:
Cytat:
jeszcze tu przytoczę metalówy

Nie lubisz metalów?
Marcia10 - Pią 27 Kwi, 2007 20:44
Temat postu:
najwyrazniej nie...
Memi - Pią 27 Kwi, 2007 20:46
Temat postu:
szkoda.
Shaunri - Pią 27 Kwi, 2007 21:01
Temat postu:
Memi - Metalów? A co to jest metal?

Chodzi Ci o dzieci ubierające się na czarno i noszące klucze na łańcuchach zwisających do stóp i kolankiem na plecach?

Chodzi Ci o ludzi którzy słuchają wszelkiej maści gatunków muzyki które mają w sobie słowo "metal"?

Chodzi Ci o wariatów którzy wierzą że szatan to wolność i po koncertach podpalają kościoły?

Zdefiniuj "metal"...
Akacja12 - Pią 27 Kwi, 2007 22:04
Temat postu:
Natalie Hetfield napisał/a:

Teraz dzieciaki słuchają punk'a, bo jest "modny"... I kurde ten ich styl. Dla nich róż + czerń = mrok? Na to wychodzi :>

Czasem to kwestia gustu, ile osób się ubiera bo coś jest modne, a na nich nie jedziecie. Czasem dzięki modzie można znaleść swój własny styl. Nikt nie mówi że masz się ubierać w to co jest akurat modne, ale można coś zaczerpnąć - coś na co na przykład bys nie wpadła - i to jest złe ?
Róż z czarnym jest ładnym połączeniem, sam ten styl nawet mi się podoba (chociaż nie dla mnie ;p), ale żeby to przyporządkowywać do jakiejś subkultury...
opętana - Pią 27 Kwi, 2007 23:55
Temat postu:
punk umarł

o jakim punku tak w ogóle mówisz? pewno kalifornijskim
Marcia10 - Sob 28 Kwi, 2007 11:42
Temat postu:
a jakie sa?
Memi - Sob 28 Kwi, 2007 20:44
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Memi - Metalów? A co to jest metal?

Chodzi Ci o dzieci ubierające się na czarno i noszące klucze na łańcuchach zwisających do stóp i kolankiem na plecach?

Chodzi Ci o ludzi którzy słuchają wszelkiej maści gatunków muzyki które mają w sobie słowo "metal"?

Chodzi Ci o wariatów którzy wierzą że szatan to wolność i po koncertach podpalają kościoły?

Zdefiniuj "metal"...

Metal to gatunek muzyki, podobnie jak pop, rock, disco-polo, hip-hop i inne.
A osoba która słucha metalu NIE JEST od razu satanistą i nie podpala kościołów.
I wcale nie "dzieci" ty rasisto bezduszny tylko osoby którym taki styl odpowiada. Jak zechce ubiore sie na różowo a jak zechce to na czarno. I żaden rasista-apodyktyk mi nie zabroni nawet jak sobie założe cztero kilowy łańcuch na szyję.
I wcale nie wariaci.
opętana - Sob 28 Kwi, 2007 20:49
Temat postu:
yyy, co rasista ma do tego?
Memi - Sob 28 Kwi, 2007 20:51
Temat postu:
Ja mówie rasista ale tak ogólnie.... yyym.
Marcia10 - Sob 28 Kwi, 2007 21:16
Temat postu:
rasista ze nie uznaje kultur innych od swojej.
opętana - Sob 28 Kwi, 2007 21:18
Temat postu:
wiem kto to jest rasista,
Marcia10 - Sob 28 Kwi, 2007 21:20
Temat postu:
po tobie sie mozna wszystkeigo spodziewac.
opętana - Sob 28 Kwi, 2007 21:24
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
po tobie sie mozna wszystkeigo spodziewac.

weź lepiej zamknij sie w szafie
Shaunri - Nie 29 Kwi, 2007 13:32
Temat postu:
Memi -

1) Nie ma gatunku muzycznego "Hip-Hop", jest rap.

2) Jeśli widzę kogoś kto ubiera się na czarno, nosi pieszczochy, kostkę, oraz glany, a nie wie skąd wziął się styl jaki reprezentuje to po prostu jest mi przykro. To tak jakby powiedzieć że jest się prawicowcem i nie mieć zielonego pojęcia co to oznacza. Byłoby wszystko w porządku gdyby ta osoba po prostu ubierała się na czarno - ale nie, te wszystkie durne dzieciaki bezsensownie próbują naśladować kretyński styl, o którym nie mają zielonego pojęcia - kropka w kropkę.

3) Pierwotnie metale - akurat pierwotnie to byli Ci którzy tworzyli ten gatunek, a nie słuchacze - Wierzyli w szatana, podpalali kościoły i działali na niekorzyść wiary Chrześcijańskiej w każdym tego słowa znaczeniu. Teksty w utworach death metalowych nie wzięły się z kosmosu, tak samo jak teksty w utworach Punk-Rockowych, czy w rapie nie wzięły się z kosmosu.

Jednak jeśli próbujemy coś naśladować, to warto mieć o tym jakiekolwiek, chociażby zielone pojęcie.
Słupek - Nie 29 Kwi, 2007 14:28
Temat postu:
Kiedyś, żeby być metalem, starczyło odgryzać łebki kurczakom i śpiewać o swojej paranoi. A teraz się okazuje, że jak nie podpalisz kościoła, to jesteś pozer Smile
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2007 15:01
Temat postu:
Memi napisał/a:
Cytat:
jeszcze tu przytoczę metalówy

Nie lubisz metalów?

Marcia10 napisał/a:
najwyrazniej nie...

Memi napisał/a:
szkoda.

Przydałoby się Wam czytanie ze zrozumieniem. Piszę o "true" punkach i metalach. Podkreślam, że "true" jest w cudzysłowiu. Bliżej Waszego rozumowania powiem tak: moja wypowiedź tyczyła się UDAWANYCH punków i metali.
Memi napisał/a:
I wcale nie "dzieci" ty rasisto bezduszny tylko osoby którym taki styl odpowiada. Jak zechce ubiore sie na różowo a jak zechce to na czarno. I żaden rasista-apodyktyk mi nie zabroni nawet jak sobie założe cztero kilowy łańcuch na szyję.
I wcale nie wariaci.

Ale rasista to chyba osoba, która nie toleruje innej rasy - czarnej i żółtej...
Akacja12 napisał/a:
Natalie Hetfield napisał/a:

Czasem to kwestia gustu, ile osób się ubiera bo coś jest modne, a na nich nie jedziecie. Czasem dzięki modzie można znaleść swój własny styl. Nikt nie mówi że masz się ubierać w to co jest akurat modne, ale można coś zaczerpnąć - coś na co na przykład bys nie wpadła - i to jest złe ?
Róż z czarnym jest ładnym połączeniem, sam ten styl nawet mi się podoba (chociaż nie dla mnie ;p), ale żeby to przyporządkowywać do jakiejś subkultury...

Nie mówię, że to jest złe. Po prostu śmieszą mnie osoby, które ubierają się tak, bo jest "modne". Nie dlatego, że szukają własnego stylu, chcą się wyróżniać. I tak się nie wyróżniają, bo teraz i tu powstają klony. Niestety. A jeżeli słucha się rocka, punka, metalu, to specjalnie ubiera tak, by pokazać jakiej to się muzyki słucha? Dla innych może to zaszczyt identyfikować się czymś takim albo prędzej koszulkami ulubionego zespołu, a dla innych to najzwyklejszy szpan.
Memi - Nie 29 Kwi, 2007 15:05
Temat postu:
Shaunri

Ad.1 No tak.

Ad.2 Co innego jak ktoś nie wie co sobą reprezentuje a co innego jak ktoś wie.
Ja nie należe do tych dzieciaków. Kretyński - dlaczego? Bo Tobie się nie podoba?
Podpalił Ci jakis metalowiec dom? A może całą parafię? To patogia, ogól to akceptuje a turcyjanie nie.

Ad.3 Pierwotni, pierwotni, co mnie obchodzą pierwotni, czasy sie zmieniają a styl wraz z nimi.

Słupek

zamknij tą mordę i odpieprz się.
Anonymous - Nie 29 Kwi, 2007 15:14
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Kiedyś, żeby być metalem, starczyło odgryzać łebki kurczakom i śpiewać o swojej paranoi. A teraz się okazuje, że jak nie podpalisz kościoła, to jesteś pozer Smile

Z tego co wiem, to Marilyn Manson tak robi na koncertach... Tak tylko słyszałam ;p
Słupek - Nie 29 Kwi, 2007 15:25
Temat postu:
Cytat:
zamknij tą mordę i odpieprz się.

Jakie to mhroczne.
Cytat:
Z tego co wiem, to Marilyn Manson tak robi na koncertach... Tak tylko słyszałam ;p

Myślałem o Ozzym. Historyjka krąży od lat, tylko personalia się zmieniają.
Shaunri - Nie 29 Kwi, 2007 15:42
Temat postu:
Ad.3 Pierwotni, pierwotni, co mnie obchodzą pierwotni, czasy sie zmieniają a styl wraz z nimi.

Właśnie problem że styl nie zmienił się w ogóle - po prostu teraz ludzie ubierają się tak, bo myślą że przez to, że pokażą jakiej muzyki to nie słuchają będą mega-prze-...

Miliony ludzi gwałci kozy na koncertach, biczuje się, uprawia seks grupowy i inne ekscesy... O_o
Memi - Nie 29 Kwi, 2007 15:57
Temat postu:
Co mnie to obchodzi, ja do nich nie nalezę.
Shaunri - Nie 29 Kwi, 2007 20:17
Temat postu:
Mrrrrau, jaka Ty jesteś zła : )
Memi - Nie 29 Kwi, 2007 20:33
Temat postu:
Bo zaraz mnie urzekniesz : )
Shaunri - Nie 29 Kwi, 2007 21:52
Temat postu:
: )

Ale i tak zaraz przyjdzie Słupek i mnie okrzyczy : (
Słupek - Nie 29 Kwi, 2007 23:03
Temat postu:
Ja jestem tolerancyjny i nigdy nie krzyczę. Przypominam, że to nie ja urządzam krucjatę na metale nieszlachetne.
Czarna - Pon 30 Kwi, 2007 01:20
Temat postu:
Super Memi przeciwko 2 debila Exclamation Memi popisz sie jeszcze ;]

Ps. Mam nadzieje, ze S i S zrozumieli moja ironie ;]
nasty_girl - Pon 30 Kwi, 2007 01:39
Temat postu:
Memi napisał/a:
Co innego jak ktoś nie wie co sobą reprezentuje a co innego jak ktoś wie.

a co ty sobą reprezentujesz?
Shaunri - Pon 30 Kwi, 2007 09:50
Temat postu:
Czarna - Odmiana słowa "debil" się kłania słoneczko : )
Czarna - Pon 30 Kwi, 2007 11:40
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Czarna - Odmiana słowa "debil" się kłania słoneczko : )

Soory tzn przepraszam ale na spiaco juz to pisalam Razz
Memi - Pon 30 Kwi, 2007 20:12
Temat postu:
Cytat:
a co ty sobą reprezentujesz?

[cenzura]?

Memi jeśli nie przestaniesz używać "sztuczek" żeby ominąć cenzurę dostaniesz ostrzeżenie. Moje ostrzeżenia mają wartość 2, co dla Ciebie jest równoznaczne z zablokowaniem pisania na forum.
Zła adminka

nasty_girl - Pon 30 Kwi, 2007 21:02
Temat postu:
takiej odpowiedzi się spodziewałam...
Anonymous - Wto 01 Maj, 2007 12:34
Temat postu:
Na głupie pytanie głupia odpowiedź.
Almycha - Czw 01 Lis, 2007 19:25
Temat postu:
Gdyby nie kolczyki i makijaż to podoba mi się ten styl. Z kolczykami w uszach mam problem i jakoś się zraziłam. Zaczęły mi ropieć uszy, nie mogę nosić złotych kolczyków tylko srebne :/. Miałam sobie przekuć w innm miejscu, ale nie mam czasu Sad. Lubię czarny, bo do wszystkiego pasuje. Mam ulubiony podkoszulek i nie mam takiego ciuszka, do którego by mi nie pasował. Glany mi się bardzo podobają. Marzą mi się jeszcze czarne rurki Smile. Muszę się wybrać na zakupy Wink.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group