| Cytat: | 
| Wymiana polegałoba na tym, że do robienia avatarów zgłasza się pewna liczba ludzi, a następnie robi się losowanie: np. zgłoszeni Pan A Pan B Pani C Pan D następuje losowanie, z którego wynika kto komu robi avatar wyniki Pan A --> Pani C Pan B --> Pan A Pani C --> Pan D Pan D --> Pan B następnie zgłoszone osoby miałyby jakiś tydzień na przygotowanie takowych avatarów. Osoba, dla której dany avatar zostałby przygotowany ma obowiązek nosić go na forum przez tydzień - chyba, że owy avatar obrażałby daną osobę lub ogólnie został uznany za "nie do przyjęcia". Oczywiście tematyka przygotowywanego avatara powinna być w jakiś sposób nawiązująca do danego użytkownika, ewentualnie do ogólnie przyjętego tematu: np. na mangaforum była "Jesienna wymiana avatarów" - i tam zgłoszeni przygotowywali avatary dla wylosowanych, które nawiązywały do tematyki jesiennej. | 
 UWAGA UWAGA ... terminy:
 UWAGA UWAGA ... terminy:
 ))
))

... o ... albo ankietka
 ... o ... albo ankietka  glosujcie
 glosujcie      
      i moim zdaniem najlepiej by bylo jakby bylo tak jak zwykle
 i moim zdaniem najlepiej by bylo jakby bylo tak jak zwykle  
     | Shaleniec w którymś temacie napisał/a: | 
| nie bedzie mnie dlugo, komp sie zepsul. ;p (teraz od kolezanki pisze) narazie wam... | 

| kradziejka napisał/a: | ||
| 
 co będzie jak niezdąży?  | 
 ...
 ...
 ... no chyba ze ktos inny chce sie podjac tegoz zadania ?
 ... no chyba ze ktos inny chce sie podjac tegoz zadania ?     | Kinga napisał/a: | ||||
| 
 O ... hym ... To sie pomysli ^ ^ jak neiz dazy .. tya  ... Nie no ... najwyzej zrobie ava " rezerwowego " dla Ciebie  ... no chyba ze ktos inny chce sie podjac tegoz zadania ? | 
 no mozna zrobic i tak ... zreszta zobaczymy
 no mozna zrobic i tak ... zreszta zobaczymy
 no to Marcia bedzie robic
 no to Marcia bedzie robic  

lol
 lol     | Marcia10 napisał/a: | 
| No, jestem. Ok aga. Kurcze, czemu shaleniec? POkaz sie bo juz zapomnialam jaki masz ava. Mam pytannie: czy to trzeba "zrobic " te ava czy dac jakies inne a moze ten co mamy? | 

| Kosta napisał/a: | 
| jeszcze raz pytam... A co będzie, jak ktoś nie zrobi avatara? | 
 No nic wyjdzie pozniej ^ ^
 No nic wyjdzie pozniej ^ ^

| Kinga napisał/a: | 
| Mala prosba ... Gdy wysylacie avy ... to piszcie od kogo i dla kogo ... Zeby nie bylo jakis nieporozumien Bo dostalam jednego maila z avem ... od kogos :p i nie bylo napisane od kogo i dla kogo  No nic wyjdzie pozniej ^ ^ A Kosta av od Ciebie juz mam  | 
 więc od kradziejki dla Spydera
 więc od kradziejki dla Spydera
 no to juz wiem spoko ^ ^
 no to juz wiem spoko ^ ^      
     | Agnieszka napisał/a: | 
| osz zobaczycie, juz przygotowałam pasa  | 

| HeyaH napisał/a: | ||
| 
 Będzie bolało.  | 
 nie no zart
 nie no zart

| HeyaH napisał/a: | 
| Kiedy rozstrzygnięcie? | 

| kradziejka napisał/a: | 
| ej to są jakieś zaprzeproszeniem jaja za to sie powinny ostrzezenia ukazać pewien rodzaj niekonsekwentności:/ | 
| Marcia10 napisał/a: | ||
| 
 Zalezy za co: 1. Czyu za to ze oni nie daja av 2. czy za to ze nie mozemy sie doczekac? | 

!
!     | Gabra napisał/a: | 
| http://tinypic.com/view/?pic=dzbayq dla agi http://tinypic.com/view/?pic=dzbb5g dla marci http://tinypic.com/view/?pic=dzbbb5 dla kradziejki ;] | 
 ! Na nastepnej Ci zrobie o ile Cie wylosuje:]
! Na nastepnej Ci zrobie o ile Cie wylosuje:]