Dzieci OnLine

SEKS - Śmiałe pieszczoty... (?)

Kotkowa - Czw 21 Kwi, 2005 16:33
Temat postu: Śmiałe pieszczoty... (?)
Mam chłopaka jesteśmy ze sobą dość długo... Chcemy rozpocząć śmielsze pieszczoty... tzw. petting, hmmm... mamy ochote na to aby zrobił mi tzw. nie wiem jak to ująć ale jak zwą tak zwą to "minetką" Chcemy tego, on jak najbardziej, ja tez... ale mam problem dokładniej chodzi o moje miejsce intymne... hmmm... boje się , że mu sie nie spodoba... będzie mi przykro, a chciałabym jak najbardziej aby ono mu się podobało i bez problemu robił to na co mamy ochotę... nie wiem co zrobić, żeby moje miejsce intymne wyglądało ładnie i podobało mi się... to napewno da mi wieeekszej wiary w siebie... i niebede musiała przez cały czas myśleć tylko o tym cały czas... czy mu sie może nie spodobało... bo to będzie bardzo stresujące... a chciałabym bardzo rozpocząć już z nim petting, Kochamy się... i niechce z tym zwlekać..., a no i jeszcze jedna rzecz, czytalam juz wiele forum na temat, golenia strzyzenia miejsc intymnych... ogolnie podoba mi sie "ona" tak jakby to ująć na środku lecz... w okolicach tam gdzie łechtaczka i to najważniejsze miejsce... jakoś mnie nie przekonuje Sad pomocy co z tym zrobić... abym wyglądała atrakcyjnie i bez stresu mogła uprawiać petting z chłopakiem?
ajeczka11 - Czw 21 Kwi, 2005 16:53
Temat postu:
Wg. mnie to na pewno nie powinnas sie stresowac, bo w końcu ma to być przyjemność,nie? A teraz do tej intymnej części- wydaje mi się że prawie każdy ma to miejsce takie samo <kobiety> i chyba<ja przynajmniej nied znam> sposobów na ładne wyglądanie tego miejsca...
frigg - Czw 21 Kwi, 2005 16:57
Temat postu:
tak sie sklada ze miejsca intymne kobiet sa dla facetow tak czy tak atrakcyjne, bez potrzeby jakis zabiegow...oczywiscie wazna jest higiena tych miejsc...a golenie wlosow lonowych jest kwestia subiektywna - czyli zalezy od osobistych upodoban partnera....nie ma naszczescie jednego kanonu atrakcyjnosci 'tych' miejsc - zarowno u kobiet jak i mezczyzn....
ja nie widze problemu - wystaczy sie umyc i to w zupelnosci wystaczy, tym bardziej ze on jak mowisz tez ma na to ochote...Wink
Kotkowa - Czw 21 Kwi, 2005 17:04
Temat postu:
Hmmm... czyli uważasz, że nie będzie mu przeszkadzało, że np. bede miała lekko owłosione podkreślam lekko... mijesce intymne czyli tak dokłądniej gdzie łechtaczka itp. ? Sama już nie wiem... Sad
Anonymous - Czw 21 Kwi, 2005 17:06
Temat postu:
A może sie go zapytaj?...
Kotkowa - Czw 21 Kwi, 2005 17:13
Temat postu:
HeyaH napisał/a:

Oj nie.... Sad jestem jakoś z reguły wstydliwa wiem, że nie powinnam ale jakoś do takich pytań to nie za bardzo... Sad on jest bardziej otwarty, ale co ja na to poradze... nie potrafie... dlatego tu prosze o pomoc...
Kinga - Czw 21 Kwi, 2005 17:15
Temat postu:
Ej nyo nie mozesz byc wstydliwa ... skro decydujecie sie na czyny to i na slowa sie decydujcie ...
Rozmowa jest najwazniejsza Smile
DObrze jest np przed pierwszym razem porozmawiać ... a nie " isc na zywiol "
Anonymous - Czw 21 Kwi, 2005 17:18
Temat postu:
Kotkowa napisał/a:
HeyaH napisał/a:

Oj nie.... Sad jestem jakoś z reguły wstydliwa wiem, że nie powinnam ale jakoś do takich pytań to nie za bardzo... Sad on jest bardziej otwarty, ale co ja na to poradze... nie potrafie... dlatego tu prosze o pomoc...

No my ci możemy powiedzieć, co naszym zdaniem... jednak żeby nie było znoka dla pewności lepiej z nim pogadać...
Anonymous - Czw 21 Kwi, 2005 17:20
Temat postu:
ważne żebyś nie miała tam żadnych kolczyków :>biggrin:>biggrinbiggrin:>biggrin:>biggrin:>biggrin:>biggrin:>
nasty_girl - Czw 21 Kwi, 2005 17:28
Temat postu:
to chyba nie jestes jescze tak blisko ze swoim facetem, jezeli nie potraficie nawet porozmawiac na wszystkie tematy...
frigg - Czw 21 Kwi, 2005 17:31
Temat postu:
tsej - hahaha naprawde..a jak by miala to co? ty bys powiedzil milosc swojego zycia 'ja tego do ust nie wezme?' Smile
koteczko - po pierwsze lechatczka nie jest owlosiona Smile po drugie uwazam ze nie powinny mu przeszkadzac, zwalaszcza jak podkresalasz ze lekko owlosiona...ale wiesz wszystko jest kwestia obgadania (ta, kolczyk tez tsej), gustu bla bla z chlopakiem, co poradzily ci juz dziewczyny...Smile
i teraz bedzie banal - najwazniejsze to jak najmniej stresu heh
Kotkowa - Czw 21 Kwi, 2005 17:32
Temat postu:
Potrafimy... znaczy sie ja zawsze byłam wstydliwa i to nie zależnie od stopnia bliskości z moim chłopakiem... bo jestesmy bardzo blisko i jest nam ze sobą wspaniale... a i to nie jest "pierwszy raz" to nie seks... mi chodzi o petting...
frigg - Czw 21 Kwi, 2005 17:36
Temat postu:
wiesz nasty - jak mozna gadac o czyms czego nie bylo i nigdy sie nie robilo...na wszystko trzeba czasu..jedne dziewczyny odrazu wala prosto z mostu inne potrzebuja czasu na przelamanie wstydu co nie znaczy ze nie sa blisko....
Kinga - Czw 21 Kwi, 2005 17:37
Temat postu:
Napisałam " np pierwszy raz "

No nie wiem czy tak blisko .... jesli jestescie blisko to pogadaj no co Ci szkodzi
Kotkowa - Czw 21 Kwi, 2005 17:59
Temat postu:
Ale ja nie jestem dość śmiała, aby rozpocząć taki temat... I to powtarzam jeszcze raz nie ma nic do tego, jak blisko jesteśmy ze sobą! Bo gdsyby nie bylibyśmy dość blisko to niechcieli byśmy więcej... czyli pettingu...
Anonymous - Czw 21 Kwi, 2005 19:03
Temat postu:
Kotkowa napisał/a:
Ale ja nie jestem dość śmiała, aby rozpocząć taki temat... I to powtarzam jeszcze raz nie ma nic do tego, jak blisko jesteśmy ze sobą! Bo gdsyby nie bylibyśmy dość blisko to niechcieli byśmy więcej... czyli pettingu...

To nie jesteś dosc smiala, by rozlozyc przed nim nogi.
I problem rozwiazany...
nidhogg - Czw 21 Kwi, 2005 19:13
Temat postu:
no z tym sie nie zgodze, jak tkos zostal tak wychowany, ze o sexie sie nie rozmawia, ze to temat tabu to naprawde nie tak prosto sie przelamac i zapytac wprost - czesc, podoba ci sie moja lechtaczka ?
a jak powie, ze nie ? a jak ktos uslyszy ? a jak bozia mi jezyk utnie ?
sa rodziny gdzie o sexie nie rozmawia sie wogole, a mimo wszytsko taie pary/rodziny sie bzykaja... czy to znaczy ze nie sa ze soba blisko ?
troche inaczej jednak podchodzi sie do czynow niz slow.
Anonymous - Czw 21 Kwi, 2005 19:58
Temat postu:
Są różne kremy depijujace, np. veet lub violet. Sa do depilacji miejsc intymnych i przeciez chyba tylko taki kremem mozesz wygolic te miejsce.
nasty_girl - Czw 21 Kwi, 2005 20:19
Temat postu:
ja bym nie posunela sie do czego takiego z chlopakiem ktoremu nie potrafie powiedziec o jakims problemie..
Ma... - Czw 21 Kwi, 2005 21:44
Temat postu:
Nie dziwie sie że się wstydzisz Embarassed Ale chyba jednak powinnaś sie przełąmać jak kocha to nie wyśmieje....
Nikita - Pią 22 Kwi, 2005 16:10
Temat postu:
Jak się kogoś naprawdę kocha to nie zwraca się uwagi na takie rzeczy Wink Także ja bym na twoim miejscu się takimi błachostkami nie przejmowała ^^ Ważne żeby to 'coś' było czyste Wink Hyhy... Very Happy
Kotkowa - Pią 22 Kwi, 2005 19:08
Temat postu:
HeyaH napisał/a:

I problem rozwiazany...

Po 1 Ty nie wiesz do czego ja jestem gotowa do czego nie...
Confused No i nie pytałam o radę, czy mam to zrobić czy nie... bo o tym ja decyduje... i jestem jak najbardziej już zdecydowana... a pytałam o co innego...

Ale ok wszystkim za szczere odpowiedzi dziękuje, niektóre osoby mi pomogły... Very Happy dziękuje...
Anonymous - Sro 27 Kwi, 2005 08:56
Temat postu:
Kotkowa napisał/a:
HeyaH napisał/a:

I problem rozwiazany...

Po 1 Ty nie wiesz do czego ja jestem gotowa do czego nie...
Confused No i nie pytałam o radę, czy mam to zrobić czy nie... bo o tym ja decyduje... i jestem jak najbardziej już zdecydowana... a pytałam o co innego...

mówie co myślę. mogę?
chodziło mi o to, że to nie nam masz się podobać, tylko swojemu chłopakowi...
no ale już ci ludzie pomogli więc ja się zamykam (okrzyki "wreszcie się zamknęła!")
saba-doradzi - Nie 01 Maj, 2005 12:55
Temat postu:
CZEGOS TU NIEROZUMIEM , SKORO NIE CHCESZ ZNIM POGADAC NA TEMAT WYGLADU TWOJEJ PIPKI , TO JAK ROZMAWIALAS Z NIM NA TEMAT TEGO CZY MA CHOTE JA CALOWAC ???

KAZDY MA INNY GUST...MY CI POWIEMY OGOL A MOZE ONA WOLI OWLOSIONE...
MY POWIEMY NIE GOL.... A ON WOLI GLADKIE....

MY NIE WIEMY CO ON CHCE....

POGADAJ Z NIM...Smile) ROZMOWA NAPRAWDE ZBLIZA LUDZI...JESLI NA TYM ETAPIE NIE ZACZNIESZ SIE PRZELAMYWAC TO CO ENDZIE POZNIEJ....

NP JAK ZACZNIECIE WSPOLZYC....

BNEDZIESZ UKRYWAC PRZED NIM SWOJE ODCZUCIA...??

NAPRAWDE JEDYNYM ROZWIAZANIEM JEST ROZMOWA...

NIE MUSISZ PYTAC OTWARCIE....
TAK ZE WIESZ WCHODZISZ DO POKOJU I " CZESC SLONKO WOLISZ OGOLONE CZY ZAROSNIETE PIPKI?"
( JA SWOJEGO CHŁOPA NIE WSTYDZE SIE NICZEGO SPYTAC, ALE TO KWESTA CZASU )
ALE MOESZ ZACZAC ROMOWE NA INNY TEMAT I POWOLI NAPROWADZAC NA TEN AZ W KONCU DBRNIECIE DO TEGO..Smile)

ZYCZE POWODZENIA Smile
Kinga - Nie 01 Maj, 2005 12:57
Temat postu:
Saba ... wiesz ... jestes nowa jaesli mozes o przeczytaj Regulamin
Zeby nie bylo zadnych problemów ...

I moze nie pisz tych postów tak = =")
Całych DRUKOWANYMI bo niewygodnie sie czyta = =
Donieq - Pią 20 Maj, 2005 11:06
Temat postu:
Kotkowa napisał/a:
HeyaH napisał/a:

Wiesz to on ma podjąc decyzję a nie my Smile My mamy swój gust on ma swój gust Smile Także najlepiej byłoby jego zapytać Wink
Yarpen_Abbil - Pią 20 Maj, 2005 11:12
Temat postu:
Donieq napisał/a:
Kotkowa napisał/a:
HeyaH napisał/a:

Wiesz to on ma podjąc decyzję a nie my Smile My mamy swój gust on ma swój gust Smile Także najlepiej byłoby jego zapytać Wink

No masz rację.... To są te "Gusta i Guściki" Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
nasty_girl - Pią 20 Maj, 2005 18:29
Temat postu:
to twoja decyzja ale wydaje mi sie ze nie powinnas.. chyba nie jestes tak blisko z chlopakiem zebyscie sie do takich rzeczy posuwali.. sama powiedzialas ze nawet nie potrafisz z nim szczerze na ten temat porozmawiac..
Yarpen_Abbil - Pią 20 Maj, 2005 18:35
Temat postu:
No tutaj się z tobą zgodzę nasty....

Chcesz TO zrobić, a boisz się o TYM porozmawiać.... Confused .
Anonymous - Pią 20 Maj, 2005 21:36
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Bo rozmowa nie sprawia przyjemności Razz

To zależy, jak ta rozmowa jest prowadzona Cool
Anonymous - Pią 20 Maj, 2005 21:41
Temat postu:
Chodiz mi o zwykłą rozmowę że tak nazwe wprowadzającą na temat, bez dodatkowych doznań
Yarpen_Abbil - Pią 20 Maj, 2005 21:43
Temat postu:
Ciekawy punkt widzenia z tą rozmową... z tym, że nie daje przyjemności... NAPRAWDĘ.... Very Happy .
Anonymous - Sob 21 Maj, 2005 19:37
Temat postu:
Cytat:
Bo rozmowa nie sprawia przyjemności
to bardzo mało wiesz o rozmowach biggrin
Yarpen_Abbil - Sob 21 Maj, 2005 20:17
Temat postu:
No rozmowa chyba do orgazmu nie doprowadzi... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

CHYBA!!! Wink Wink Wink Wink Wink
nasty_girl - Sob 21 Maj, 2005 20:23
Temat postu:
no co innego rozmowa co innego blizszy kontakt.. no ale niektore rozmowy z kims bliskim sprawiaja przyjemnosc (nie koniecznie taka ktora wiarze sie z orgazmem) ale jak slyszysz jakies mile slowa wypowiadane przez ukochana osobe co czujesz?
Yarpen_Abbil - Sob 21 Maj, 2005 20:40
Temat postu:
No to oczywiste... Wink
Anonymous - Nie 22 Maj, 2005 17:59
Temat postu:
Yarpen_Abbil napisał/a:
No rozmowa chyba do orgazmu nie doprowadzi... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

CHYBA!!! Wink Wink Wink Wink Wink

Mi chodziło o taką przyjemność... jak to nazwę przyjemność psychiczną to sprawia nie raz
Pan_Feanor - Pon 06 Cze, 2005 07:08
Temat postu:
jako zawodowy szyderca powiem tak,
Spodoba mu się zawsze chyba że:
a) jest tam ropa Smile
b) są tam robaki
c) wydobywas ię odór przypominający gaz masłowy :]

Święty Jezu na bananie, naprewde dziewczyno nie ma się o co martwić, niemartw się o to że niebędzie chciał, zacznij się martwić jak sprawić aby przestał chcieć :]
Keeveek - Pon 06 Cze, 2005 15:27
Temat postu:
dodałbym jeszcze, żeby przegonić ze środka wszystkie nietoperze. Tak, na wszelki wypadek
Kituch - Czw 04 Sie, 2005 19:27
Temat postu:
ja Cie moge wypróbować a potem powiem czy możesz sie iść utopić czy nie ok?
Pan_Feanor - Pon 15 Sie, 2005 19:20
Temat postu:
Powiało Grozą :0 buuuuuuuu ^_^
bussska - Pią 19 Sie, 2005 21:30
Temat postu:
Hej :> hmm trudna sprawa :> ale według mnie...:> nie powinnas byc skrepowana ani sie przejmowac Wink pamietaj ze Twoj chlopak moze miec taki sam problem tylko wiesz... :> i on tez moze byc skrepowany i myslec bez przerwy ,,co ona sobie pomysli'' :> nie bedzie zle.. pozdrawiam Love
Pan_Feanor - Sob 20 Sie, 2005 09:42
Temat postu:
Z doświadczenia ci powiem faceci niemają takich problemów Smile w takich chwilach włancza się nam instynkt :]
Shaleniec - Sob 20 Sie, 2005 09:51
Temat postu:
zwierzęta . O_O
Pan_Feanor - Sob 20 Sie, 2005 10:04
Temat postu:
In deed biggrin
malinka - Pon 29 Sie, 2005 20:19
Temat postu:
Pan_Feanor napisał/a:
Z doświadczenia ci powiem faceci niemają takich problemów Smile w takich chwilach włancza się nam instynkt :]

dobrze powiedziane

co ma być to będzie Laughing
Pan_Feanor - Wto 30 Sie, 2005 09:56
Temat postu:
malinka napisał/a:
Pan_Feanor napisał/a:

dobrze powiedziane

co ma być to będzie Laughing

Niebo znajdę wszędzie... teraz jestem tuuuuu Smile
Pan_Feanor - Sro 31 Sie, 2005 11:56
Temat postu:
czyste ZŁO i szatan z D.. pupy Wink
Anonymous - Sro 31 Sie, 2005 18:33
Temat postu:
hej hej hej kolego przypominam o edytowaniu postów i niepisaniu offtopów
Avellach - Sob 03 Wrz, 2005 10:28
Temat postu:
a tak swoja droga. Minetka to nie petting tylko seks oralny ~~
Anonymous - Sob 03 Wrz, 2005 14:28
Temat postu:
Avellach napisał/a:

Ulepszona wersja peetingu Razz
Avellach - Sob 03 Wrz, 2005 15:48
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Avellach napisał/a:

Ulepszona wersja peetingu Razz

tak jak stosunek normalny i analny? xDDDDDDD
Anonymous - Nie 04 Wrz, 2005 12:32
Temat postu:
To podobno jest najlepsza antykoncepcja Laughing
Chociaż mnie to obrzydza
Pan_Feanor - Pon 05 Wrz, 2005 07:54
Temat postu:
Ta a jak łątwo się idzie zarazić jakimś paskudztwem...
Pulkownik Nikt - Sro 07 Wrz, 2005 14:30
Temat postu:
Cytat:

To podobno jest najlepsza antykoncepcja

najlepsza jest szklanka wody - ani przed ani po tylko zamiast ;p
Kinga - Czw 08 Wrz, 2005 21:32
Temat postu:
Pulkownik Nikt napisał/a:
Cytat:

To podobno jest najlepsza antykoncepcja

najlepsza jest szklanka wody - ani przed ani po tylko zamiast ;p

I aspiryna ... trzymana mocno miedzy nogami Smile