Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Dziewczyna...

cropper - Wto 19 Cze, 2007 20:46
Temat postu: Dziewczyna...
Właśnie....poznałem ją na wycieczce....Jest bardzo ładna...Podoba mi się....Tylko jak chce z nią rozmawiać na żywcu to nie mogę powiedzieć ani jednego słowa....pomóżcie!!
A co jest najgorszE? Przestałem odrabiać prace domowe, nie słucham na lekcjach....myślę tylko o niej! W domu cały czas gadam z nią na gg -spadają mi oceny! HELP
Laki - Wto 19 Cze, 2007 22:31
Temat postu:
cropper napisał/a:
Tylko jak chce z nią rozmawiać na żywcu

Spróbuj po Tyskie Smile

Złotego środka człowieku nie znajdziesz, w końcu Tobie przejdzie, to że jest ładna, nie znaczy, że jej wnętrze Tobie się musi podobac..
CHoCoLaTE - Sro 20 Cze, 2007 14:30
Temat postu:
cropper napisał/a:
A co jest najgorszE? Przestałem odrabiać prace domowe, nie słucham na lekcjach....myślę tylko o niej! W domu cały czas gadam z nią na gg -spadają mi oceny! HELP

No przeciez za pare dni wakacje wiec oceny sie nie zmienia ;|
Marcia10 - Sro 20 Cze, 2007 14:34
Temat postu:
Ejjj a gadales w ogole z nia? Moze na zewnatrz jest sliiiit lalunia ale w srodku moze kryc sie szyderczy diabel.
CHoCoLaTE - Sro 20 Cze, 2007 14:36
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
Ejjj a gadales w ogole z nia? Moze na zewnatrz jest sliiiit lalunia ale w srodku moze kryc sie szyderczy diabel.

Lub głupi pustak ;]
Marcia10 - Sro 20 Cze, 2007 15:23
Temat postu:
No, mniej wiecej o to mi chodzilo. Ze cos zlego.
cropper - Sro 20 Cze, 2007 17:40
Temat postu:
No ale wiesz.... prace to jeszce nic...gadam z nią na lekcjach! Zachowanie mi spada! Znam ją od 5 lat więc..... (jakby co nie jestem już w podstawówce)
I nie wiem czy nie popełniłem błędu....napisałem jej przez sms-a że ona mi się podoba....wiem że to głupota.....Ale musiałem to powiedzieć bo by mnie rozerwało a po 2-niedałbym rady tego powiedzieć wprost.....czemu? Strasznie się wstydzę-czy jest jakaś możliwość naprawy tego co zrobiłem??? Crying or Very sad Crying or Very sad (ja nie moge-nie chodziło mi tylko o wnętrze-skoro o niej myśle to nie tylko o wyglądzie!)
Ninka - Sro 20 Cze, 2007 19:32
Temat postu:
Laki napisał/a:
cropper napisał/a:
Tylko jak chce z nią rozmawiać na żywcu

Spróbuj po Tyskie

Smile Very Happy Laughing

DO Croopera: Może napisz jej cos innego. Na co dziewczyny lecą. A nie walic prosto z mostu podobasz mi się. Np. walnij taki tekścik: Może i jestem kolejnym chłopakiem, który ci to mówi, ale naprawde uważam cie za piękoność. Wyglądasz jak bogini. Posiadasz czarujacy usmiech i cos co sprawia, że nie mozna oderwać od ciebie wzroku. U mnie lale w szkole na takie teksty leca. no wiesz nie musisz korzystać. To tylko propozycja Razz
Monik - Sro 20 Cze, 2007 19:41
Temat postu:
Ninka napisał/a:
Może i jestem kolejnym chłopakiem, który ci to mówi, ale naprawde uważam cie za piękoność. Wyglądasz jak bogini. Posiadasz czarujacy usmiech i cos co sprawia, że nie mozna oderwać od ciebie wzroku

Sory, ale jakby jakiś chłopak podszedł do mnie z taką gadką, to po pierwszym epitecie leżałabym na ziemi : D
Ostatnio przyczepił się do mnie taki czwartoklasista, który na przemian mówi, że żałuje że wygrałam wybory, a potem że mam fajne kolczyki, że jestem ładna, gdzie mieszkam itd. ;D
cropper - podstawowe pytanie: ile masz lat? Bez tego wiele nie zdziałamy.
cropper - Sro 20 Cze, 2007 19:45
Temat postu:
szczerze? Szkoła podstawowa...lat 13
Monik - Sro 20 Cze, 2007 19:49
Temat postu:
cropper napisał/a:
jakby co nie jestem już w podstawówce

cropper napisał/a:
szczerze? Szkoła podstawowa...lat 13

No to po co wciskasz kit? Smile
Jak na podstawówkę to wiele nie zdziałasz i nie dziwię Ci się, że wstydzisz się podejść pogadać, bo w tym wieku to się o miłości raczej na żywo nie gada (wiem z doświadczenia, w końcu też jeszcze chodzę do podstawówki) : )
cropper napisał/a:
czy jest jakaś możliwość naprawy tego co zrobiłem???

Naprawiać to, że napisałeś, że Ci się podoba? Nie ma potrzeby. Na pewno zrobiło jej się miło ; )
cropper - Sro 20 Cze, 2007 19:54
Temat postu:
Właśnie z tym odkręceniem...właśnie tak napisałem kiedyś do jakiejś dziewczyny to się na mnie obraziła xP....Może ktoś miał podobną sytuację i mógłby mi pomóc?[/quote]......oj nic nie trzeba już odkręcać....czemu nie odpisała?
Miała wyłączony telefon (oczywiscie powiedziała że będzie miała włączxony xP)
CHoCoLaTE - Sro 20 Cze, 2007 21:41
Temat postu:
Napisales jej sms-a, a co ona na niego odpisala hm? Wink
Shaunri - Czw 21 Cze, 2007 08:47
Temat postu:
Chcesz to odkręcić? Weź komóreczkę w łapeczkę i napisz jej SMS'a, dokładnie takiego:

- Nie mam dzisiaj/jutro/pojutrze/nigdy/zawsze nic do roboty, chcesz gdzieś wyskoczyć/wyjść (Nie wiem Jak Wy to teraz ujmujecie : ) )?

Ważne jest napisanie "Chcesz gdzieś...", a nie "Chciałabyś może..."
Pierwsze jest pewniejsze i robi lepsze wrażenia.
cropper - Czw 21 Cze, 2007 14:58
Temat postu:
no i shit....jutro koniec roku, ona nie ma neta i kasy na karcie....kurde!!! Crying or Very sad Nic nie musze odkręcać.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Shaunri - Czw 21 Cze, 2007 15:14
Temat postu:
A Ty nie możesz zadzwonić/przejść się do niej?
cropper - Czw 21 Cze, 2007 15:15
Temat postu:
Weź...Moji rodzice nic nie wiedzą....wex tak zadzwoń do jakiejś dziewczyny.....Ona mieszka daleko.....
Shaunri - Czw 21 Cze, 2007 17:20
Temat postu:
No, po prostu - bierzesz telefon, mówisz rodzicom że dzwonisz do znajomej, wykręcasz numer, przysuwasz słuchawkę do ucha i mówisz.

Nie rób z tego nie wiadomo czego, to tylko telefon.
Akacja12 - Czw 21 Cze, 2007 19:08
Temat postu:
Nie takie proste. Pamiętam jak się przymierzałam 50 razy żeby zadzwonić do pewnej osoby ;p (tymbardziej że to była sprawa nieosobista ;p)
cropper - Czw 21 Cze, 2007 21:25
Temat postu:
No to tyle....[cenzura]....poszedłem nawet po nią-akurat miała jakąś próbę....szczerze....szkoda że wakacje są już jutro....wolałbym za tydzień (założe się że przez te 2 miechy nie kupi sobie doładowania) baa nawet zadzwoniłem...miała wyłączony telefon....JAKIEGO JA MAM PECHA!!!!
Naszczęście biorę komę na wakacje....może załaduje ten telefon xD
Najgorsze....że nie mam jak się jej spytać kiedy wyjeżdża....ona prawie wogóle nie ładuje telefonu! Moge co najwyżej użyć wszyechmogacego Short Message System.....
Marcia10 - Pią 22 Cze, 2007 08:01
Temat postu:
badz dobrej mysli. Odwiedzaj ja czasem. Dowiedz sie kiedy i jesli juz wyjezdza na wakacje, w przeddzien wyjazdu przyjdz sie z nia pozegnac etc etc..
Akacja12 - Pią 22 Cze, 2007 20:05
Temat postu:
Próbuj dalej! (; jeśli teraz wyjeżdzasz to trudno, możesz napisać smsa, ale za dużo nie zdziałasz. Ale jak oboje będziecie w domu... to już masz niezłe pole manewru (;
cropper - Sob 23 Cze, 2007 09:34
Temat postu:
wyjeżdżam za tydzień....ona teraz też nie wyjeżdża....może coś z tego będzie xD
Marcia10 - Sob 23 Cze, 2007 12:15
Temat postu:
Trzymam kciuki! Na dlugo wyjezdzasz? POWODZENIA!
cropper - Sob 23 Cze, 2007 17:58
Temat postu:
dzienks...all...za pomoc! xD
Akacja12 - Nie 24 Cze, 2007 00:38
Temat postu:
No to masz tydzień (;
Marcia10 - Nie 24 Cze, 2007 12:32
Temat postu:
spox, od tego jestesmy ^^ i od tego jest opcja "Pomogl " ^^
cropper - Nie 24 Cze, 2007 18:07
Temat postu:
spox...pomogliście mi i każdy z was zassłużył n kilka ,,pomógł"

[ Dodano: Nie 24 Cze, 2007 18:45 ]
A więc tak...może to dziwne pytanie (sory za podwójny post no ale odświeżam)...jak poderwać dziewczynę przez telefon (sms) no piszę jej że jest ładna itp....no ale coś więcej...pomocy!
nasty_girl - Nie 24 Cze, 2007 20:16
Temat postu:
przez telefon - nie podrywać w ogóle
Shaunri - Nie 24 Cze, 2007 20:46
Temat postu:
Pocałuj Ją.
cropper - Nie 24 Cze, 2007 21:12
Temat postu:
@up hahaha bardzo śmieszne....pozatym już nieaktualne...
Marcia10 - Nie 24 Cze, 2007 21:55
Temat postu:
dlaczego nieaktualne?
Shaunri - Pon 25 Cze, 2007 10:08
Temat postu:
Bo wypadła jej komórka do stawu i powiedziały Ci o tym gwiazdy?
cropper - Pon 25 Cze, 2007 18:17
Temat postu:
@up
jeszcze ale smieszne hahah wyjdź.
Czemu nieaktualne? Bo ona sama się zapytała czy może nazywac mnie przyjacielem a ja jej no i jest spox...
Marcia10 - Wto 26 Cze, 2007 12:40
Temat postu:
jestescie przyjaciolmi. Teraz jeszcze pozostala kwestia zdobycia ^^
cropper - Wto 26 Cze, 2007 12:59
Temat postu:
Kurde! ściana! ja [cenzura]! Ona ma chłopaka powiedziała mi to.....
Marcia10 - Wto 26 Cze, 2007 13:28
Temat postu:
ooo kuuurde... :/ To komplikuje sprawe...
Shaunri - Wto 26 Cze, 2007 17:30
Temat postu:
Nigdy nie wyrywaj dziewczyny innemu, chyba że masz mleczaki, to Ci szybciej wypadną : )
cropper - Wto 26 Cze, 2007 20:02
Temat postu:
heh.... nie wyrywam bo to jest głupie... < cenzura > ...(sory ale jestem wściekły) no trudno :/ i w dodatku nie ma nic na karcie...kupiłem jej doładowanie...oczywiscie nie działało!!! JAKI PECH!!!

Uważaj na słowa, nawet przy zdenerwowaniu. W takim przypadku odczekaj chwilę i dopiero gdy się uspokoisz, napisz post bez wulgaryzmów. Nie jesteś tu sam, żebyś mógł mówić jak chcesz i co chcesz, a takie rzeczy nawet grożą ostrzeżeniem. //Monik
Słupek - Wto 26 Cze, 2007 20:47
Temat postu:
cropper napisał/a:
kupiłem jej doładowanie...oczywiscie nie działało!!!

Dla mnie oczywistym jest, że jak kupię doładowanie, to będzie ono działać. Czy ja jakoś dziwnie pojmuję oczywistość?
cropper - Wto 26 Cze, 2007 20:52
Temat postu:
chyba tak... wysłałem jej numery smsem a ona mówi ze nie działają...serio!! i czy....przypadkiem w simplusie kod nie powinien być 14 cyfrowy a nie 16...?
CHoCoLaTE - Wto 26 Cze, 2007 22:03
Temat postu:
zadzwon z reklamacja... x|
cropper - Wto 26 Cze, 2007 22:20
Temat postu:
zwłaszcza że mam fona w erze...
Laki - Wto 26 Cze, 2007 22:23
Temat postu:
Pewno lipne jakieś, jak masz rachunek to to zgłoś, było kiedyś z tym wiele afer..
cropper - Wto 26 Cze, 2007 22:24
Temat postu:
mam ta kartkę....napisałem już do plusa
Laki - Wto 26 Cze, 2007 23:47
Temat postu:
cropper napisał/a:
napisałem już do plusa

Maila? <lol>
cropper - Sro 27 Cze, 2007 22:04
Temat postu:
no super...telefon w naprawie...do września...trudnoprzynajmniej kuzyn ma plusa i ona to zarejestrowałem się w mieście plusa- mam tam też wysyłanie i odbieranie sms także gadamy sobie Smile Ok Nic więcej mi nie trzeba..Bye...thanks all for help!
nasty_girl - Czw 28 Cze, 2007 08:24
Temat postu:
Widzę, że nie dotrze do ciebie to, że ona już ma faceta.
cropper - Czw 28 Cze, 2007 11:00
Temat postu:
Dotarło do mnie i wiem o tym....Dlatego kończe ten temat.... Pozatym ona sama chce ze mną gdać... -.-
nasty_girl - Czw 28 Cze, 2007 12:04
Temat postu:
albo raczej wyciągać pieniądze Wink gdyby to każda dziewczyna która ma faceta już z żadnym innym nie gadała, lol
cropper - Czw 28 Cze, 2007 16:02
Temat postu:
chyba ty nioe znasz szkoły nr 319. Ona ma faceta nie? OCzywiście na wycieczce szkolnej zalecała się do chyba...3? Więc....Moja szkoła nie do końca jest normalny (każdy jest troche kuku...ja tez xD )
nasty_girl - Czw 28 Cze, 2007 16:54
Temat postu:
to chyba raczej nie szkoła, tylko wy, i to nie jest wytłumaczenie..
Shaunri - Czw 28 Cze, 2007 20:34
Temat postu:
Ostatni post croppera rozbił mnie na cząsteczki pierwsze : D
cropper - Czw 28 Cze, 2007 21:09
Temat postu:
@up xD a ten 2x @up...LOL
OK koniec nabijalni postów! ZAMKNĄĆ TEMAT
CHoCoLaTE - Pią 29 Cze, 2007 12:29
Temat postu:
cropper napisał/a:
Ona ma faceta nie? OCzywiście na wycieczce szkolnej zalecała się do chyba...3?

I ty chcesz zarywac taka flirciare? =| Po tygodniu waszego chodzenia bedzie zarywac innych... nie wiedzialam ze ktos moglby chciec byc z kims takim...
Shaunri - Pią 29 Cze, 2007 13:32
Temat postu:
A czemu nie, jak ładna... ; )?
cornelia.j.m - Pią 29 Cze, 2007 13:37
Temat postu:
Pewnie bardzo ładna i bardzo ładnie flirtuje i rani facetow, ktorzy sie w niej zakochaja;)
CHoCoLaTE - Pią 29 Cze, 2007 14:22
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
A czemu nie, jak ładna... ; )?

No i chcialbys zeby miala na boku 3 innych facetow? Bo mi sie wydaje ze raczej nie Wink
Shaunri - Pią 29 Cze, 2007 15:39
Temat postu:
No, zależy co miałbym z nią robić, fakt, płacić za nią w sklepie by mi się nie chciało : )
cropper - Pią 29 Cze, 2007 15:47
Temat postu:
bash...ona ma mi oddać tą kasę
nasty_girl - Pią 29 Cze, 2007 18:20
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
No, zależy co miałbym z nią robić, fakt, płacić za nią w sklepie by mi się nie chciało : )

czyżbyś sugerował, że taka to tylko do jednego Wink
Shaunri - Pią 29 Cze, 2007 19:51
Temat postu:
No co Ty, a tak to wyglądało ; )? Ja? No gdzieżby znowu, ja o filozoficznych rozprawach przy błysku świec mówiłem : )
nasty_girl - Pią 29 Cze, 2007 20:01
Temat postu:
tak, tak, miłość, romantyczne wieczorki Wink cropper, pozazdrościć.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group