opętana napisał/a: |
Ty pewno nosisz rózowe trampki do łydki;P |
joasia1990 napisał/a: |
Ja nie mam nic przeciwjko. Ale osobiscie nigdy bym sie tak nie ubrala bo to do mnie nie pasuje |
CHoCoLaTE napisał/a: | ||
Skąd wiedziałaś? ;P |
Nikita napisał/a: |
Haha, można wszystko wyczytać po Twoich postach ; ) nawet to jakie trampy nosisz. |
Marcia10 napisał/a: |
CHoCoLaTe lepiej spytaj czy wiedza jakie nosisz trampy |
Cytat: |
dla mnie subkultura to grupa osób o podobnych poglądach i słuchająca podobnego nurtu muzyki. tyle. |
Słupek napisał/a: | ||
Czyli ja i mój funfel to już subkultura? :) |
opętana napisał/a: |
nie skinheatki i kobieta-skin, tylko skinheadki jak już, choć dla mnie lepiej skinhead girl;]
na małpke, albo na jeża http://przedmiescia69.republika.pl/obrazy/1a.jpg |
Czarna napisał/a: |
Nie wiem czy ktos z was orientuje sie jakie fryzury nosiły skinhetki z bodajze lat 60dziesiatych? na górze ktorkie wlosy z na dole dłuzsze ( mniej wiecej... ) jest to wlasnie typoiwa fryzura kobiet-skinów o czym ona nie miala zielonego pojecia a chciala wygladac jak typowy metal... zabawne. |
punk nie mwiem czemu kojarzy mi sie z ostrym różem i czarnym. |
jeszcze tu przytoczę metalówy |
Natalie Hetfield napisał/a: |
Teraz dzieciaki słuchają punk'a, bo jest "modny"... I kurde ten ich styl. Dla nich róż + czerń = mrok? Na to wychodzi :> |
Shaunri napisał/a: |
Memi - Metalów? A co to jest metal?
Chodzi Ci o dzieci ubierające się na czarno i noszące klucze na łańcuchach zwisających do stóp i kolankiem na plecach? Chodzi Ci o ludzi którzy słuchają wszelkiej maści gatunków muzyki które mają w sobie słowo "metal"? Chodzi Ci o wariatów którzy wierzą że szatan to wolność i po koncertach podpalają kościoły? Zdefiniuj "metal"... |
po tobie sie mozna wszystkeigo spodziewac. |
Memi napisał/a: | ||
Nie lubisz metalów? |
najwyrazniej nie... |
Memi napisał/a: |
szkoda. |
I wcale nie "dzieci" ty rasisto bezduszny tylko osoby którym taki styl odpowiada. Jak zechce ubiore sie na różowo a jak zechce to na czarno. I żaden rasista-apodyktyk mi nie zabroni nawet jak sobie założe cztero kilowy łańcuch na szyję.
I wcale nie wariaci. |
Akacja12 napisał/a: | ||
Czasem to kwestia gustu, ile osób się ubiera bo coś jest modne, a na nich nie jedziecie. Czasem dzięki modzie można znaleść swój własny styl. Nikt nie mówi że masz się ubierać w to co jest akurat modne, ale można coś zaczerpnąć - coś na co na przykład bys nie wpadła - i to jest złe ? Róż z czarnym jest ładnym połączeniem, sam ten styl nawet mi się podoba (chociaż nie dla mnie ;p), ale żeby to przyporządkowywać do jakiejś subkultury... |
Słupek napisał/a: |
Kiedyś, żeby być metalem, starczyło odgryzać łebki kurczakom i śpiewać o swojej paranoi. A teraz się okazuje, że jak nie podpalisz kościoła, to jesteś pozer ![]() |
zamknij tą mordę i odpieprz się. |
Z tego co wiem, to Marilyn Manson tak robi na koncertach... Tak tylko słyszałam ;p |
Co innego jak ktoś nie wie co sobą reprezentuje a co innego jak ktoś wie. |
Shaunri napisał/a: |
Czarna - Odmiana słowa "debil" się kłania słoneczko : ) |
a co ty sobą reprezentujesz? |