| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
z języczkiem
Autor Wiadomość
Gość
Gość
PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 12:56   z języczkiem

Mam dziewczyne z którą chodze miesiąc i jeszcze ani razu się z nią nie całowałem bo chyba nie umiem.Dajcie jakiś sposób na całowanie
Dzięki
Przejdź na dół
Gość
PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 13:32   

Hmm....no nie wiele tu można poradzic, nie wiem ile Ty masz lat, ile ona, ale jesli jestescie juz dojrzali do całowania się to nie ma chyba takiej typowej rady. To poprostu robi się pod wpływem emocji. Jeśli czujesz gdy z nią jesteś ze to ta chwila by móc zacząć sie całować, to poprostu to zacznij. Jak narazie nie radze stylu "z języczkiem" gdy nie całowaliście sie jeszcze normalnie, bo to tak trzeba stopniowo :-D pozdro :wink: papa:)
Powrót do góry
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 13:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to wyżej ja byłam tylko siem nie zalogowałam Very Happy pzdr:P
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 13:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

http://dziecionline.pl/forum/viewtopic.php?t=47 . Poczytaj Wink .
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 13:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z Girl_in_black. To się robi pod wpływem emocji...Jeśli czujesz,że jest odpowiedni moment to po prostu zrób to...Nikt nie napisze Ci post stylu "Nie umiesz się całować? Zadzwoń 333-33-33 a udzielę Ci korepetycji! 2 zł godzina" Rolling Eyes Na początku nikt nie potrafił Wink POprostu zamknij oczy(tylko nie za wcześnie,bo nie trafisz w usta tylko w nos Razz Razz Laughing Mr. Green ) i...no wiesz co dalej Wink

Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 13:50   

Nie ma sposobu na całowanie ;] Tego nie znajdziesz w żadnym poradniku. Po prostu zamknij oczy i całuj, wkładając w to swoje uczucie ;] I pamiętaj, by nie stać jak słup soli ;] Obejmij partnerkę, głaszcz po głowie itp. Tylko bądź naturalny, nie stresuj się, a wszystko powinno być ok ;] Aha.. Niektórzy pytają co robić z gromadzącą się śliną Wink))) Po prostu ją łykaj, a jeśli nie dajesz rady, przerywaj na chwilę, przełknij i całuj znów biggrin
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 19:57   

Całuj z uczuciem Wink
A co do śliny, to akurat zgadzam się z Femme Fatale.
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 22:42   

No to jest trudno wytłumaczyć ale do odważnych świat nalezy Very Happy no więc musisz swoimi ustami powoli zblizać się do ust dziewczyny lepiej żeby nie były suche tylko ni stosuj jakiejś dziewczęcej szminki czy coś bo dziewczyna pomyśli że jesteś lalus i się spłoszy przynajmniej nie które ale wracając do sprawy...teraz najciekawsze Smile gdy już wasze usta się zetkną musisz wykonać taki rych jakbyś coś pił małym ciurkiem :p warto poćwiczyć na własnej ręce Smile POZDROWIONKA
Powrót do góry
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 12 Wrz, 2004 16:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aren wytłumaczył to w dobry sposób Smile A ja dodam jeszcze cos od siebie-jak wasze usta sie do siebie zbliza to wykonuj ruchy tak jakbys usta otwieral i zamykal....albo tak jakbys chcial swoimi wargami objac usta dziewczyny...wlasnie takie ruchy zamykajace i otwierajace usta, tylko oczywiscie ich nie zamykaj calkiem Wink Ale dobrze jest poćwiczyć na swojej ręce, a przede wszystkim, kieruj sie swoim sercem, ono Ci powie najlepiej co i jak Wink Włóz w to cale swoje uczucie, niech to bedzie cos pieknego i dla Ciebie i dla Niej Smile

Lavile Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 15 Wrz, 2004 21:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale tu sa spece jesli chodzi o calowanie biggrin

Kurde, ale ja jestem zacofana, tutaj ludzie 12 letni juz sie caluja a ja mam 16 lat i zawet chlopaka nie mialam. Ciekaw co tak ode mnie "odpycha" biggrin

stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 22 Wrz, 2004 21:56   

Ja mam złe skojarzenia z pierwszym pocałunkiem. ale mam nadzieję, że wasze będą po obydwu stronach miłe Smile Tylko pamiętaj - jeżeli dziewczyna nie chce to nic na siłę !!! A rady odnośnie całowania masz wyzej Smile
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Sro 22 Wrz, 2004 22:42   

Lavile: Ze mną jest podobnie, z tym, że jestem dwa lata młodszy. Wink
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 23 Wrz, 2004 11:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czyz teraz zaczynamy opisywać swoje przeżycia (bo u mnie tak samo jak z Tavion i Kotem =] i jestem w wieku Kot-a tylko że przypadkowo sie pocałowałam z pewnym kims ale tam miejsza z tym [ta przypadkowo 3 razy =P ale nie bylam sobą wtedy Wink]) no ale wracając do tematu, przy całowaniu najlepiej jest zdać się na intuicję, żadnych ścisłych reguł tak czy tak tylko po prostu, najlepiej żeby byl to impuls, pozdrawiam i powodzenia =P

Numer Gadu-Gadu
2891618
GoMati Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 24 Wrz, 2004 10:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
ale nie bylam sobą wtedy Wink

Czy mi się wydaje czy zabrzmiało to nutką tajemniczości? Twisted Evil

Hayao Miyazaki - Mononoke Hime
Powrót do góry
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 24 Wrz, 2004 12:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja pierwszy raz z języczkiem całowałam się w wakacje.... Obozowa "miłośc" Razz Też na początku się bałam, ale chłopak przejął inicjatywę i było całkiem oki Smile Napewno nie należy się bać tego pocałunku Smile

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4715251
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu