czesc chlopaki i dziewczyny gral ktos z was reddragon moim zdaniem to jedna z najfajniejszych gierek on-line wciagajaca tylko szkoda ze po jakims czasie sie nudzi gralem w ta gre bardzo dlugo i przestalem bo mi sie znudzila a szkoda bo to super zabawa naprawde polecam jakie macie osiagniecia w tej gierce w jakich koalicjach jestescie i na kturymmiejscu jest wasza koalicja piszcie tutaj
zaraz pogram a tobie teraz polecam www.tibia.com fajna gra tylko przestalem grac bo to juz nie to co kiedys kiedys bylo super bo byli normalni ludzie ale przyszli nooby i wiesniaki i tera jest [cenzura] bo wszyscy zabijaja innych graczy i kradna !!!!!!!gra zeszla na psy a gralem w nia 2 lata
Na dzis koniec wlasnie ta gra na tym polega ze sie tak szybko nie nudzi jutro rano bedziesz mial juz nowe tury natomiast dzis juz koniec nie mozesz grac juz dzis
Aha jeszcze cos dla tych co nie grali w to wiem ze z wygladu nie zaciekawa zawsze sie smialem z kumpla ze w to gra ale jak sam sprubowalem to z dnia na dzien nie moglem sie doczekac nowych tur i porannego przeliczenia bo tam tak nie ma ze wejdzie sie np. o godzinie 00:1 i juz sa nowe tury o godzinie chyba 6 czy 5 nie wiem zreszta juz nie pamietam jest przeliczenie i sa nowe tury zycze milej gry i zabawy napewno nie pozalujecie tej gry jest
ja gralem w tibie ponad 2lata ale mowie ci ze kiedy bo tera takie bydlaki przyszly i zniszcyly cala gre wszyscy najlepsi i najfajniejsi gracze odeszli bo z tibi takie gowno zrobili (sory za zwroty ale wkurza mnie to)
Probowalam grac w rd ale mi sie nie spodobalo a tibia ta to dopiero klasa najlepsza gra on-line zadna gra sie z niom nie równa gra tu kotoś
Eternia: Dip Dipu
Libera: Herkulis
tak super to bylo jeszcze z rok temu kiedys zeby sie dostac do gildi bylo sie trzeba zasluzyc a tera kazdy noob ktory zasad gry nie zna moze sie do niej dostac a i kiedys nie bylo tylu zlodziej i pk a tera jak ciogniesz ze soba cos po ziemi to odrazu wszyscy sie zucaja !!!!!
Gladiatorpl Taa słyszałem o masakrach polacy zrobili sie sprzedajni ale nie jest tak do końca nie wiem jak tibia wyglądała wcześniej ale zawsze znajdzie sie jakis debil co będzie świrował
żucają sie i to wnerwia ale powiem ci że na ab nie jes tak zle opowiem ci mojom przygode dzisiaj na main (weszłem kolejnym chopkiem ) z debilnym PK szlem z ab do carllin bo zostawilem tam swoje zeczy w dep i jakis ciul magik zaczol do mnie walić czarami strzelil mnie 2 razy i zabrał mi pół życia spiepszałem assz sie kużyło ale lagi ( stały probem z natem ) i dogonił mnie juz torche ale nie na tyle zeby mnie lutnoc i mowil ze jak mu dam kase to mnei zostawi wziolem mu 31 gp zucilem i pobiegł semp jeden puzniej z qumplem gadalem w dep i zobaczylem tego debila zaczeliśmy go straszyć ale wiesz z 8 lev jak go dorwe to mu tak nakopie ze zabije psa bo mieszka najprawdopodobniej w ab