Dzieci OnLine

Zwierzęta - Jakie gryzonie lubisz najbardziej ?

Iśka - Nie 20 Lip, 2003 14:24
Temat postu: Jakie gryzonie lubisz najbardziej ?
Mam pytanko dla wielbicieli gryzoni Smile (ale tylko dla wielbicieli, bo nie chciałabum, aby ktoś pisał, że nienawidzi ich i takie inne bzdety Smile ):

Jakie gryzonie lubisz najbardziej ? Dlaczego ?

Wypowiadajcie się pod spodem Smile
Anonymous - Nie 20 Lip, 2003 15:30
Temat postu:
Chomik,Świnka morka,myszy i szynszyle
Iśka - Pon 21 Lip, 2003 16:58
Temat postu:
Ja najbardziej lubię chomiki, sama mam chomiczka !!!
Gościówa - Pon 21 Lip, 2003 21:46
Temat postu: Gryzonie
Wszystkie ale chyba najbardziej krórliki i świnki morskie Smile
xxx7 - Nie 27 Lip, 2003 21:11
Temat postu:
lubie świnki, bo je mam..
i kocham koszatniczki, bo są takie małe, śliczne i zwinne
Anonymous - Pią 01 Sie, 2003 16:01
Temat postu:
Ja najbardziej lubie szczurki, bo sama mam 2.
Szalona - Pią 01 Sie, 2003 23:48
Temat postu:
Jaoddałam głosna chomiczki ale lubie tez szynszyle, króliczki, wiewiórki amerykańskie ale z tych wszystkich najbardziej lubie chomiczki bo sama kiedys mialam
Blanka - Pon 04 Sie, 2003 14:13
Temat postu:
ja lubię wszystkie ale najbardziej chomiki bo są małe, łatwo je oswoic, i dla tego ze dobrze jes znam (miałam ich 12)
Karolina Załęgowska - Sob 09 Sie, 2003 14:18
Temat postu:
Ja zagłosowałam na chomiczka miałam kiedyś ale mi zdechł Crying or Very sad
Fruźka - Czw 14 Sie, 2003 00:37
Temat postu:
Mniam, mniam, mniam... Co jest Doktorku?
Najlepshy gryzoń na świecie to Kłuuulik Bugs Laughing
Mała - Czw 18 Wrz, 2003 21:37
Temat postu:
SZYNSZYLE OCZYWISCIE!!!!! To najpiekniejsze zwierzatka swiata!
Alice_10 - Sob 20 Wrz, 2003 10:00
Temat postu:
Wszytkie zwierzeta sa piekne Smile (Ale najpiekniejsze chomiki Twisted Evil )
Tisiana - Czw 25 Wrz, 2003 20:35
Temat postu:
Ja oddalam głoś na chomiczka chociasz bardzo lubię też króliki..ale sama mam chomiczka no więc...na niwgo..ale moim zdaniem każde zwierzątko..jakie by nei było..jest kochane i bardzo fajne...
Anonymous - Czw 25 Wrz, 2003 20:39
Temat postu:
Ja najbardziej lubię króliki.
Sama mam jednega nazywa się Kubusia
Kamix - Pią 26 Wrz, 2003 16:52
Temat postu:
ja koffam szynszyle sa takie milutkie i chamscy ludzie robia z nich futra które sa bardzo drogie ale to szczegol ja mam trzy szynszylki ale musze je sprzedac do zolka bo w zimie niebede sie jak mial nimi zajmowac a sporo przy nich roboty, sa superr milutkie ale psocic w klatce w nocy potrafia az sie spac nieda Very Happy
Anonymous - Pią 26 Wrz, 2003 22:09
Temat postu:
Very Happy CHOMIKI!!!CHOMIKI!!!!CHOMIKI SĄ SUPERRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!
INNE ZWIERZAKI NP.KRÓLICZKI,ŚWINKI MORSKIE,KOSZATKI,SZCZURKI,TCHÓRZO WRETKI,MYSZKI,SZYNSZYLE
TEŻ SĄ SUPER!!!!! Very Happy
Lilly - Pon 29 Wrz, 2003 11:26
Temat postu:
Ja kocham wszystkie zwierzątka, gryzonie najbardziej, a zz gryzoni kocham szczurki, potem szynszyle, myszki, kroliczki i inne, ale za chomikami nie przepadam Smile
Akacja12 - Sro 01 Paź, 2003 07:33
Temat postu:
chyba ktos wywalil moj poscik Crying or Very sad czy jaszczurki sa nie na temat???
Kamix - Sro 01 Paź, 2003 16:51
Temat postu:
Hej!!!
Głowa do góry przecież twój temacik jest nadal aktualny musiałaś niezaóważyć : http://dzieci.best.pl/forum/viewtopic.php?t=1837

Szynszylki roolezz jak je kocham sa takie milutkie w dotyku sa superr, najbardziej podoba mi sie jak biegaja i chowaja sie za szafe Wink Very Happy niezla zabawa jest z nimi albo jak musialem je po calym domu ganiac jak ucieklay z pokoju hehe Smile
motylek - Nie 12 Paź, 2003 21:00
Temat postu:
no moim zdaniem wszystkie są cudowne ale króliczki sa takie fajniutkie ale nie tety ja osobiście nie mam królika Crying or Very sad
Anonymous - Pon 13 Paź, 2003 12:26
Temat postu: Świnki morskie to najsłodsze stworzenia na świecie!!!
Świnki morskie to najsłodsze stworzenia na świecie i nawet nie ważcie się ich obrażać Evil or Very Mad .
MEFIU - Wto 29 Cze, 2004 14:28
Temat postu:
A czemu w ankiecie niema myszoskoczka Mad
Anonymous - Pią 23 Lip, 2004 09:54
Temat postu:
Chomiki,Swinki Morskie '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''A tak urodzilymi mi sie male chomiczki :o :-D :-D :-D :) :) :) :P :P :P
Kania - Pią 23 Lip, 2004 15:36
Temat postu:
Chomiczki to najsłodsze zwierza taka na świecie ja mam chomiczka lubie też świnki morskie ale one mają śmieszne uszy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing [/list]
Anonymous - Pią 17 Wrz, 2004 13:56
Temat postu: szynszyl
Szynszyle są najlepszymi zwierzakami świata!!!
sama mam jednego nusiek sie zwie !!! :-D :-D :-D
Anonymous - Pią 17 Wrz, 2004 14:05
Temat postu: Re: Jakie gryzonie lubisz najbardziej ?
wszystkie zwierządka są piękne(ale najbardziej SZYNSZYLE :twisted: ) Ja kocham szynszyle i na nie zagłosowałam.mam jednego zwie się nusiek.
Malvina - Pią 17 Wrz, 2004 14:09
Temat postu: Re: szynszyl
nusiek napisał/a:
Szynszyle są najlepszymi zwierzakami świata!!!

Duzo ludzi napisało że jakies tam zwierze jest najpiękniejsze na świecie .... najlepsze itp;/ . Gowno prawda =P każde zwierze jest słodkie , miłe , ładne na swój sposob ... Nawet taki pająk w rogu ściany ... Co tam chomiki ... ja zagłosowałam na myszy i szczury . Są to zwierzęta niezwykle inteligętne . To dzięki myszom mamy duzo lekarstw i innych rzeczach . Bo doświadczenia naukowcy robili własnie na nich . Są to przyjazne zwierzęta jak się umie nimi zając . Duzo ludzi boi się mysz . Co w nich strasznego ? Długi piękny ogonek ? Czy szczurów większy i ogromniejsza budowa .
Wqrzają mnie ludzie ktorzy mowią ze chomiki są najlepsze .. itp . Najlepsze pod jakim względem ? Ze mają fajny kolor a myszy czarne czy szare .. ? I za to ze są wolne .. i bardoz łatwo je złapac .. mi jak kiedys mysz uciekla w domu ... z miesiąc ją łapalam ... Moja siora ma chomika . I niedawno robilysmy test które zwierze jest bardziej myslące ( labirynt ) i jak myslicie ktore ? No oczywiscie ze MySZKA ! Smile
sami10 - Pią 29 Paź, 2004 10:12
Temat postu:
ja lubię króliczki bo są mysio pysio - słodzio miodzio
sami10 - Pią 29 Paź, 2004 10:13
Temat postu:
motylek napisał/a:
no moim zdaniem wszystkie są cudowne ale króliczki sa takie fajniutkie ale nie tety ja osobiście nie mam królika Crying or Very sad
he ja mam 83 króliki na wsi Wink
Malvina - Pią 29 Paź, 2004 14:24
Temat postu:
Przykład nabijania postów przez uzytkownika sami10. Sami...po pierwsze data;> po drugie jest takie coś jak EDYTOWANIE postów. Dobrze o tym wiesz..tylko udajesz taką niewiedzącą..;/
Anonymous - Pią 29 Paź, 2004 16:21
Malvina napisał/a:

Nawet taki pająk w rogu ściany ...

FUUUUUUUUU!!!!!!!!! PAJĄKI!!! Błeeeeeee!
Najbrzydszy robal na świecie.... 8 nóg, duży i tłusty... opfuj!

Ale ja lubię takie puszyste zwierzątka. Takie jak króliczki *-* Słodziutkie są.
zazulita - Pią 29 Paź, 2004 16:53
Temat postu:
Ja najbardziej lubię świnki morskie Mr. Green
sami10 - Pią 29 Paź, 2004 17:53
Tavion napisał/a:
Malvina napisał/a:

w zupełności się z Tobą zdadzam pająki FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!!!!!!!!!!!!
KRÓLICZKI i love you mysio pysio
Ona89 - Pią 29 Paź, 2004 19:24
Temat postu:
Ja chyba najbardziej lubię króliczki. Są takie puchate. Miałam kiedyś świnki morskie. Też były milutkie. No a teraz mam chomika. Słodziutki i malutki. Lubię prawie wszystkie gryzonie oprócz tych, które mają długie i łyse ogony. Fuj
Malvina - Pią 29 Paź, 2004 19:30
sami10 napisał/a:
Tavion napisał/a:
Malvina napisał/a:

w zupełności się z Tobą zdadzam pająki FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ!!!!!!!!!!!!
KRÓLICZKI i love you mysio pysio

Ja lubie pajączki;pp Czasem w domu na ręke biore...one ciekawie się poruszają :]. Rok temu przyniosłam na przyrode pająka opisałam go itp. i 6 dostałam Very Happy. Tavion..hm;> te pająki na scianie ważą mniej niż krolik :] A..i jeszcze jedno :p moj tata chciał se ptasznika kupic biggrinD Ale mama mu nie pozwala Sad a szkoda..
Naomi - Pią 29 Paź, 2004 20:38
Temat postu:
Ja lubie wszystkie gryzonie...
Choć króliczki... Są takie milutkie Love
BamBI - Nie 31 Paź, 2004 09:21
Temat postu:
szynszylki tez są milutkie wiem bo mam w domu szynszyle już od 6 lat a żyją nawet do 15 Razz
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 20:45
Temat postu:
Chomiki, chomiki, chomiki, i jeszcze raz chomiki! One są taakie słodziutkie, malutkie i w ogóle puci puci ^________________^ !!! Kocham te malutkie stworzonka. Very Happy W ogóle kocham gryzonie. biggrin
EU07 - Czw 04 Lis, 2004 09:29
Temat postu:
Chomik Smile
Anonymous - Sob 20 Lis, 2004 17:06
Temat postu:
SZYNSZYLE SĄ SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chesterka - Nie 21 Lis, 2004 11:31
Temat postu:
Chomiczki rulez!!! Twisted Evil
Roxana - Pon 22 Lis, 2004 21:33
Temat postu:
A ja uwielbiam moje koszatniczki Love,mam ich 4.Sa to bardzo interesujace zwierzaczki.Bardzo wymagajace w swojej pielegnacji ale jakie urocze Very Happy.Mam jeszcze krolika-"barana",nazywa sie Tuptek.A do calego kompletu dochodzi jeszcze zolw stepowy,choc nie gryzon-tez kochany Love
Iśka - Czw 25 Lis, 2004 22:02
Temat postu:
Widzę, że kochasz małe zwierzątka Roxano biggrin
J ateż le lubię... ale wiecie co jest w nich złe? Zbyt krótko żyją... przywiązujesz sie do nich... a one kaput Sad
Co do pająków, Boje sie ich i są obleśne.... BLEEE ! Wink

A patrząc na ankietę (już dawno ją założyłam) to chomiczki królują Razz
Linka - Wto 30 Lis, 2004 09:37
Temat postu:
Głosowałam na chomiki. Bardziej kocham króliki ale (błagam nie mówcie że zrzędze ale muszę to powiedzieć!!!!!) to NIE są gryzonie!!!!!!!!!! To są zajęczaki Smile
Małgośka - Sob 25 Gru, 2004 21:12
Temat postu:
E, tam nie znacie się Swinki Morskie to jest to! Puszyste, łagodne, niekłopotliwe, łatwo je oswoić ( ja oswoiłam już po tygodniu swojego, mimo że jak go wzięłam miał rok) Sliczne!!!Karol jeszcze mnie nigdy nie ugryzł choć na początku miał powody ( niewłaściwe trzymanie, natrętne głaskanie itd)

Ps Pajączki nie są złe, ale trzymanie pajączka w domu nie jest moim pragnieniem życiowym Razz
panienka_wierzba - Sob 25 Gru, 2004 21:17
Temat postu:
ja szczurki kocham =)
słodkie, malusie kochane i wogle ^^ słiiiit
dzieś mnie Niunia (jednen z moich szczurków) w cyca ugryzła Wink niedobra dziefycynka =D
Małgośka - Sob 25 Gru, 2004 21:29
Temat postu:
Miałam ( a raczej mój brat miał ) dwa szczurki. Zyły krótko Sad - dwa lata, zmarły zaraz jeden po drugim. Szczurki też lubię, ale chyba jednak wolę świnki. Po kwikaniu świnki od razu wiem czego chce, niestety szczury nie wydają takich dźwięków No i ( przynajmniej u mnie ) świnka to większy przytulas niż szczur. Szczury były szczęśliwe, jeśli mogły pochodzić i pozwiedzać pokój. Na rękach nie siedziały spokojnie, tylko wierciły się, kręciły,żeby je puścić. Świnka owszem, pochodzi ale jednak lepiej na rękach
Może mi się tak tylko wydaje, świnkę znam jednak lepiej niż szczury - nie były one u mnie w pokoju.
Alexis - Wto 11 Sty, 2005 13:43
Temat postu:
najbardziej lubię chomiki . ostatnio miałam małe....
Anonymous - Wto 11 Sty, 2005 13:57
Temat postu:
zaznaczyłam inne bo nie mogłam sie zdecydować
wszystkie ujdą w tłoku:)
ale w ankiecie o gryzoniach najbardziej urzekła mnie odpowiedź "zajęczak"Smile
Idiotka - Nie 16 Sty, 2005 14:19
Temat postu:
Ja to chyba szynszyle,koszatniczki,myszoskoczki Love
A co do pająków to lubie Razz Nawet bym chciałą mieć takiego...np.ptasznika Wink
Emkacf - Pią 21 Sty, 2005 11:59
Temat postu:
Ja tam pajączki lubie ale w domu takiego dużego pająka to nie chciałabym mieć.Co do Ankiety to chomiczki górą,ponieważ sama mam już drugiego chomiczka one są takie milutkie(mój jest jeszcze puszysty bo długowłosy)Lubię też króliczki i inne zwierzaki ale mam chomika więc zagłosowałam na chomiki. Love
Iśka - Pon 24 Sty, 2005 17:02
Temat postu:
Chyba juz podsumuję tą ankietę, bo się powoli robi archeologia Wink
A więc najbardziej lubiane małe zwierzatka na tym forum too...
CHOMIKI! Kwiat Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group