Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Pocalunek

Anonymous - Sro 28 Lip, 2004 12:42
Temat postu: Pocalunek
Nazywam się Majka, mam 14 lat.Kilka dni temu wróciłam z kolonii. Poznalam tam super chlopaka.Brałam z nim ślub kolonijny. Aha i on ma 15 lat. Na pewnej dysce on podszedł do mnie jak siedziałam sobie na krześle. Wtedy wzią mnie na kolana i zaczeliśmy się całować z języczkiem. Później zaczą mnie ałowac po szyi...Skończylo się na tym,że prawie zdją mi bluzke. Na szczęscie nikt tego nie widział bo było ciemno.Poniewż okazało sie,że on mieszka nie daleko mnie- zaczeliśmy ze sobą chodzić. Codzienne pocałuniki. Nie wiem czy nie zawcześcnie zaczęłam się całować??? :love7: :love2:
Malvina - Sro 28 Lip, 2004 15:09
Temat postu:
Na każdego kiedys przyjdzie pora . Na ciebie widać przyszła ... Ty zaczełas sie calowac w wieku 14 lat inni 16 ... Ale z jenzyczkiem .. ? calował cie po szyji ? Neutral . Za duzo filmow sie naoglądał ... Smile
nie podam. - Sro 28 Lip, 2004 17:49
Temat postu:
Na pewno za wcześnie, żeby się tak całować, powinnaś mieć nonajmniej 16 lat
aska - Sro 28 Lip, 2004 20:11
Temat postu:
nie ważne ile masz lat całować możesz się nawet w podstawówce ale ... moim zdaniem to za szybko na takie żeczy jak całowanie z języczkiem w tym wieku pocałunek powinien być bez języczka !!! ale to nie moja sprawa ...
Mała - Sro 28 Lip, 2004 22:36
Temat postu:
Nierzoumiem czemu za wczesnie? ja juz zaczelam jak mialam 13 lat i z jezyczkiem. to niejest zle, ale pod warunkiem ze chlopaka zna sie DLUZEJ, conajmniej z 2 miesiace... a nie nieiwiadomo co zaraz... a po szyji? czemu nie? ja zawsze przygryzam mojemu facetowi szyjke:>
Malvina - Czw 29 Lip, 2004 00:01
Temat postu:
Mała chyba zostawie to bez komentaza ! Neutral . Podgryzasz szyjke ?Neutral masz 13 lat ... Na pocalunek z jezykiem to ZDECYDOWANIE za wczesnie ... Jakies " podgryzanie " szyji .. uwazaj nie skalecz go .. Z przodu szyji jest delikatna skóra ... Nie gryź go za mocno Neutral . A jestes jeszcze dziewicą ?
Malvina - Czw 29 Lip, 2004 00:04
Temat postu:
Acha .. Wybacz zle przeczytalam ... Ty twojemu chłopakowi " przygryzasz " szyje .. Nie "podgryzasz " ;p .
panienka_wierzba - Czw 29 Lip, 2004 08:12
Temat postu:
moim zdaniem to wcale nie ejst za wczesnie na pocałunek z języczkiem, nie wiem co wy do tego macie, jeżeli dziewczyna i chłopak chcą się calować z języczkiem niech to robią anwet w wieku 11 czy 12 lat, co w tym złego, moim zdaniem wcale nie ma co do tego ograniczeń wiekowych =/ nie rozumiem dlaczego niby dla was wiek 14 lat to za mało... znam osoby które w wieku `15 lat uprawialy petting i co w tym złego? jeżeli kochają swoich partnerów a partnerzy kochają ich (albo jesli ktoś mówi że miłość jest niemożliwa to czują do siebie bardzo wielkie uczucie) to czemu nie,
Gościówa - Czw 29 Lip, 2004 11:27
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
moim zdaniem to wcale nie ejst za wczesnie na pocałunek z języczkiem, nie wiem co wy do tego macie, jeżeli dziewczyna i chłopak chcą się calować z języczkiem niech to robią anwet w wieku 11 czy 12 lat, co w tym złego, moim zdaniem wcale nie ma co do tego ograniczeń wiekowych =/ nie rozumiem dlaczego niby dla was wiek 14 lat to za mało... znam osoby które w wieku `15 lat uprawialy petting i co w tym złego? jeżeli kochają swoich partnerów a partnerzy kochają ich (albo jesli ktoś mówi że miłość jest niemożliwa to czują do siebie bardzo wielkie uczucie) to czemu nie,

Dokładnie..zgadzam sie...ja całowałam się pierwszy raz z języczkiem jak miałam 13 lat...i nie uwarzam żeby to było coś złego..jesli sie zna ta osobe długo i czuje się do niej cos więcej niz przyjazn to czemu nie...pocałunek to tylko pocałunek!! Co innego seks! Dla mnie by bylo nienormalne uprawiac seks w wieku 13 czy 14 lat , ale pocałunek przeciez nie jest niczym złym..nawet jesli jest z języczkiem...Masz 13 lat...mysle ze wiek jak na pierwszy pocal;unek jest ok bo większosc własnie w tym wieku zaczyna, a niektórzy nawet czesniej..mysle ze jest ok i nie masz sie czym przejmowac...
do Malviny: To ze mała całowała sie z języczkiem w wieku 13 lat to nie jest nic złego!!! Wogóle dla mnie to jest smieszne ze pytsz sie czy jest jeszcze dziwicą! Jesli sie całowała z facetem nie znaczy ze odrazu uprawiała z nim seks bo w to watpie! A pomiedzy stosunkiem a pocałunkiem jest naprawde duza granica.
Malvina - Czw 29 Lip, 2004 11:32
Temat postu:
Gościowa .. No coz kazdy ma inne zdanie Smile . Dla mnie 13 lat to zawczesnie na pocałunek z języczkiem ... To czy jest dziewicą to oderbałas to w złym sensie ... Wink.
Anonymous - Czw 29 Lip, 2004 11:48
Temat postu:
Oj, nie przesadzajcie Wink. Każdy żyje jak chce - ktoś zaczyna wcześniej, inny później Razz Korzystaj z życia póki możesz Wink

P.S - Nie porównujcie pocałunków , choćby najbardziej namiętnych do seksu. Neutral

P.S 2 - Aśka, niedawno pisałaś że chcesz się całować z chłopakiem. A teraz piszesz, że w podstawówce nie wypada. Z tego co czytałam jesteś jeszcze w podstawówce. Neutral
aska - Czw 29 Lip, 2004 15:12
Temat postu: TO co innego ...
Tavion napisał/a:
P.S 2 - Aśka, niedawno pisałaś że chcesz się całować z chłopakiem. A teraz piszesz, że w podstawówce nie wypada. Z tego co czytałam jesteś jeszcze w podstawówce. Neutral

Ja napisałam
Cytat:
nie ważne ile masz lat całować możesz się nawet w podstawówce ale ... moim zdaniem to za szybko na takie żeczy jak całowanie z języczkiem w tym wieku pocałunek powinien być bez języczka !!! ale to nie moja sprawa ...
tam nie ma nic o tym że nie wypada się całować (chodziło o to że nie wypada się całować Z JĘZYCZKIEM , a nie że w ogóle nie można) ... a co do mojego całowania to jest zupełnie worek (bo ja chciałam całować się bez języczka) Wink
Nastka-11 - Czw 29 Lip, 2004 15:44
Temat postu:
Ja uważam,że calowanie po szyi jest bezpieczniejsze niż z jezyczkiem-ponieważ z języczkiemmożna się zarazić , natomiast calowanie po szyi...nic się takiego nie stanie. Po za tym uważam,że nic się nawet nie stało,że pocałowałaś go z języczkiem Wink Życzę miłych chwil-Anita:)))
panienka_wierzba - Czw 29 Lip, 2004 22:21
Temat postu:
hm... ciekawe czym można sie zarazić calując kogoś w usta, zaciekawiłas mnie tym pytaniem eh...
Malvina - Czw 29 Lip, 2004 22:26
Temat postu:
Hm.. ;D .. całując się z jezykiem nie da sie chyba niczym zarazic .. No moze jakimis bakteriami ? Jak chłopak albo dziewczyna nie myją zebow Smile
Anonymous - Sob 31 Lip, 2004 15:44
Temat postu: ...
Zwykły pocałunek OCZYWIŚCIE ale w tym wieku z języczkiem?! to tylko daję pożądanie a później sex w wieku 14?! może nie którzy juz mają sex za sobą ale to źle
Gościówa - Sob 31 Lip, 2004 19:37
Temat postu: Re: ...
Ziomal napisał/a:
Zwykły pocałunek OCZYWIŚCIE ale w tym wieku z języczkiem?! to tylko daję pożądanie a później sex w wieku 14?! może nie którzy juz mają sex za sobą ale to źle

Oooo przepraszam...ja się pierwszy raz całowałam z języczkiem około 1,5 roku temu czyli jak miałam 13 lat i do tej pory jakos jeszce sprawy nie zaszły dalej...zaczeło sie pod pocałunków i na tym sie skończyło przynajmniej narazie...jeszce nie uprawiałam seksu i nawet nie mam zamiaru wiec nie mów ze pocałunek z jezyczkiem moze doprowadzic do stusunku bo to kompletne bzdury! Ludzie całując sie okazuj sobie swoje uczucia i mysle ze nie ma w tym nic złego!! Wrecz przeciwnie! To dobrze ze potrafimy i chcemy kochac druga osobe. Kazdy caluje sie kiedy chce..jedni zaczynają juz w wieku 12 lat inni w wieku 16...to zalezy od typu czlowieka..ale napewno pocałunek jeszce nigdy nie doprowadzil do seksu!
PuśQa - Nie 01 Sie, 2004 09:16
Temat postu:
Dlaczego za wcześnie? Kazdy robi jak uważa Razz Chciałaś zrobiłaś byś nie chciała byś nie robiła .. twoja decyzja na kazdego przyjdzie czas Wink
Lavile - Pon 02 Sie, 2004 00:39
Temat postu:
Cytuje panienke wierzbe : (nie dzialaja mi normalne cytaty)

Ty mowisz o milosci w wieku 11 czy 12 lat ? Jaka to milosc ? Zadna. Tyle ci powiem.

A te osoby, ktore uprawiaja petting w wieku 15 lat sa powalone i za szybko chca wejsc w, ze tak powiem, "te" sprawy. Najpierw trzeba by sie zastanowic nad tym i sie nie dac poniesc emocjom i sytuacji. Bo to tez ma wplyw. A jak juz do czegos takiego dojdzie to pozniej mowia, ze taka dziewczyna to *****. O chlopaku oczywiscie nic. A taki chlopak to tez normalny nie jest.

Ostatnio mlodzi ludzie (bo to przeciez jeszcze nie mlodziez) chca nasladowac starszych "kolegow". Bo czy kiedys ktos by pomyslal, zeby dzieciak sie lizal ? Moj brat ma 9 lat i lata po drzewach (nie doslownie) i wcale na to nie wyglada, zeby za 2 lata mial sie calowac z jezyczkiem i dobrze. Za szybko chcecie tracic swoje dziecinstwo.
panienka_wierzba - Pon 02 Sie, 2004 11:29
Temat postu:
nie nie chdozi mi o to że chłopak czy dziewcyzna w wieku 12 lat moga kochać, jednak osoby w wieku 15 to mozliwe, powiedziałam że znam takie osoby (chodziłio mi w tym momencie o dwie) niektórzy dojrzewaja (psychicznie) wczęsniej niektórzy później, akurat te dwie osoby moim zdaniem są bardzo dojrzałe psychicznie, i nie chodziło mi w tym momencie o jakiś tam bardzo zaawansowany petting, tylko hm.. mniej zaawansowany Wink a jeżeli ktoś chce w obojętnie jakimw ieku całować się z języczkiem to czemu nie, np. ja sie nie całowałam jeszcze z języczkiem a mam 14 lat, normalnie tez sie jeszcze nie całowałam... czemu? bo nie znalazłam jeszcze odpowiedniej osoby... i jakoś nie przeszkadzałoby mi to abym w zeszłym roku miała się tak całować z chłoapkiem...

znam osoby które w wieku 18-19 lat nie są na tyle dojrzałe psychicznie żeby być w powaznym związku a co dopiero móc kochac, jednak znam tez osoby w wieku 15-16 które zdolne są do tego żeby powiedziec prawdziwe "kocham"...
Nastka-11 - Pon 02 Sie, 2004 17:56
Temat postu:
Mała napisał/a:
Nierzoumiem czemu za wczesnie? ja juz zaczelam jak mialam 13 lat i z jezyczkiem. to niejest zle, ale pod warunkiem ze chlopaka zna sie DLUZEJ, conajmniej z 2 miesiace... a nie nieiwiadomo co zaraz... a po szyji? czemu nie? ja zawsze przygryzam mojemu facetowi szyjke:>

Dokładnie uważam to samo!!! W późniejszych postach ktoś napisał,że całowanie w wieku 14 lat doprowadzi do seksu!!!Same brednie!
Anonymous - Pon 02 Sie, 2004 18:14
Temat postu: ...
chyba trochę za wcześnie... pocałunek w policzek długi i namiętny (bez języczka) to chyba dobry start jeżeli znacie się dłużej i ,kochacie, się Wink
Lavile - Pon 02 Sie, 2004 20:30
Temat postu:
Ja nie mowilam nic o seksie u 12 latkow ! Mi chodzilo tylko, ze w takim wieku nie ma mowy o prawdziwej milosci i wogole. 15 LATEK GOTOWY NA SEKS ? Laughing Smieszne. Bardzo. Naprawde. Moze im sie tak tylko wydaje. Sa takie osoby,ktore juz to robia w wieku nawet i 12 lat pewnie. Ale co z tego ? To jest normalnie bezsensowny temat.

Niech dzieciaki robia co im sie podoba, nie bede w to wnikac, bo mnie jeszcze zbluzgacie.
panienka_wierzba - Pon 02 Sie, 2004 20:50
Temat postu:
heh a czy ja mówie że 15 latek jest gotowy na seks... nie nie jest, na pewno. a petting nie jest seksem, żęby uprawiać seks każdy powienien być świadomy no tych wiecie jak to leciało : P zapomniałam słowa =/ no ale wiecie o co mi chodzi, osoba uprawiajaca seks musi być przygotowana na to że istenieje taka możliwośc że zajdzie się w ciażę, nawet przy zapezpieczeniu, więc powinne te osoby być zdolne do wychowania i wyżywienia tego dziecka, kto tu mówi o seksie do diabła =P
Gościówa - Wto 03 Sie, 2004 12:14
Temat postu:
żęby uprawiać seks każdy powienien być świadomy no tych wiecie jak to leciało : P zapomniałam słowa =/

Konsekwencji? Razz
Zgadzam się z Wierzbą. Myśle że pocałunek z języczkiem w wieku 13 lat to nic złego...i wogóle czemu poruszylismy temat seksu? Przeciez granica pomiędzy pocałunkiem a stusunkiem jest naaaaaprawde ogormna. Niektórzy całują się juz w wieku 12 a nie 13 lat i o seksie wcale nie myślą, nawet o pettingu. Do wszystkiego trzeba dorosnąć..zarówno do pacałuku, pettingu jak i seksu. Jedni do pocałunku sa już gotowi w wieku nawet 11 lat a inni dopiero w wieku 15 a to zalezy od człowieka i jego psyhiki. Jesłi ktś ma 13 lat i chce się całowac prosze bardzo nie widze nic w tym złego. 15-latek uprawiający petting? Czemu nie? Jeśli zna swojego partnera/partnerke już długo, sa ze soboą, kochają się, ufaja sobie itp to mysle że moga uprawiac petting..wiadomo ze nie będą ze soba do konca zycoia bo to taka szczeniacka miłosc ale MIŁOSC. Na seks jest jeszce za wczesnie bo nie są d tego gotowi i tak jak powiedziała wierzba trzeba miec swiadomosc konsekwencji czyli np. zajscia w ciąze. Mysle ze pierwszy raz pocalowac się z jezyczkiem mozna juz w wieku nawet 12 lat...uprawiac petting w wieku 15 lat a seks w wieku 17..dla mnie są takie granice...ale jak mowiłam to zalezy od osoby bo jedni sa gotowi na pocałunek, petting czy seks duzo wczesniej a inni pózniej.
panienka_wierzba - Wto 03 Sie, 2004 13:41
Temat postu:
ak tak o to słowo mi chodziło, wiesz zgadzam się z tobą w pełni, w pełni uzupełniłam moją wypowiedź, coś od ostatniego czasu zauważam że uzupełniamy swoje wypowiedzi nawzajem, ja Tobie a ty mnie =P Wink
Gościówa - Wto 03 Sie, 2004 15:24
Temat postu:
ak tak o to słowo mi chodziło, wiesz zgadzam się z tobą w pełni, w pełni uzupełniłam moją wypowiedź, coś od ostatniego czasu zauważam że uzupełniamy swoje wypowiedzi nawzajem, ja Tobie a ty mnie =P Wink

Dzięki Smile Też to zauważyłam Wink
Myśle, że piszesz mądre posty i dlatego bardzo czesto się z nimi zgadzam.
panienka_wierzba - Wto 03 Sie, 2004 21:27
Temat postu:
hehe kto tu pisze mądre posty =D to zawsze ja zgadzam się z Twoimi =P, a może my po prostu mamy podobne toki rozumowania, podobne zdania i opinie =] wspaniale dogadywałybysmy sie "na lifie"
Lavile - Sro 04 Sie, 2004 02:25
Temat postu:
Powiem to jeszcze raz do waszej swiadomosci : NIC NIE MOWILAM O SEKSIE ! Cos zle mnie zrozumialyscie :/

Ale i tak zosane przy swoim, bo kazdy ma swoje wlasne poglady na rozne sprawy.
panienka_wierzba - Sro 04 Sie, 2004 08:38
Temat postu:
Lavile napisał/a:
! Mi chodzilo tylko, ze w takim wieku nie ma mowy o prawdziwej milosci i wogole. 15 LATEK GOTOWY NA SEKS ? Laughing Smieszne. Bardzo. Naprawde.

\

w tym momencie właśnie powiedizałaś o seksie =] no ale nie będę się kłócić jak to już napisałaś każdy ma włąsne zdanie, i niektórym może to przeszkadzać (głowny wątek tematu) a niektórym nie =] temat (chyba) uważam za skończony =P
mroweczka - Sro 04 Sie, 2004 14:13
Temat postu:
Nastka-11 napisał/a:
Ja uważam,że calowanie po szyi jest bezpieczniejsze niż z jezyczkiem-ponieważ z języczkiemmożna się zarazić , natomiast calowanie po szyi...nic się takiego nie stanie. Po za tym uważam,że nic się nawet nie stało,że pocałowałaś go z języczkiem Wink Życzę miłych chwil-Anita:)))

Nie wiem,czym można się zarazić całując się z języczkiem? Ile par codziennie całuje się po francusku a jak do tej pory nic im nie jest. Jeśli chodzi Ci o HIV to żeby doszło do zarażenia obie osoby musiałyby mieć ranki na językach przez które mogłaby przedostać się krew...

Majka-Jeśli naprawdę coś do niego czujesz to nie ma w tym nic dziwnego. Niektórzy całują się pierwszy raz w wieku 13,14 a niekórzy w wieku 16 lat. Musisz tylko znaleźć odpowiednią osobę. Pamiętaj,żeby do niczego dalej nie doszło jeśli on znowu zacznie ściągać Ci bluzkę to zdecydowanie przerwij i powiedz mu,że nie jesteś jeszcze gotowa.
Lavile - Sro 04 Sie, 2004 18:56
Temat postu:
Ale mi dziwczyno chodzi, ze nie poruszalam tematu seksu. I ze na ten temat nic za pierwszym razem nie powiedzialam. Tak jest juz OK dla ciebie ? Cool
panienka_wierzba - Czw 05 Sie, 2004 10:25
Temat postu:
wszystko jest dla mnie jasne Wink ehhh nic dobrego z tej wymiany zdań nie wyszło, tylko żesmy sie jeszcze pokłóciły =P no ale cóż, tak też czasem bywa =D no to teraz spokój, temat uważam za zamknięty ^^'
Anonymous - Czw 12 Sie, 2004 20:03
Temat postu:
hey!!!mam 13lat rok temu całowałam się pierwszy raz no i z języczkiem :-D było zaczepiście on miał 18 niewiem czemu niektorzy się czepiają wieku w którym się całuje z języczkiem...wkońcu każdy ma do czegoś prawo a nigdy nie jest się za młodym na całwanie z języczkiem no chyba że dzieci które mają po 8-9 lat wtedy można sie dziwić :P
_szyszka - Pią 13 Sie, 2004 15:27
Temat postu:
Życie mamy tylko jedno Mr. Green
Prędzej czy później będziemy się z kimś całować . Ja nie widze przeszkód i problemów które wy wyszukujecie i że za wcześnie nie można. Jeden się całuje wcześniej drugi później. Jeśli wy nie chcecie się tak w młodym wieku z kimś cało... to po prostu wasza decyzja ale inni podjeli przeciwną Surprised
Akacja12 - Pią 13 Sie, 2004 22:22
Temat postu:
owszem można sie zarazic-mononukleozą zakaźną na przykład. Ale gdybym miała się całować z Rafałem byłoby mi obojętne czy sie zaraze czymś czy nie bo jest maluśkie prawdopodobieństwo że akurat będzie miał jakieś wirusy w gębie Smile
Już był kiedyś chyba podobny temat w stylu od kiedy można sie całowac...odpowiedz jest prosta i jedna. Kiedy będzie isę przygotowanym psychicznie na pocałunek bo musze powiedzieć ze jeszcze rok temu wcale nie byłam na to przygotowana a teraz (jak by coś mam 13 lat) już jestem na to gotowa. Niektórzy sa gotowi na pocałunek w policzek, inni w usta a jeszcze inni z języczkiem czy w szyjkę Smile To zależy od człowieka. A jeśli 11-latka czuje się przygotowana psychicznie to niech sie całuje! Ale z reguły 11 latki jeszcze nie myślą o chłopakach (przynajmiej tak było ze mną Smile) ja zaczełam calkiem niedawno na poważnie myśleć o chodzeniu i takie tam zdaje sie że troche przed końcem 5 klasy jak spodobał mi sie taki jeden chlopak. Dlatego jeśli ci sie podoba (a przeciez mozna sie zakochac od pierwszego wejrzenia) to sie całuj! Very Happy
Lavile - Pią 13 Sie, 2004 22:49
Temat postu:
Akacja, ten opis to do mnie ? Laughing
Akacja12 - Pią 13 Sie, 2004 23:06
Temat postu:
owszem Smile
Lavile - Pią 13 Sie, 2004 23:27
Temat postu:
A z jakiego to powodu takiego zaszczytu dostapilam (Wink)
panienka_wierzba - Sob 14 Sie, 2004 11:01
Temat postu:
hm.. już pisałam na ten temat ale cóż Mr. Green Akacja powiedziała bardzo dobrze, np. ja jestem gotowa na całowanie w usta (co robiłam, no może nie całkowicice na trzeźwo ale nie żałuję Wink) z języczkiem czy w szyjkę też, ale jednak nie mam za bardzo z kim, no cóż niech tylko nadazy sie okazja to na pewno ją wykorzystam Mr. Green ale ze mnie zła dziewczyna =P wykorzystuję ludzi (hehe, jednego człowieka Wink)
Akacja12 - Sob 14 Sie, 2004 20:21
Temat postu:
Bo lubie Cię Gość możesz wejść spokojnie na mojego bloga Gość Dobra dobra lawile tak na serio to jest skierowane do Ciebie ale nie tylko bo jest taka opcja że możesz skierowac to do każdego więc każdy widzi tutaj swój nik jeśli sie zalogował. Jeśli nie to widzisz Gościu czy tma gośc Smile spoko Ciebie także lubie lavile i nie pogardze Twoją wizytą na moim blogu. Chociaż chyba nie jest aż taki fajny ale i tak możesz wpaść Smile)
Lavile - Nie 15 Sie, 2004 03:24
Temat postu:
Aha, juz czaju Cool Spoko ! Nie wiedzialam Laughing bo bym sie nie czepiala Wink

Juz wpadlam Wink I sobie poczytalam Razz
Buziaczek - Pon 30 Sie, 2004 11:36
Temat postu:
Mojej siostry koleżanka już się czałowała z języczkiem i nic się nie stało ja nie mam nic przeciwko temu.
Juwenta - Pon 30 Sie, 2004 17:20
Temat postu:
Sądze że obie strony mają racje i obie mówią dobrze. Jesli chce ktoś sie całować, jest pewien swoich uczuć, robi to z miłości to może zrobić to zawsze. Dziecko całuje w policzek a z wiekiem robi się to inaczej Wink Ale jesli ktos uważa że to za wczesnie, tzn ze dla tej osoby jest to za wczesnie i sama by tego raczej nie zrobila w tym wieku i dobrze ze tak mysli, bo na wszystko przyjdzie czasi nie trzeba sie śpieszyć. Jeśli nie bedzie sie śpieszyć z całowaniem to ze współżyciem również.
Jednak jeśli sie kogoś pokocha wszystko sie w głowie przewraca i myśli sie inaczej Smile Wtedy nie ma sie już takich granic pod warunkiem ze na wszystko wyraża sie zgodze, ze nic nie jest robione pod presją.
A jesli ktos zamierza sie kochać również to robi ale konsekwencje ponosi już sam i musi sie ze wszystkim liczyć, więc to w jego interesie by niczego nie zaniedbać.
Anonymous - Pon 30 Sie, 2004 22:07
Temat postu: ...???...
Ale Wy, ludzie, doświadczeni jesteście... Ja mam 17 lat i nawet nie wiem, co to jest pocałunek z języczkiem :roll: A poza tym robicie aferę o nic... ech...
Vandit - Wto 31 Sie, 2004 19:35
Temat postu:
Buha xD A co ? Nie mozna sie w tym wieku calowac z jezykiem ? No moze troche przesadzil z ta bluzka...
Keska - Pią 03 Wrz, 2004 20:43
Temat postu:
Hmm... Mnie się zdaje, że takie stosunki są zachowane dla osób dorosłych, które wiedzą, jak postąpić dalej. Jeśli on prawie chciał zdjąć Ci bluzkę, skąd wiesz, czy nie ma on w myślach czegoś gorszego?? Ja nie chcę Cię przerażać, ale bądź uważna, takie historie, zaczynające się od pocałunków niemile mogą się skończyć...Nie jestem nudnym dorosłym, jestem nawet młodsza od Ciebie, ale z tego, co powiedziałaś wynika, że chłopak uważa się za starszego, niż jest, więc bądź rozważna.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group