pechowa_ona napisał/a: |
dla was lesbijki przez neta (czyli poznaly sie na czacie) sa prawdziwymi dziewczyniami ? |
KleO napisał/a: |
Ty się nie znasz na tym, Pyta. |
Pyta napisał/a: |
To choroba i to zosatło stwierdzone. |
Cytat: |
maja mniejsza pólkule mózgową |
Każdego denerwuje jak takie matoły, aż krew zalewa wychozdą nab ulice.
Niech brudy piora w domy i niech sie leczą, jeśli wogóle się da. |
Inni żeby sie odróżnić, kupują pedalskie koszulki z napisami których tu nie przytoczę. Oczywiście sa związane z upodobaniami seksualnymi. I taki potrafi tylko o tym gadac, ze jest taki i taki, mają coś powalone z uczuciami. Mówię jakis uraz psychiczny. |
Dlaczego ja mam byc "gorsza". |
Maja prawo tam do życia. Aaaleee... LECZYĆ SIĘ POWINNI, RESZTĘ ZOSTAWIAM SPECJALISTOM. |
Femme Fatale napisał/a: |
Leczyć? Po co? Wyobraź sobie: (przypuszczam, że jesteś heteroseksualna) ktoś każe Ci zmienić orientację na homoseksualną. I co? Uda się? Nie sądzę. |
... a zresztą to byłol skieowane do moderatora tego forum - mroweczki.... |
Pulkownik Nikt napisał/a: |
[
A i tak jeszcze ciekawostka dla pyty : Czy wiesz ze najwiekszy procent gejow jest wsrod faszystow? :> Nie umia siebie zaakceptoac wiec za wszelka cene chca sobie i innym udowodnic ze z gejami nie maja nic wspolnego. |
Pyta sorry ze to mowie ale to tobie brakuje czesci mozgu... Jak ty mozesz tak wogole mowic ?! Myslisz ze wszyscy wokol mnie wiedza ze jestem bi ? A moze moi rodzice, co ?! Chyba cie pogielo !!! Myslisz ze z gadki mozesz powiedziec ze ktos jest lesbijka ? TO NIE JEST CHOROBA USWIADOM TO SOBIE !!! Ja - Pechowa tak samo jak Tavion jestem calkiem normalna ! A jesli tego nie dostrzegasz zapytaj reszty forumowiczow !!! Moze jej potwierdzicie ze ja i Tavion jestesmy normalne... Pyta biedna jestes, wypadlas chyba z wozka i upadlas na glowke jak bylas mala... |
ylko jak was to dotknie, nie będzie juz tak miło! |
Pulkownik Nikt napisał/a: | ||
Co ich dotknie? Gejostwo? ![]() A co Pytus wiesz jak to jest gdy sie upusci mydelko w wiezziennej lazni w srodkowej afryce? :> I tu koniec zartow:) Przeciez one same pisaly ze sa bi i jak widac jest im milo ![]() I jeszcze dla ciekawostki dodam. Pyta czemu zalozylas nowy profil skoro juz masz jeden na forum? tzn. Stachu? :> Sprawdzilwme IP teraz sie chloptasiu nie wywiniesz i sie zdecyduj jaka masz plec i czy jestes Stachy czy Pyta ? Bo biseksualizm to chyba wedlug ciebie takze cos godnego potepienia ![]() |
HOMO to choroba, uraz psychicny, nie odnalezione siebie uczuciowo i seksualnie. Forma zastępcza, często też utożsamiane jako zbocznie- pedofilia.
Ci ludzie zauwązcie ze dziwnei sie ubierają, mówia (moze nie wsyscy, ale da się odczuć z kim sie ma doczynienia). myśla tylko o seksie, przeciez to obrzydliwe jak taki dewiat się zaleca. CO do mózgu - ile razy mam powtarzać, ze to stwierzdono i udowodnione (czytałam) To daje myślenia, ze możliwe jest to związane z głową (nawet napewno). Każdego denerwuje jak takie matoły, aż krew zalewa wychozdą nab ulice. Niech brudy piora w domy i niech sie leczą, jeśli wogóle się da. I to nie jset średnowieczny sposób myśleinia, w tamtych zcasach uważano to opętanie. To GRZECH- Sodomę i Gomorę trwafił piorun za to!!! |
Inni żeby sie odróżnić, kupują pedalskie koszulki z napisami których tu nie przytoczę.
Oczywiście sa związane z upodobaniami seksualnymi. I taki potrafi tylko o tym gadac, ze jest taki i taki, mają coś powalone z uczuciami. Mówię jakis uraz psychiczny. |
W Ameryce normalka.... fiu bzdziu.. BUSH I wielu gubernatorów a nawet miażdząca ilość Amerykazna opowiada się przeciw homosom! |
pussi napisał/a: |
moja kolezanka jest i wcale sie z tym nie ukrywa:) jest z tego dumna i nawet ją za to podziwiam!! |