Tsej napisał/a: |
lol co znacyz chude czy okrągłe?
takie że sie toczą i takie że można otoczyć? |
Kinga napisał/a: | ||||
Jestes pewien :p ? |
Nena napisał/a: |
Pewnie, że to nie jest ładne, jak się ma zwisający tłuszcz. Ale patyki też nie są pewnie za fajne. Chłopak musi mieć do czego się przytulić ![]() |
Tsej napisał/a: |
he he okragła w biodrach to nie okrągła...a Angielka(typowy kształt brytyjek co mają ładną buźke...zwwykle są przegrube w biodrach)
kobieca sylwetka to wyobraź sobie nie jak grucha a jak gruszeczka ![]() |
nasty_girl napisał/a: |
90/60/90 maja patykowate modelki.. |
Kinga napisał/a: |
stety niestety = = takie sa realia ...
Prosze mi nie mwoic zem szkielet bo to na codzien slysze = = biust/pas/biodra |
HeyaH napisał/a: | ||
Jakaś latyno gwiazda ma w pasie 40. A biust i biodra tak w okolicach 90. Stokrotka - a talię (!!!) mierzysz tam jak masz takie wcięcie? Bo to tam się mierzy. ![]() |
Akacja12 napisał/a: |
Nie ma czegoś takiego jak podobać się z charakteru ;/ człowiek się albo podoba albo nie i to jest zlepek nie tylko czy jest inteligenty i przystojny ale też że fajnie się gada itp. Może się podobać z wyglądu czyli jak sie nie zna ale to nic więcej nie będzie... tak samo jakby sie tylko przez internet gada czy telefon i nigdy się nie widziało nie można mówić nawet o podobaniu się... co najwyżej jakaś autosugestia. |
Cytat: |
Wygląd przyciąga tylko podczas pierwszych spotkań! Co do tego, czy byłbym z dziewcznyną opisaną powyżej to odpowiem iż pewnie nie, gdyż jej Fizyczność mogłaby mnie odrzucić w pierwszym momencie.... Gdybym ją jednak poznał i POKOCHAŁ, to zaakceptowałbym ją taką, jaką jest.... |
jak to nie mozna sie spodobac z charakteru? to przepraszam po czym ty osadzasz facetow? ladny to sie zakochujesz? a to jaki on jest? jak sie z nim rozmawia, jego poczucie chumoru, jego sposob bycie, jego charakter no... inaczej tego sie nie da okreslic to co nie wazne? to najwazniejsze.. i jezeli ktos naprawde sie w kims zakochuje to nie patrzy na wyglad.. to jest tylko dodatek.. a kocha sie kogos za to jakim jest czlowiekiem.. rozumiesz?! |
nie mowimy ze wyglad jest wogole nie wazny.. jest niewazny jezeli sie kogos naprawde kocha.. |
Keeveek napisał/a: |
tak, tak, tak, bo wszystkie dziewczyny w szkole mają biusty wielkości melonów i one rzucają się pierwsze w oczy.. - -" jesu, za kogo nas mają te wszystkie dziewczyny - -" a może tak piszesz bo masz małe i tak próbujesz usprawiedliwić to, że nikt nie zwraca na Ciebie uwagi? |
co Ty możesz wiedzieć o życiu - -" ja rozumiem, że charakteru nie widać od razu, ale żeby cycki? - -" ja patrzę przede wszystkim na twarz... |
a Ty to ile masz? zimowałaś może? ![]() |
tak, tak, tak, bo wszystkie dziewczyny w szkole mają biusty wielkości melonów i one rzucają się pierwsze w oczy.. - -" jesu, za kogo nas mają te wszystkie dziewczyny - -" a może tak piszesz bo masz małe i tak próbujesz usprawiedliwić to, że nikt nie zwraca na Ciebie uwagi? |
Shaleniec napisał/a: |
ale dla dziewcyzn niekoniecnzie przyjemnym. |
jesu.. kobieto.. przecież charakteru nie widzisz na pierwszy rzut oka - -" NAJPIERW jest przeciez wygląd, ktoś pociąga Cię fizycznie, chociaż trochę. Potem jest pierwszy kontakt słowny, już baczniejsze przyglądanie się sobie.. ja osobiście nie mógłbym być z kimś kto mnie nie pociąga.
Jednak patrzenie na tyłek i cycki nie podchodzi pod te początkowe fazy podrywu, tylko raczej pod chamskie i prostackie zachowania które rozmaici dresiarze zapewne wyciagneli z domostw |
Mornariel napisał/a: |
Pytanie do chłopaków :
Jakie wolicie dziewczyny? Chude czy okrągłe? Odpowiedź uzasadnić. :} |
Mornariel napisał/a: |
Pytanie do chłopaków :
Jakie wolicie dziewczyny? Chude czy okrągłe? Odpowiedź uzasadnić. :} |