Tremere - Co to za założenie że tylko Ty jedna na świecie jesteś kompetentna w temacie homoseksualistów i żydów? Ba! Najlepiej żeby nikt inny na te tematy się nie wypowiadał, bo zaraz przyjedzie szarżująca Tremere z ostrą ripostą w ręku. Na złotym koniu, trzeba dodać.
I po co to? Wie dużo, dzieli się Swoim zdaniem.
Shaunri napisał/a:
Czasami myślę że Ty naprawdę masz jakieś kompleksy.
Jeśli nawet by je miała... To bardzo przepraszam, ale co Ci do tego?!
Shaunri napisał/a:
niewaznekto - Nie ma znaczenia czy jest wykluczony z chorób, czy nie - wizyta u seksuologa zakończyłaby się rozmowami na temat Twojego dojrzewania, bo to na nie zostałaby zwalona wina.
I co? xD
Shaunri napisał/a:
Ludzie dojrzewają, zdają sobie sprawę że pewne rzeczy należy zacząć tolerować i jakoś nigdy się z jakimiś szykanami wobec homoseksualistów nie spotkałem.
Niektórzy dorastają, a niektórzy stają się dziećmi ^^
Znam 2 takie bandy co zapale bronią/kibicują Legi Warszawa, a jak sie raz spotkali z Poznańczykiem to go pobili bo był za Lechem xD
W ogóle to jakby usłyszeli, że jest koło nich jakiś ge/lesbijka to chyba by go zarżnęli żywcem.
Shaunri napisał/a:
Szczególnie koleżanki będą miło reagować, bo kobiety jakoś tak mają, że bardzo lubią gejów.
Zauważyłem ^^
Przed tem moje koleżanki wstydziły się przy mnie gadać o swoich 'chłopakach' (który jej się podoba itp.). Teraz jest inaczej ^^ Czasem nawet proszą mnie o rady
tak shaunri, mam kompleksy z powodu bycia zydowka i obracania sie w homoseksualnym towarzystwie. puknij sie chlopie.
on mieszka z matka, dlatego MA NIE MOWIC? a dlaczego ty mowisz co on MA ROBIC? on zrobi co zechce, nie ma jakiegos pewnika co zrobi jego mama, jak na razie napisal tylko ze bardzo przejmuje sie opinia srodowiska.
no ale tu juz dorobiles do tego cala jakze sluszna ideologie.
no i bzdura totalna ze seksuolog zwalilby wine na dojrzewanie, jakie ty masz czlowieku pojecie o seksuologii? wspolczesny seksuolog potrafi wykryc u 7 letniego dziecka transseksualizm, wystarczy zrobic szereg testów.
no ale zapomnialam, ty oczywiscie masz inne zdanie, zupelnie nieuzasadnione.
i NIGDY, NIGDZIE nie napisalam ze ludzie na ulicy chca bic homoseksualistow za to jacy sa, wszedzie sa glupie jednostki ktorym geje i lesbijki zawsze beda przeszkadzac ale takich osob nalezy unikac.
stwierdzilam tylko ze spoleczenstwo mamy nietolerancyjne i to akurat fakt, co nie znaczy ze uwazam nietolerancje za przemoc.
shaunri, mam wrazenie ze za dlugo tu przebywasz kochanie, twoje mniemanie o sobie jest o wiele za wysokie w stosunku do faktycznego stanu twojej wiedzy o problemach socjalnych
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer