| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
chce się zabić z miłości!!!
Autor Wiadomość
Gocha
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 30 Paź, 2003 22:49   chce się zabić z miłości!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja historia zaczyna się od pozania takiego krzyśka który był w równoległej klasie !!! Miałam w tedy 12 lat a teraz mam 13 !!! Na poczatku jak go lepiej poznałam to się podobał i tylko to!!! Teraz jak jestem w nim klasie to go jeszcze lepiej poznałam !! Nie dawno jakieś dwa tygodzinie temu porosił mnie o chodzenie !! Moje koleznaki się wściekały że mu nie odpowiedziłam przez 5 dni!!Duzo na tym myslałam i doszłam do wnisku że nie i tak z tego nic nie wyniknie , jeszcze przedtym poroszeniem miałam myśli samobujcze nadal je mam !!!! a teraz dowiaduje się że następnemu sie podobam !! I teraz nie wiem co mam zrobić ten mi się bardziej podoba , ale wyjde na jakąs głupią , wszyscy wkalsie bedą mnie uważać za flirciare która łamie serce chłopakom , i tak mnnie juz uważaja za flirciare !! Zaczełam znowu palić i już to moje całe zycie wale , chce je zmarnować może jestem głupuia ale co mi z tego jezeli chce umrzeć!!! Zyje imprezami!!!

Pozdro. Pomuzcie nie mam celu w zyciu!!!

Good Friend
Gość
PostWysłany: Pią 31 Paź, 2003 15:38   

Jak i tak już masz taką opinie to co ci szkodzi spróbować, w twoim wieku nie powinno się żyć imprezami na to jeszcze będzie czas Exclamation nie powinnaś się zabijać z tego powodu Exclamation LIFE IS BRUTAL i trzeba z tym żyć Exclamation nic na to nie poradzisz ale możesz się zmienić na LEPSZE Very Happy
Powrót do góry
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 31 Paź, 2003 19:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mojm zdaniem powinnaś iść do psychologa.Jeśli twoj rodzice o tym nie wiedźą zrób to przed nimi.Psycholog pomoże ci w rozwiązaniu twojego problemu.Gosiu widać,ze kochasz tego chłopaka,więc dlaczego nie chcesz z nim chodzić???Według mnie powinnaś spróbować i dopiero ocenić czy coś z tego wyjdzie Love .Nie rezygnuj tak szybko.Moja koleżanka która była w 6 klasie też zaczeła palić i miała podobne kompleksy,ale ja i moja siostra jej pomogłyśmy zwalczyc naług i te wszystkie poblemy.
Mam nadzię,ze ci się uda.

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 01 Lis, 2003 23:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja myślę, że psycholog tu niepotrzebny.
Zamknij mocno oczy i zastanów się którego wybrać. Jeśli nie wybierzesz, to rzuć monetą i wylosuj. Nigdy później tego nie żałuj.
Żyj chwilą, zakochuj się i szalej.

Na cel w życiu jeszcze przyjdzie czas.

Gocha
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 03 Lis, 2003 14:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja napawde powinam isc do psychologa dzis na lekcji angielskiego chciałam podciąć żyły przy dyrektorce!! Ale ja naprawde zyje impreazmi i zyje dla rodziny!!!bo ze mna jest naprawde źle !! Kazdy chce byc kochany, ja jestem ale tego nie doceniam.Pailić i tak i tak będe juz probowałam zerwać z tym nałogiem i zawsze wracałam!!!

mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 05 Lis, 2003 14:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie rób tego!
Nie mozesz tak mówić że "żyjesz dla rodziny". Dlaczego się nie zgodziłaś jak ci e spytał o chodzenie?
masz dopiero 13 lat. Całe życie przed tobą! Będziesz miała jeszcze conajmniej 10 chłopaków! Może to nie ten? Nie warto podcinac sobie zył przez chlopaka..
A w ogóle...Dość znany cytat... Jeśli nie masz po co żyć,żyj na złość innym Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 05 Lis, 2003 20:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no więc szczerze mówiąc to chyba jakieś zarty sobie robisz. podcinać zyły z jakis powodó miłosnych, palić i imprezkowac w twoim wieku?? przeciez w tym wieku to nie ma co mowic o milosci nawet. a ty odrauz o podcinaniu żył. pzoatym tętnica i tak sie schowa, a ty sie tylko pokaleczysz Razz chcesz sie zabic to skacz z mostu Razz (żart) nie no, serio słyszłam juz o tym całym podcinaniu ... no owszem, możliwe że sie wykrwawisz, ale ... ef co sie bede rozpisywac Razz weź wyluzuj i zacznij zachowywać się jak normalna dziewcyzna w twoim wieku.
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 09 Lis, 2003 00:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zmartwię Was, ale zdecydowaną większość młodych samobójców udaje się uratować. A potem zostają wyrzuty sumienia i wstyd. Lepiej nie próbować.

BTW: W tym tygodniu w szpitalu, na oddziale intensywnej opieki medycznej (OIOM) spotkałem niedoszłego samobójcę. Będzie żył! Smile

Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 11 Lis, 2003 15:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mojm zdaniem nie powinnaś tego robić!Powiedź o wszystkim rodzicom i to ich sie poradź,bo na forum nigdy nie znajdziesz właściwego rozwiązania na ten temat.Gosiu żyj po to aby żyć.Uwież,ze twoje serce może bić dla kogoś innego Love

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4990808
Gocha
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 14 Lis, 2003 22:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ten następny chłopak nie wypalił , nawet i dobrze .Ham jeden wykorzystał mnie ,ale ja umiem wybaczac i wybaczyłam mu . Chce zmienic moje zycie !! Jusz mniej myśle o samobujstwie ale mam nie raz myśli o tym !! zmieniam zycie przestaje palić , zmieniłam fryzure i zmieniam swój charakter !!!!

Anya Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 14 Lis, 2003 23:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm nie wiem może sa różne rodzaje miłości, ja z powodu tej swojej jak narazie jedynie przezywam same miel rzeczy. kocham go mimo ze go nei widuje i ze jest tak daleko Sad(( powiecie minie ci ... taaak od 3 lat nikt inny mi sie nie podobal, a w calym zyciu mialam jednego przez 4 dni! stweirdzilam ze nasze chodzenie było bez sensu ...
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 15 Lis, 2003 16:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To bardzo dobrze,ze nareszcie zmądrzałaś i zrozumiałas swą głupote.Mam nadzieję,ze uda Cie sie powrócić do "normalności".
Pozdro

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4990808
ktoś
Gość
PostWysłany: Nie 08 Lut, 2004 00:48   

Zastanów się-warto się zabijać z powodu chłopaka?Wątpię.Zwłaszcza,jeśli masz taaakie powodzenie i ci chłopcy tylko czekają,aż zechcesz z nimi chodzić!a ludżmi się nie przejmuj-plotkują,bo ci zazdroszczą,i tyle!!!Jescze jedna,a raczej dwie porady-wybierz tego chłopca,który ci się podoba i PRZESTAŃ PALIĆ,bo szybko się zestarzejesz,będziesz śmierdzieć jak popielniczka i ZADEN chłopak cię nie zechce...
Powrót do góry
Nyszka
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 08 Lut, 2004 08:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze-samobójstwo to najgorszy grzech jaki moze popełnić człowiek!
P.S. ja też chciałam się zabić,ale jak usłyszałam,ze to najgorszy grzech to mi ise odechciało.

Po drugie-....ee....co ja Ci mam tu napisać? Idź za głosem serca i nie pal!
Smile

monia771

PostWysłany: Pon 09 Lut, 2004 16:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kobiety co ty sie przejmujesz osobami w klasie one poprostu ci zazdroszczą i tyle a jezeli naprawde ci sie podoba bo niesądzie ze morzna muwić o miłość i to się zdudz bynajmniej ja bym tak zrobiła muwie ci Smile Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu