magnum44 napisał/a: |
A o czym mam z nią rozmawiać? |
Shaunri napisał/a: |
Dziewczyny to przecież prawie ludzie ; ) |
że tam gdzie piechotą idzie się dwie godziny, samochodem jedzie się cztery. |
magnum44 napisał/a: |
a mieszkam w Łodzi. Całe miasto jest rozkopane |
nasty_girl napisał/a: |
samym parkingu magnolii prawie godzinę stałam w korku, plus ponad godzinę w mieście, więc żeby wyjechać to ponad dwie godzinki, na pieszy |
miodek0071 napisał/a: |
Milenijnym szybko mozna dojechac (ja nie z wrocka:P ) |
smoczek250 napisał/a: | ||
to z kąt wiesz? |
W jednym się pomyliłeś - Takie rzeczy jak ciche i przyjemne wyprawy nad jeziorko są możliwe od pewnego wieku. Jak ludzie są bardzo młodzi to oczywiście - zrobi to na partnerce potworne wrażenie, ale jest również zbędnym poświęceniem : )
Młodość ma swoje prawa, nie unikniesz tego : ) Młodzi mogą sobie nawet plecaki nosić : ) |
Ale ja polecam inny kolor róż, dziewczyna bdzie zaskoczona |
CHoCoLaTE napisał/a: | ||
Białe są śliczne ![]() |
Czy ja wiem? Mi się wydaje, żę to nie jest zbędne poświęcenie.. Ja generalnie jestem typem samotnika, ale chodze z koleżankami w takie ciche miejsca, tak dla zabawy, żeby pogadac.. Z kumplami , też se chodzimy w takie cichutkie miejsca, żeby spokojnie pogadac... Także, nie jest to jakieś super poświęcenie ... |
Cytat: |
A szczerze mówiąc, odnośnie ot, jak już o Magnolii... korków już nie ma takich jak kiedyś, jak widać przeżyli walące się dachy, godzinne korki na parkingu i jest lepiej. Wczoraj byłam na zakupach i narzekać nie mogę..
|
Lepiej postawić na czerwone : ) |
CHoCoLaTE napisał/a: |
Więc mimo wyglądu róży białej, wolałabym dostać czerwoną |
smoczek250 napisał/a: |
ja nadal jestem za białą według mnie sprawia większe wrażenie niż czerwona. |
Ale kosztuje fortunę : ) |
Wszystko co już "było" jest tandetne. Taka prawda. Najzabawniejsze jest że największa tandeta (Kolczyk, naszyjnik, kwiatki) najbardziej rajcują dużą większość dzisiejszych Panienek na wydaniu : ) |
To co innego? Przeciez nie ma sensu kupic pierscionka, tandetne....xD |
CHoCoLaTE napisał/a: |
"aach, ale masz fajnego chłopaka : )". Nie chcielibyście aby o Was też tak mówiono? ![]() |
Troche i tak, w końcu każdy lubi jak kto podziwiają ale...
Nie zabardzo, nie po to kupujesz pierścionek, żeby inne dziewczyny mówiły,że jesteś fajny, tylko ta jedna wybrana... |
I wolnym rozumowaniem, mozna wydedukowac ze milosc sprowadza sie do pieniedzy |
bo ja pisze wiersze:p |
DzieckoOnlajn napisał/a: |
Moim zdaniem naszyjniki/pierscionki i inne rzeczy tego typu sa strasznie puste...Lepiej kogos zabrac do kina niz dac mu cos takiego ;p |
bo dziewczynki/dziewczyny nie potrafią ich docenić : ) |
Dlatego nigdy (O ile mnie pamięć nie myli : P) nie ryzykowałem wierszy : ) |
Ja wolałem nie ryzykować. Chłopaki by się ze mnie śmiali : ) |
Ja wolałem nie ryzykować. Chłopaki by się ze mnie śmiali : ) |
Przynajmniej w mojej szkole, za czasów szkoły podstawowej to było tak, że wszyscy wszystko o wszystkich wiedzieli. Kto z kim kręci, kto z kim chodzi, kto się pocałował w policzek a kto w usta. Dziewczynki wszystko sobie mówiły, a chłopcy sobie. I tak wszystko się rozchodziło po szkole.
|
A, skoro z innej szkoły to faktycznie, czemu nie : )? |