Jakubo napisał/a: |
ie zapominajmy że to nie ten dział |
gal anonim napisał/a: |
oraz wydalenie z "wojska" czyli takiego klanu bezpieczeństwa |
Chippy napisał/a: |
Jakubo napisał/a:
ie zapominajmy że to nie ten dział Tak, nie zapominajmy.... Chłopie, jakbym wszystkie zakłady utrzymywał, to nigdy nie byłbym taki jaki jestem teraz Smile... Zapomnij o tym, i załóż wątek o tym, jak się jej upodobać. [ Dodano: Czw 01 Sty, 2009 17:29 ] gal anonim napisał/a: oraz wydalenie z "wojska" czyli takiego klanu bezpieczeństwa Klanu bezpieczeństwa? To drogi, musisz dojrzeć. Ja jestem od ciebie o rok młodszy i nie mam żadnej ochrony czy poparcia, i powiem że mi to nie przeszkadza. Takie klany to dziewczynki małe zakładają... |
15 latkami w podstawówce?
Powiedz im, że jakby spełnili wszyscy ten zakład, byli by na starość bez kobiety, a to = alkoholizm, a to = nędzne życie. I powiedz im jeszcze to, że tą myśl podsunął ci niezwykle uzdolniony oraz inteligentny kolega biggrin |
joasia90 napisał/a: |
Twoi koledzy nie rozumieja, że to durnota, to sorry |
joasia90 napisał/a: |
zmieniłabym towarzystwo |
Tremere napisał/a: |
nie musisz cenzurowac imion. i tak ich nie znamy. |
Powiedz im, że jakby spełnili wszyscy ten zakład, byli by na starość bez kobiety, a to = alkoholizm, a to = nędzne życie. |
Cytat: |
nie musisz cenzurowac imion. i tak ich nie znamy. |
Słupek napisał/a: |
Smile Martyna, Filip. Co wygrałem? Mr. Green A u Joasi jest, jak sądzę, "ja pierniczę". |
Słupek napisał/a: |
Mama? Smile |
Cytat: |
Hmm. musimy pomyśleć. Bardzo cię lubi - stan zauroczenia. Nono zaczyna się coś w waszym "związku" dziać. Zaproś ją gdzieś, do restauracji =). Ps. ładna jest?h |
KaMciaA napisał/a: |
hippy-a gdzie się ty tak wypowiadasz że masz już dociekliwy . ? |
zreszta i tak chyba nikogo z tamtych czasow juz tutaj nie ma, Nikita moze. a tak to nikt. |
Shaunri napisał/a: |
potem costamsie stalo
: ) |
zreszta i tak chyba nikogo z tamtych czasow juz tutaj nie ma, Nikita moze. a tak to nikt. |
Jakubo napisał/a: |
Ps. ładna jest? |
Tak, bo przyjdzie milicja i cię ZJE. |
SIMON300195 napisał/a: |
Raczej ciebie zje Very Happy |
Co do tematu przedstaw im swój problem i powiedz im jak oni ci nie pozwolą spotykać dziewczyną (przybliżyć ją) to odejdziesz od nich a jak tak to zostaniesz z nimi Mr. Green |
Co do tematu przedstaw im swój problem i powiedz im jak oni ci nie pozwolą spotykać dziewczyną (przybliżyć ją) to odejdziesz od nich a jak tak to zostaniesz z nimi Mr. Green |