Hej, hej,
Zauważyłam, że tematyka podróżnicza troszkę kuleje i mam w związku z tym taką propozycję, aby w tym miejscu wpisywać najlepsze hotele czy inne bazy noclegowe, w jakich kiedykolwiek mieliście okazję być (ową okazję też mozna opisać. Kto wie, może kiedyś przydadzą się komuś kontakty tu przedstawione:)
Ze swojej strony wspomnę o Hostelu Aston w Krakowie. Jego podstawowymi plusami są: bardzo dobra lokalizacja (5 min drogi spacerkiem do Starego Rynku), atrakcyjne ceny oraz możliwość uzyskania rabatu dla grup. Dodatkowo, bardzo miła atmosfera:)
Wysłany: Sob 11 Kwi, 2009 11:58
Średnia cena hostelu waży się od 20-40 złotych za noc za osobę. Oczywiście można znaleźć i taniej, i drożej, ale średnio tak wyjdzie.
Akurat w Krakowie spałem w Orange'u, i chyba było 32 złote za główkę. Akurat obsługa była genialna, atmosfera fenomenalna i o dziwo warunki też świetne, co jest nietypowe dla hosteli : )
Przerażające, jak przez te lata zmieniły się ceny.
Ale np. patrzeliśmy ten wyjątkowy nocleg w Karpaczu - https://www.lesnydwor.karpacz.pl/
i wygląda to podobnie, jak w poprzednim sezonie.