Wysłany: Nie 28 Gru, 2008 17:52
Jakubo - A jeśli nie powinno nastąpić to na znak protestu przeciwko przyrodzie utniesz sobie głowę? To tylko zarost, jednym rośnie wcześniej, innym później - skoro już masz, to po prostu zacznij się golić i po problemie.
Chippy -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 28 Gru, 2008 18:35
Jakubo napisał/a:
Otóz mama taki problem.
Twoja mama ma taki problem? Bo nie rozumiem : )
Nie podcinaj, nie podcinaj. Ja niestety nie mam, ale jakbym miał to bym nie podciął.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
najbardziej oblesny jest chlopiecy wąs albo brodka.
zgadzam się!
Jak masz zarost to się gól-proste.
_________________ "Nie jestem ciałem, w którym mieszka dusza. Jestem duszą, która ma widzialną część zwaną ciałem" <><><><><><><><><><><>
www.zwykle-zycie-pewnej-nastolatki.bloog.pl
Wysłany: Pon 29 Gru, 2008 12:52
Jeeez, spokojnie - przez kilka lat faktycznie lepiej się golić ze względu na delikatność i wielkość (a raczej nie-wielkość) zarostu, ale naprawdę po kilku latach chłopcom zaczyna pokazywać się już w miarę męski zarost (nie mylić z hasłem "dziewiczy wąsik"), w którym sobie mogą rzeźbic jak chcą : )