Hej gdzie ja miezkam Bravo ogranizuje konkurs do wygrania są nagrody (marne ale chcę się sprawdzić xD).Polega on na zrobieniu kolażu w jakimś programie komputerowym,musi on być z fotek filmu Hannah Montana-the movie.Zrobiłam i nie wiem co lepiej wychodzi....
I mocniejszy antialias po krawędziach ich, po za tym - wyrównaj barwy dla tej drugiej względem pierwszej, bo się mocno wyróżnia. Tak to jest doskonale, brawa .
[ Dodano: Sob 25 Kwi, 2009 11:52 ]
I bez kropek, bo tak... dziwne są.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
W każdym razie jakiś fragment kończyny za dziewczyną po lewej
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sob 25 Kwi, 2009 17:35
Ta po lewej wygląda jakby stała bliżej, musisz to jakoś zmienić. A poza tym gitara gdzieś w połowie znika, bo teoretycznie powinna wychodzić zza ręki tej po lewej
Ten ostatni projekt jest naprawdę bardzo fajny ! Ale zgadzam się z przedmówcą skasuj tą twarzyczkę w kółku bo nie wiadomo po co jest a kwiatki są super ! Brawo