| nidhogg napisał/a: | 
| heh ja czesto mam cos takiego, ze jak sni mi sie ze ide gdzies na przyklad i schodze dajmy na to z kraweznika, to sie potyka, ugina mi sie noga i w rzeczywistosci tez mi sie ugina, pojawia sie nieprzyjemne uczucie spadania i wtedy sie przebudzam (yyy chyba nie istnieje taka forma ale najlepiej oddaje co sie dzieje - bo obudzenie to to nie jest) | 

czasami jeszcze chwile po przebudzeniu
 czasami jeszcze chwile po przebudzeniu  
 to czułam nawet mokrą wode
 to czułam nawet mokrą wode  HyHY ...
 HyHY ...

ale niektore nierzeczywiste..
  ale niektore nierzeczywiste..      a marzenia senne powstaja za pomoca ciala migdalowatego (takie cos w mozgu) ktore odpowiedzialne jest za emocje i podcas snu nieczynne sa platy czolowe odpowiedzilane za logike i realizm w naszym mysleniu...daletego czasem jak mama mnie rano budzi to jej bluzgam
 a marzenia senne powstaja za pomoca ciala migdalowatego (takie cos w mozgu) ktore odpowiedzialne jest za emocje i podcas snu nieczynne sa platy czolowe odpowiedzilane za logike i realizm w naszym mysleniu...daletego czasem jak mama mnie rano budzi to jej bluzgam  (wszak nie mogalabym tego zrobic na jawie)
  (wszak nie mogalabym tego zrobic na jawie)      

Najcęściej śni mi się,że jadę na rolkach i się przewracam...Ale raz mi się śniło (w głębokim śnie już),ze byłam na jakiejś szerokiej ulicy z tata,a po bokach były rożne domy jednorodz. ze sklepami,zakłdami itd. I ja poszłam do kosmeyczki i ona mi zrobiła za darmo zabieg, a potem mnie wtajemniczyła  swoją pracę
 Najcęściej śni mi się,że jadę na rolkach i się przewracam...Ale raz mi się śniło (w głębokim śnie już),ze byłam na jakiejś szerokiej ulicy z tata,a po bokach były rożne domy jednorodz. ze sklepami,zakłdami itd. I ja poszłam do kosmeyczki i ona mi zrobiła za darmo zabieg, a potem mnie wtajemniczyła  swoją pracę  No..i potem od niej wyszłam i nigdzie nie mogłam znaleźć taty...odwracam ię,a tam PIJAKI!!!!I mnie zaczęli gonić
 No..i potem od niej wyszłam i nigdzie nie mogłam znaleźć taty...odwracam ię,a tam PIJAKI!!!!I mnie zaczęli gonić  i ja spojrzałam w dół w jakąś dziurę.Okazało się,że pod spodem było moje łóżeczko ^^to skoczyłam na nie i się obudzilam..i jeszcze się lekko trzęsło..
 i ja spojrzałam w dół w jakąś dziurę.Okazało się,że pod spodem było moje łóżeczko ^^to skoczyłam na nie i się obudzilam..i jeszcze się lekko trzęsło..  

. Raz miałam taki sen że wiedziałam że to sen. Już go nei pamiętam ale wiem że wiedziałam. Kiedyś śniło mi się żże się przebudziłam i tak nie mogłam otworzyć oczu nie mogłam dokładnie zobaczyć, wszystko było takie szare jak w telewizorze przed ustawieniem stacji. Choć brzmi niegroźnie naprawde to był koszmar. Ostatnio śniło mi się że byłam w rozmowach w toku
. Raz miałam taki sen że wiedziałam że to sen. Już go nei pamiętam ale wiem że wiedziałam. Kiedyś śniło mi się żże się przebudziłam i tak nie mogłam otworzyć oczu nie mogłam dokładnie zobaczyć, wszystko było takie szare jak w telewizorze przed ustawieniem stacji. Choć brzmi niegroźnie naprawde to był koszmar. Ostatnio śniło mi się że byłam w rozmowach w toku  . Już nie pamiętam zupełnie co i jak ale wiem że byłam
. Już nie pamiętam zupełnie co i jak ale wiem że byłam  . Ostatnio tak miałam że po przebudzeniu dotknęłam ręką drugiej ręki i czułam że to jest coś ciepłego ale nie czułam dotyku ręką dotykaną. Strasznie dziwne uczucie. Przez chwile pomyślałam "czyja to jest ręka?"
. Ostatnio tak miałam że po przebudzeniu dotknęłam ręką drugiej ręki i czułam że to jest coś ciepłego ale nie czułam dotyku ręką dotykaną. Strasznie dziwne uczucie. Przez chwile pomyślałam "czyja to jest ręka?"  .
.      

]. I tam było, że sobie z nimi biegałam, skakałam i nagle bawiliśmy się w chowanego. W tym śnie zasłoniłam sobie oczy i odliczałam do miliona [to też pomińmy]. Po czym jak doliczyłam to się obudziłam. Patrzę na zegarek - po 8, a o 5 miałam brać leki. Biegne do mamy a ona: Ale już brałaś! - Jak to, przecież spałam.. -_-" - Nie, obudziłam cię. Liczyłaś jakimiś tysiącami jak zażywałaś...
]. I tam było, że sobie z nimi biegałam, skakałam i nagle bawiliśmy się w chowanego. W tym śnie zasłoniłam sobie oczy i odliczałam do miliona [to też pomińmy]. Po czym jak doliczyłam to się obudziłam. Patrzę na zegarek - po 8, a o 5 miałam brać leki. Biegne do mamy a ona: Ale już brałaś! - Jak to, przecież spałam.. -_-" - Nie, obudziłam cię. Liczyłaś jakimiś tysiącami jak zażywałaś...
 Spooko.
 Spooko.  Od tej pory boje sie takich snów, bo bądź co bądź, uczucie nieprzyjemne.
 Od tej pory boje sie takich snów, bo bądź co bądź, uczucie nieprzyjemne.  

...
 ...
 była sobie dziewczyna ... i ja akurat nocką wracałam do pokoju ... od chłopaków przez okno ... ale pominmy ... i wchodze do pokoju i słyszę z drrugiego jak ktoś coś gada "AAaaa ... BAgno ... nie nie .... ja nie ide " i jakiś dialog prowadziła zapewne związane to było z tym że na drugzi dzień mieliśmy na bagna iść <lol> ale miałam z niej glebe
 była sobie dziewczyna ... i ja akurat nocką wracałam do pokoju ... od chłopaków przez okno ... ale pominmy ... i wchodze do pokoju i słyszę z drrugiego jak ktoś coś gada "AAaaa ... BAgno ... nie nie .... ja nie ide " i jakiś dialog prowadziła zapewne związane to było z tym że na drugzi dzień mieliśmy na bagna iść <lol> ale miałam z niej glebe  ...
 ...

No,więc śniło mi się,ze siedziałam se z kolegą w pokoju...i zaczęliśmy w pewnym momencie o seksie gadać...
 No,więc śniło mi się,ze siedziałam se z kolegą w pokoju...i zaczęliśmy w pewnym momencie o seksie gadać... Ija tak gadam,gadam...i nagle czuję,że nie śpię,ale nadal coś mówię!!Ja po prostu wszystko mówiłam NA GŁOS!!Jak się obudziłam,to coś o prezerwatywach gadałam...
 Ija tak gadam,gadam...i nagle czuję,że nie śpię,ale nadal coś mówię!!Ja po prostu wszystko mówiłam NA GŁOS!!Jak się obudziłam,to coś o prezerwatywach gadałam...   

godzinie. Więc na którejś z przerw pobiegłam do domu, wzięłam klej, blok, rozbite bombki i różne takie rzeczy. I zaczęłam robić kartkę =/ rano sie budze i mam w głowie całkowity obraz kartki i teraz mam zamiar taką zrobić =), niezłą mam inwencje twórcza ;-) hehe
 godzinie. Więc na którejś z przerw pobiegłam do domu, wzięłam klej, blok, rozbite bombki i różne takie rzeczy. I zaczęłam robić kartkę =/ rano sie budze i mam w głowie całkowity obraz kartki i teraz mam zamiar taką zrobić =), niezłą mam inwencje twórcza ;-) hehe     

. Wierzba oby więcej takich snów
. Wierzba oby więcej takich snów  . elfka to musiało być naprawde niezłe żeby przez sen gadać.
. elfka to musiało być naprawde niezłe żeby przez sen gadać.
 .) I tata mnie obudził ja szybko siadam i pytam się "a masz herbatniki"? to tata mówi co? ja się rozbudziłam już i powiedziałam zaraz "nie nie to tylko sen
.) I tata mnie obudził ja szybko siadam i pytam się "a masz herbatniki"? to tata mówi co? ja się rozbudziłam już i powiedziałam zaraz "nie nie to tylko sen  "
"      A Ty Różiu tez niezły sen miałaś
 A Ty Różiu tez niezły sen miałaś  Mi się kiedyś często śniło,że moją mamę zabijano
 Mi się kiedyś często śniło,że moją mamę zabijano  Brr...Pamietam,że w momencie strzału w jednym z takich znów krzyknęłam tak-maMA!-Tę drugą sylabę dwa razy głośniej
 Brr...Pamietam,że w momencie strzału w jednym z takich znów krzyknęłam tak-maMA!-Tę drugą sylabę dwa razy głośniej  

nie wiem skąd się wziął chłopczyk. Ja nagle urosłam wielka i stałam się chowańcem w Black & White, tylko takim, który decyduje jak bóg. Podniosłam ten barak i zaczęłam nim potrząsać, wyleciał gwałciciel i go zamknęli, a chłopczyk wypadł w kawałkach i jego głowa rozmawiałą ze mną, a ja go potem poskładałam.... strasznie dziwny sen
 nie wiem skąd się wziął chłopczyk. Ja nagle urosłam wielka i stałam się chowańcem w Black & White, tylko takim, który decyduje jak bóg. Podniosłam ten barak i zaczęłam nim potrząsać, wyleciał gwałciciel i go zamknęli, a chłopczyk wypadł w kawałkach i jego głowa rozmawiałą ze mną, a ja go potem poskładałam.... strasznie dziwny sen      /, I szukam kogoś. Po jakimś czasie pojawia się tam smok. Do końca snu uciekam, mijam kolejne półki, uchylam się przed ogniem, rzucam książkami itp.
 /, I szukam kogoś. Po jakimś czasie pojawia się tam smok. Do końca snu uciekam, mijam kolejne półki, uchylam się przed ogniem, rzucam książkami itp. 
 ] mówi o kawalerii polskiej - moje zamiłowanie do tej grupy wojskowej). Pamiętam, że szarżowałem wraz z kilkoma innymi członkami oddziału (co ciekawe - same znajome twarze w tym oddziale były ;D) na jakiś zmechanizowany oddział (O_o) - zastanawiałem się czemu każą mi atakować coś, czemu nic zrobić nie mogę, ale cóz - nagle usłyszałem w głowie huk - i w boku mnie coś zaczęło kłuć - kiedy się obudziłem, bok dalej mnie bolał, byłem cały oblany potem - i zacząłem coś nagle gadać o wyższości Mosina nad KAR'em
] mówi o kawalerii polskiej - moje zamiłowanie do tej grupy wojskowej). Pamiętam, że szarżowałem wraz z kilkoma innymi członkami oddziału (co ciekawe - same znajome twarze w tym oddziale były ;D) na jakiś zmechanizowany oddział (O_o) - zastanawiałem się czemu każą mi atakować coś, czemu nic zrobić nie mogę, ale cóz - nagle usłyszałem w głowie huk - i w boku mnie coś zaczęło kłuć - kiedy się obudziłem, bok dalej mnie bolał, byłem cały oblany potem - i zacząłem coś nagle gadać o wyższości Mosina nad KAR'em  (nie mam pojecia skąd) - ech.... za dużo chyba tych wojen w swojej głowie przeżywam XD
 (nie mam pojecia skąd) - ech.... za dużo chyba tych wojen w swojej głowie przeżywam XD

| Merkavoth napisał/a: | 
| A ciekaw jestem, czy ktokolwiek z was ma kontynuacje snów, które mięli dawno temu? Mnie naprzykład, co jakiś czas śni się ta sama biblioteka, przypominająca labirynt, w której błądzę z, uwaga uwaga, moimi postaciami z Baldur's Gate /  /, I szukam kogoś. Po jakimś czasie pojawia się tam smok. Do końca snu uciekam, mijam kolejne półki, uchylam się przed ogniem, rzucam książkami itp. 3 dni temu śniło mi się, że jednemu z nas /który okazało się, był moim kumplem z Bractwa, Michałem.../ udało się przewrócić na smoka półkę, taką wielką, 8-metrową. Odkopaliśmy smoka który, nieprzytomny, przybrał ludzką postać. Zaczęliśmy go dobijać, ale odwróciłem go na plecy i...to był mój ojciec. Obudziłem się o 5.40 rano i wolałem już nie zasypiać... | 
| kradziejka napisał/a: | 
| te.... tenchion śniłeś mi sie ostatnio że zabijasz moją sąsiadke na klatce schodowej a ja to wszystko widze a potem uciekasz jesteś poszukiwany i dalej niepamiętam ale kończy sie tym że ja sie utopiłam...^^ 4 noce pod rząd i wciąż ten sam sen?... | 

| a jeżeli zabiłeś ją w imię pokoju? | 
| kradła ziemniaki a to też już coś ona zabijała ziemniaki w celach turystycznych więc musiała zginąć | 

| Pan_Feanor napisał/a: | 
| To ja  już wole zjeść stary kisiel "  | 

a to jest niebezpieczne dla życia więc lepiej jedz stary ksiiel.......
 a to jest niebezpieczne dla życia więc lepiej jedz stary ksiiel.......      
| To ja  już wole zjeść stary kisiel "  | 
| frigg napisał/a: | 
| wlasnie cos takiego co robisz piszac o budyniu - czyli odchodzenie od tematu | 

| Merkavoth napisał/a: | 
| Dom wariatów... | 
 I wiecie co?
  I wiecie co?   
   NAPRAWDĘ GO ODDAWAŁAM
 NAPRAWDĘ GO ODDAWAŁAM  

| Sztona napisał/a: | 
| Albo ostatnio śniło mi się że oblazły mnie węże i jeden ugryzł mnie w stopę. I obudziłam się. Naprawdę bolała mnie stopa   Sztona | 
 , ale pytanie brzmi co robiłem w teym łożu
, ale pytanie brzmi co robiłem w teym łożu  ?
 ?      no i przybiegł tato iu powiedział "jak się zaczniesz krzyczeć to cię uratuję" Zaczełam się głupio patrzeć i krzyczeć. Wtedy tato wkracza do akcji i ko0nice snu. Od tamtej pory bałam się pana od rytmiki...
  no i przybiegł tato iu powiedział "jak się zaczniesz krzyczeć to cię uratuję" Zaczełam się głupio patrzeć i krzyczeć. Wtedy tato wkracza do akcji i ko0nice snu. Od tamtej pory bałam się pana od rytmiki...     | Tavion napisał/a: | 
| Wczoraj oglądałam z moją mamą telewizję. Leżałyśmy sobie w najlepsze i gadałyśmy. Przysnęłam. Pamiętam ten sen - byłam muchą, leciałam do miodu, ale wpadałam i się przyklejałam. Koniec snu. Obudziłam się i coś tam do mnie mama powiedziała, a ja odpowiedziałam, 'chyba przysnęłem'. PRZYSNĘŁEM. Po jakichś 20 sekundach nie wiedziałam czy jestem ON/ONA/ONO. Myślałam, że dalej jestem muchą. Nie wiem co to było, ale przez jakieś 10 minut po śnie czułam zapach miodu, mimo, że tego w pobliżu nie było. Mój kolega też miał podobny sen z muchą, tyle, że jakiś czas po nim bolały go ręce. | 

Ω
Ω      obecnie nic mi się niechce :>
 obecnie nic mi się niechce :>     | Pan_Feanor napisał/a: | 
| parałem się tym, 2 latka temu  obecnie nic mi się niechce :> | 
 .
.

| Bo jestem kaznodzieją  . teraz natomiast wyglądam jak półdziki  | 
 . Ja sie przenosze w inny wymiar w rytmie emo, w realnym swiecie! haha
. Ja sie przenosze w inny wymiar w rytmie emo, w realnym swiecie! haha     | kicp napisał/a: | 
| grunt to przechwalki i klamstewka w necie, gratuluje tym, ktorzy wiedza ze to do nich | 
| Tsej napisał/a: | 
| no jakiejs tam super koncentraci to wcale nie trzeba...jedynie by nie wpaść w szok po przejsciu i zapamiętać ze to że sie widzi wokoło siebie to własnie tegoż cecha... podobno można to robić w wiele osób i tworzyć ciekawe rzeczy w tym świecie(sferze) | 
| Tsej napisał/a: | 
| w grupowym nie... nie czytałem...brat sie tym bawi...a żeby wejść nie trzeba miec wypadku wystarczy niska częstotliwość fal | 

.....
.....

| Cytat: | 
| Hmm sukubba to ja mam w miasteczku, starczy 8 minut autobusem :].... | 

| Cytat: | 
| O ile się neimylę(a się niemylę w tej materii) Sukubby były demonami przyjmujkącymi piękne kobiece ciała.. wieć były ładne i lubieżne | 
| Marcia10 napisał/a: | 
| A co bylo w tej telewizji? A czy moglas wydawac jakies odglosy? Ja zawsze jak snie, i chce mi sie krzyczec, to nie moge. Glos staje mi w gardle.Ale czasami tez wydaje rozne glossy ale nie krzycze. kiedys mialam zjawe. Na firance (na przeciwkio mojejpodusi) widnial napis MOGILNO byl rozno kolorowy a litery byly lekko porozrzucane. | 

| Pan_Feanor napisał/a: | ||
| 
 Narkotyki w tak młodym wiekuu są naprawdę szkodliwe  |