yenk napisał/a: |
Hmm... jakiegoś szanownego moderatorka prosze o jedno - dodanie opcji "NIE NAWIDZE ICH TROJE", bo tak to nie mam gdzie zagłosować ![]() ![]() ![]() |
Nina_006 napisał/a: |
ich troje to gno** Upss.... |
Nina_006 napisał/a: |
Chester napisał/a: |
NIENAWIDZĘ ICH TROJE ![]() ![]() ![]() ![]() |
spontan napisał/a: |
nie lubie ich troje, dobrze ze sie ten zespół rozwiązuje:) dla mnie takie beztalencie jak wisniewski nie powinno ngdy wydac zadnej płyty. a tutaj sprzedał ich ponad 10 baniek. cos tu jest nie tak. ich troje to przypałowy zespół dico-polowy. |
sami10 napisał/a: |
Na koniec dodam jeszcze, że nazwiska pisze się z dużej litery, ale pewnie w szkole też Cię tego uczą, czy się mylę?? ![]() |
MeGi111 napisał/a: |
szkoda, ze nie ma odpowiedzi: "ten zespol jest mi obojetny". nie przepadam za nim, ale tez nie mam nic przeciwko niemu. jest to jest, nie ma go tez dobrze... o gustach sie nie dyskutuje ![]() |
elfkaNenar napisał/a: |
to ona czasem źle śpiewa do tego czasem wyprzedza rytm, albo zwalnia... |
Malvina napisał/a: | ||
A może to tak specjalnie ?;D |
Noid napisał/a: |
No ja to nienwidzę Ich Troje ![]() ![]() |
Mała napisał/a: |
jedyna rzecza jako ogladam jest program pana wojewodzkiego:) bo on wg mnie nieowija w bawelne.. |
Cytat: |
"...A czy nie przeraża was to ? Mam na myśli tą sztuczność ? Sztucznośc w uczuciach ..." |
Cytat: |
Czy nie przeraża was to że tak naprawde nie możecie odgadnąc uczuć innych nie wiecie czy usmiech ejst szczery czy chociaż ta osoba mówi TAK, nie myśli w głębi NIE |