| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Proszę was o pomoc
Autor Wiadomość
Scoutboy Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 03 Lip, 2007 09:43   Proszę was o pomoc Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witajcie!

Mam do was pytanie i prośbę. Wiem że jest dużo tego typu tematów, ale ja zapytam.

Mam 13 lat, moja dziewczyna także ma 13 lat, jesteśmy razem już od 3 miesięcy. Jestem bardzo nieśmiały (taki już mój los) a chciałem jakoś okazać Jej że mi na Niej zależy. Lecz zawsze kiedy chcę coś zrobić/powiedzieć to coś jakby mnie blokuje i nie mogę nic zrobić. Możecie mi powiedzieć, jak temu zaradzić ??

Byłbym Wam bardzo wdzięczny

Numer Gadu-Gadu
7442148
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Lip, 2007 09:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

3 miesiące? Wytrwali jesteście : )

Jak tak trudno Ci coś powiedzieć/zrobić to może pójdź na całość i zaaranżuj coś? Nie wiem, wakacje są, będę strzelał. Jakiś spacer wieczorkiem nad jeziorem, miłą kolację, cokolwiek gdzie będzie jakiś romantyczny klimacik - Może to pomoże.

Inaczej pozostaje tylko powiedzieć sobie "co mam do stracenia" i zrobić co jest do zrobienia : )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
cornelia.j.m Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Wto 03 Lip, 2007 13:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mozna tez w inny sposob okazac drugiej osobie co sie do niej czuje niekoniecznie trzeba to mowic bo akurat w twoim przypadku wygrywa niesmialosc i brak jezyka w gebie, np mozesz kupic jej cos milego np kwiaty, zaprosic do kina, patrzyc czesto gleboko w oczy usmiechajac sie przy tym lub lub tak jak napisal Shaunri: zaprosic na romantyczna kolacje. Lub poprostu wyslij kwiaty kurierem pod wskazany adres dziewczyny, to doskonaly prezent na wszelkiego rodzaju swieta majacy zwiazek z nasza sympatia. To naprawde oryginalny sposob na wyznanie swojego uczucia.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 03 Lip, 2007 13:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jakoś wolę dostawać kwiatki osobiście.
Powrót do góry
Magwill Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sob 07 Lip, 2007 13:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Według mnie, powinieneś do niej napisać list, w którym opiszesz swoje uczucia itp.
Napiszesz też, że nie mogłeś tego jej powiedzieć osobiście, ponieważ coś Ciebie powstrzymywało, a jeśli powie, że nie miałeś się czego bać, po prostu powiedz jej prosto w twarz ,, Przepraszam", możesz też dodać ,, Kocham Cię" i opowiedzieć jej całą historię( czyli dlaczego nie mogłeś jej tego powiedzieć wcześniej), lub tak jak napisała cornelia.j.m wyślij jej kwiaty i zaproś ją do restauracji, czy jakiegoś fajnego baru Very Happy

Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6271339
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 07 Lip, 2007 19:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pocaluj ja.

Numer Gadu-Gadu
6482031
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Sob 07 Lip, 2007 20:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O właśnie, jeśli się nie całowaliście, to spytaj się jej czy możesz ją pocałować Wink
U mnie to chłopak się spytał, czy dam mu buziaka xD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 07 Lip, 2007 23:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie pytaj do niewiadomo-czego. Marcia już napisała najlepiej co masz zrobić. NIE PYTAJ, co to jest, żeby pytać dziewczyny "Mogę Cię pocałować?", "Mogę Cię złapać za palec u nogi?" - Jak pozwoli, to nie będzie oponować. Nie masz się rzucić na nią jak wilk i wylizać jej twarz w 1/10 sekundy, będzie miała czas zareagować.

Nie ma nic bardziej wzbudzającego śmiech niż takie pytania.
Powrót do góry
AŚKA Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 08 Lip, 2007 12:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1 - ZAWSZE STAWAJ PO JEJ STRONIE!
Szczególnie w trudnych sytuacjach. Na przykład, gdy ona kłóci się z kimś, ma problemy lub narozrabiała, pokaż, że grasz w jej drużynie. Wierzysz jej, nie oceniasz jej źle i jej pomożesz.
2 - KIEDY ONA BĘDZIE MIAŁA KIEPSKI DZIEŃ, DAJ JEJ CIASTECZKA.
Od wieków dawanie jedzenia ukochanej osobie jest sygnałem: "Zależy mi na tobie, dlatego dam ci coś pycha".
3 - ZAKŁADAJ JEJ DOBRĄ WOLĘ.
Jeśli się spóźni, najpierw zapytaj, czemu. Albo spróbuj chociaż nie krzyczeć: "Robisz to na złość!!!". Ona zobaczy, że ją rozumiesz.
4 - RAZ NA JAKIŚ CZAS POZWÓL JEJ, ABY CI POMOGŁA.
Ucieszy się, kiedy zobaczy, że najwyraźniej uważasz ją za godną zaufania, skoro prosisz o radę...
5 - POCAŁUJ JĄ MOCNO W USTA,
patrząc jej przy tym w oczy. Mmmmm...
6 - CZASAMI ZAPROPONUJ, ŻEBYŚCIE NA RANDCE ZROBILI COŚ, CO ONA KOCHA.
Mimo że ty za tym nie przepadasz. Idź i baw się dobrze. Dziewczyna uzna, że akceptujesz ją taką, jaka jest.
7 - WYJDŹ Z INICJATYWĄ.
Sam zaproś ją na randkę-niespodziankę. Dziewczyny to lubią.
8 - NIE PODDAWAJ SIĘ PO PIERWSZEJ KŁÓTNI.
Jeśli macie problem, uprzyj się i spróbuj go rozwiązać. To nieprawda, że skoro się pokłóciliście, to musicie ze sobą zerwać. Pamiętaj, że każdy przetrwana kłótnia zbliża was do siebie.
9 - INTERESUJ SIĘ TYM, CO DZIEJE SIĘ Z TWOJĄ DZIEWCZYNĄ.
Zapytaj ją bez szczególnego powodu, jak się miewa, zainteresuj się, jak spędziła dzień. Warto, żebyś wiedział, co u niej słychać...

Powodzenia Smile

Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Wto 10 Lip, 2007 19:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pocalunek z otwartymi oczami? Nigdy w zyciu, przynajmniej nie pierwszy!

Numer Gadu-Gadu
6482031
AŚKA Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 11 Lip, 2007 12:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Marcia10 napisał/a:
pocalunek z otwartymi oczami? Nigdy w zyciu, przynajmniej nie pierwszy!

jeśli pierwszy to raczej nie... biggrinbiggrinbiggrin

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 11 Lip, 2007 15:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A czemu akurat pierwszy nie O_o?
Powrót do góry
cornelia.j.m Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Sro 11 Lip, 2007 20:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bo pierwszy pocalunek musi byc mega romantyczny a z zamknietymi oczami te mile uczucie wzrasta (uczucie romantyzmu i ciepla)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
pytac+na+PW
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Sro 11 Lip, 2007 21:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jesli masz zamkniete oczy to czujesz to ... uczucie. Daj mu sie porwac. Potem to juz... to nie bedzie tak jak na poczatku.

Numer Gadu-Gadu
6482031
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 11 Lip, 2007 21:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eeee... No cóż, widać że Ja głupi samiec jestem : )
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu