Wysłany: Czw 30 Paź, 2003 22:49 chce się zabić z miłości!!!
Moja historia zaczyna się od pozania takiego krzyśka który był w równoległej klasie !!! Miałam w tedy 12 lat a teraz mam 13 !!! Na poczatku jak go lepiej poznałam to się podobał i tylko to!!! Teraz jak jestem w nim klasie to go jeszcze lepiej poznałam !! Nie dawno jakieś dwa tygodzinie temu porosił mnie o chodzenie !! Moje koleznaki się wściekały że mu nie odpowiedziłam przez 5 dni!!Duzo na tym myslałam i doszłam do wnisku że nie i tak z tego nic nie wyniknie , jeszcze przedtym poroszeniem miałam myśli samobujcze nadal je mam !!!! a teraz dowiaduje się że następnemu sie podobam !! I teraz nie wiem co mam zrobić ten mi się bardziej podoba , ale wyjde na jakąs głupią , wszyscy wkalsie bedą mnie uważać za flirciare która łamie serce chłopakom , i tak mnnie juz uważaja za flirciare !! Zaczełam znowu palić i już to moje całe zycie wale , chce je zmarnować może jestem głupuia ale co mi z tego jezeli chce umrzeć!!! Zyje imprezami!!!
Pozdro. Pomuzcie nie mam celu w zyciu!!!
_________________ Jestem nieszczęśliwa!!!!
Good Friend Gość
Wysłany: Pią 31 Paź, 2003 15:38
Jak i tak już masz taką opinie to co ci szkodzi spróbować, w twoim wieku nie powinno się żyć imprezami na to jeszcze będzie czas nie powinnaś się zabijać z tego powodu LIFE IS BRUTAL i trzeba z tym żyć nic na to nie poradzisz ale możesz się zmienić na LEPSZE
Mojm zdaniem powinnaś iść do psychologa.Jeśli twoj rodzice o tym nie wiedźą zrób to przed nimi.Psycholog pomoże ci w rozwiązaniu twojego problemu.Gosiu widać,ze kochasz tego chłopaka,więc dlaczego nie chcesz z nim chodzić???Według mnie powinnaś spróbować i dopiero ocenić czy coś z tego wyjdzie .Nie rezygnuj tak szybko.Moja koleżanka która była w 6 klasie też zaczeła palić i miała podobne kompleksy,ale ja i moja siostra jej pomogłyśmy zwalczyc naług i te wszystkie poblemy.
Mam nadzię,ze ci się uda.
Ja myślę, że psycholog tu niepotrzebny.
Zamknij mocno oczy i zastanów się którego wybrać. Jeśli nie wybierzesz, to rzuć monetą i wylosuj. Nigdy później tego nie żałuj.
Żyj chwilą, zakochuj się i szalej.
Ja napawde powinam isc do psychologa dzis na lekcji angielskiego chciałam podciąć żyły przy dyrektorce!! Ale ja naprawde zyje impreazmi i zyje dla rodziny!!!bo ze mna jest naprawde źle !! Kazdy chce byc kochany, ja jestem ale tego nie doceniam.Pailić i tak i tak będe juz probowałam zerwać z tym nałogiem i zawsze wracałam!!!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 05 Lis, 2003 14:05
Nie rób tego!
Nie mozesz tak mówić że "żyjesz dla rodziny". Dlaczego się nie zgodziłaś jak ci e spytał o chodzenie?
masz dopiero 13 lat. Całe życie przed tobą! Będziesz miała jeszcze conajmniej 10 chłopaków! Może to nie ten? Nie warto podcinac sobie zył przez chlopaka..
A w ogóle...Dość znany cytat... Jeśli nie masz po co żyć,żyj na złość innym
no więc szczerze mówiąc to chyba jakieś zarty sobie robisz. podcinać zyły z jakis powodó miłosnych, palić i imprezkowac w twoim wieku?? przeciez w tym wieku to nie ma co mowic o milosci nawet. a ty odrauz o podcinaniu żył. pzoatym tętnica i tak sie schowa, a ty sie tylko pokaleczysz chcesz sie zabic to skacz z mostu (żart) nie no, serio słyszłam juz o tym całym podcinaniu ... no owszem, możliwe że sie wykrwawisz, ale ... ef co sie bede rozpisywac weź wyluzuj i zacznij zachowywać się jak normalna dziewcyzna w twoim wieku.
Mojm zdaniem nie powinnaś tego robić!Powiedź o wszystkim rodzicom i to ich sie poradź,bo na forum nigdy nie znajdziesz właściwego rozwiązania na ten temat.Gosiu żyj po to aby żyć.Uwież,ze twoje serce może bić dla kogoś innego
Ten następny chłopak nie wypalił , nawet i dobrze .Ham jeden wykorzystał mnie ,ale ja umiem wybaczac i wybaczyłam mu . Chce zmienic moje zycie !! Jusz mniej myśle o samobujstwie ale mam nie raz myśli o tym !! zmieniam zycie przestaje palić , zmieniłam fryzure i zmieniam swój charakter !!!!
hmmm nie wiem może sa różne rodzaje miłości, ja z powodu tej swojej jak narazie jedynie przezywam same miel rzeczy. kocham go mimo ze go nei widuje i ze jest tak daleko (( powiecie minie ci ... taaak od 3 lat nikt inny mi sie nie podobal, a w calym zyciu mialam jednego przez 4 dni! stweirdzilam ze nasze chodzenie było bez sensu ...
Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
ktoś Gość
Wysłany: Nie 08 Lut, 2004 00:48
Zastanów się-warto się zabijać z powodu chłopaka?Wątpię.Zwłaszcza,jeśli masz taaakie powodzenie i ci chłopcy tylko czekają,aż zechcesz z nimi chodzić!a ludżmi się nie przejmuj-plotkują,bo ci zazdroszczą,i tyle!!!Jescze jedna,a raczej dwie porady-wybierz tego chłopca,który ci się podoba i PRZESTAŃ PALIĆ,bo szybko się zestarzejesz,będziesz śmierdzieć jak popielniczka i ZADEN chłopak cię nie zechce...
Po pierwsze-samobójstwo to najgorszy grzech jaki moze popełnić człowiek!
P.S. ja też chciałam się zabić,ale jak usłyszałam,ze to najgorszy grzech to mi ise odechciało.
Po drugie-....ee....co ja Ci mam tu napisać? Idź za głosem serca i nie pal!
kobiety co ty sie przejmujesz osobami w klasie one poprostu ci zazdroszczą i tyle a jezeli naprawde ci sie podoba bo niesądzie ze morzna muwić o miłość i to się zdudz bynajmniej ja bym tak zrobiła muwie ci