Cytat: |
Ja poznalem moja dziewczyne przez neta |
AmazonkAA napisał/a: |
tez znaznaczylam totalna glupota. Nie da sie zakochac w osobie, z ktora sie gada tylko na gg i nigdy nie spojrzalo jej sie na zywo w oczy z bliska. Mozna jedynie sie "zauroczyc" |
Ant0n napisał/a: |
Jednak ankieta jest nieco zle skonstruowana ;]. |
Kinga napisał/a: |
Istnieje istnieje istnieje ![]() tzn nie moze wiecznie byc tylko netową miloscią ![]() Ale istnieje ![]() ![]() |
Tsej napisał/a: | ||
to widać |
nasty_girl napisał/a: |
to wy se przeczytajcie definicje slowa kochac i milosc.. ;/ na pewno nie mozna sie zakochac w kims jak sie nie zna, a rozmowy przez neta... i tak nie wiesz jaka ta osoba jest na zywo;/ |
ale co niektorzy chyba nie wiedza jaka wartos ma slowo kocham.. |
no dobrze, ale i tak na pewno pare rozmow na gg nie mozna nazwac miloscia |
kinga alemi chodzi o takie zwiazki ze sie wogole z kimsnie widzi.. a jezeli na przyklad pozna przez neta a potem na zywo to co innego |
himitsu jezeli np mieszka sie od siebie daleko i na codzien zostaje tylko gg to rozumiem, ale jezeli ludzie sie przez gg poznaja i nie maja zamiarupoznac sie na zywo i mowia ze kochaja kogos z gg to to nie jest wg mnie milosc |
Aren napisał/a: |
totalna głupota to za mocne słowo, a zabawa to tez mi nie pasi, skoro m.ówi sie miłość to nie zabawa a jak zabawa to nie miłość. Ja już to nazwałbym to ,okresową przygodą,
[ ![]() |
*Lenka* napisał/a: |
dla mnie to totalna głupota ![]() |
blackLady napisał/a: |
Ja tak jak Bambi zaznaczyłam ''fajna zabawa''. Czasami niezłe jajca są, ale nigdy nie można tego brać do serca, bo sie można ładnie rozczarować.... |