Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Sro 14 Lis, 2007 20:49
Umow sie z nia zeby sie spotkac po szkole.
Jesli sie zgodzi to powtarzajcie spotkania, moze cos do siebie poczujecie. Tzn. Ty pewnie czujesz skoro chcesz z nia chodzic, ale nie wiadomo czy ona tez.
Po paru spotkaniach przytul ją, pocaluj itp.
W sumie tak ale jak sie spotka tak na osobnosci, ten nastroj i w ogole to nagle brakuje tematu ze zdenerwownia, ze stresu a zeby dobrze wypasc przed dziewczyna itp.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pią 16 Lis, 2007 15:39
Idzcie na pizze. Gadajcie o wszystkim: o muzyce, o sporcie etc. Ale musisz pamietac, ze temat ma zainteresowac dziewczyne. Nie moze byc tak, ze ty gadasz o wynikach wczorajszego meczu a ona ci usypia z nudow.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
np. o (zależy czym sie interesuje) Muzyce(bo to chyba każda dziewczyna mowi o tanću o jakimś show np. teraz leci gwiazdy tancza na lodzie eee... ja to stosuje inne metody...)
Moje metody to:
Częsta rozmowa, możesz ją zabrac do kina, zanieść plecak do jakiejś sali, odprowadzić do domu itp. Ja najczęsciej rozmawiam... Często o głupich tematach ale to jest chyba mój klucz.
P.S: Jestem nowy wiedz sory ze się nie przedstawiłem ale jestem DJ w radiu... no i uwielbiam CZYTAĆ forum wiedz zaglądałem tu wcześniej ale nic nie pisałem. Nawet zarejestrowany nie byłem...
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sob 17 Lis, 2007 14:49
Ojej, dziewczyny to na prawdę nie są jakieś stwory, które potrafią rozmawiać tylko o makijażu i fryzurach ;p
Możesz z nimi rozmawiać niemal na każdy temat, jest to bardzo indywidualne i zależne od zainteresowań jej )
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sob 17 Lis, 2007 21:09
O, ja popieram pomysł z herbatką. Herbatka stwarza zawsze taką fajną atmosferę. Np. może być jakaś herbaciarnia, jeżeli masz taką w pobliżu, albo gdziekolwiek indziej