ello
mam pytanie jak rozpoznac ze chlopak siem mna interesuje??? a jesli siem nie interesuje to jak sprawic zeby mnie zauwazyla jko dziefcznyne a nie jako qmpele?? zastanawiam siem czy te same zasady dzialaja np. w necie na "czatach" np gg? pomozecie?
Poczytaj troche, rozglądnij się po forum. Napewno znajdziesz odpowiedź.
Jeśli chłopak się tobą interesuje to bardzo łatwo to zauważyć. Popatrz jak przechodzi koło ciebie, a jak koło innych dziewczyn. Jest róznica?? jeśli nie to jeśli ci mówi cześć, to czy nie mówi tego inaczej niż inni chłopacy?? Nie?? No to czy czasem się do Ciebie nie uśmiechnie albo puści oczko?? Też nie??!! Jeśli nie to juuż sama niewiem. Łatwo zauważyć czy się mu podobasz. A jeśli na kazde pytanie które ci zadałam odpowiedziałaś nie, to porostu się zapytaj jego, alboe jesgo Qmpla kto mu się podoba.
Pozdroffka
_________________ Niemów źle o nikim, ale mów wszystko co najlepsze o każdym Mój numer gg 3066241
Gość
Wysłany: Pon 03 Lis, 2003 17:35
Ulcia jeszcze jednej rzeczy nie napisałaś ostóż:
Chłopak czasam,i się tak trochę głupawo śmieje gdy cię widzi czy coś. Chociaż to niezawsze dzaiała...bo moze byc chlopak ktorego cos w tobie śmieszy...a wtedy juz jet gorzej...no ale czazsem może wogle się nie uśmiechać a też mu się podobarz...ale myśle że jest to duzo zadsze...
...no i czy cię troche podrywa...to przeciez tez a może próbuje jak najbardziej zzbliżyć się do ciebie gdy np. razem siedzicie w ławce...albo ogólnie, Myśle że samemu trzeba zauwazyc jak zachowuje sie w stosunku do ciebie itp.
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pon 03 Lis, 2003 17:37
oooj znowu zapomniałam się zarejesrtowac ten gość to bylam ja
Wysłany: Pon 03 Lis, 2003 17:44 znou ja...
heh nom ok to sa przyklady w realnym swiecie z tym sobie latwo poradzic a co z netem i "czatami"? np gg? ja poznac po"literkach" czyli tym co moiw/pisze ze siem mu podbasz? heh czy to ze sam siem wlacza do ciebie zeby gadac kiedy tylko jest to oznaka ze mnie lubi czy ze mu siem podobam pomozecie?
Przez gg i czty ciężko rozpoznać czy ktoś cię lubie czy tylko udaje. Jeszcze ciężej poznać czy komuś się podobasz. Ktoś może tak mówić, że mu się podobasz itp. może mówić szczerze, albo też nie ma co robić więc sobie z ciebie i innych dziewczyn robi jaja, że nieby się w tobie zakochał. A potem wraz z kolegamy brechają się zciebie, że jesteś taka naiwana. Ale mozliwe też, że komus naprawde się podobasz. Ja na przykład potrafie rozpozanć czy ktoś mnie lubi. Chociaż nie zawsze. Ale czy komuś sie podobam to nie potrafie. Chyba, że kogoś znam ze szkoły, podwórka itd.
_________________ Niemów źle o nikim, ale mów wszystko co najlepsze o każdym Mój numer gg 3066241
malutka znofu:D Gość
Wysłany: Pon 03 Lis, 2003 18:17 znofu meee
hej ulka
czyli jesli ma taka sytuacje na gg ze nie jestem pewna powinnnam tak pokombinowac i pomieszac zeby doszlo do spotkania i w tedy zastosowac "zasady" z pierszych odpowiedzi na moje pytanie?
heh a co robic jezeli ja jemu siem podobam ale on mi nie lub na odwrot jezeli on mi siem podoba a ja jemu nie lub jezeli oboje siem sobie podobamy? ale zadne z nas nie rrobi tzw/ "pierwszego koku"?:d
Jeżeli dojdzie do spotkania to patrz na moje podpowiedzi z pierwszego postu. Jeżeli ty się mu podobasz a on Ci nie to: albo mu o tym powiedz, szczerze albo poprostu powiedz że masz chłopaka. Jeśli on Ci się podba a ty mu nie, to spróbuj go zdobyć. Zaimponować mu czymś. Rozmawiać dużo z nim na gg i proponować spotkania. Jeśli oboje się sobie podobacie to zacznij od tego, że na gg bedziesz mu wysyłala buziaczki na dobranoc hehe... Później np. spytaj się go jaki ma ideał dziewczyny, albo czy ma kogoś na oku. reszte do zrobienia zostwiam w twoich rękach...
malutak znofu ja Gość
Wysłany: Pon 03 Lis, 2003 20:22 znofuu jajaja
hej ulka:d
hehe wiesz on jest o 1 rok starszy a buziaczki wieczorne na dobranoc na dzien dobry za sopba dafno mamy hyhy ostatnio chyba tydzien temu rozstal siem z dziefczyna a ideal? hmm ma byc sympatyczni kolezenska ladna nie pogardzi i co teraz? dalej to spotkanie??
spytaj się go co o tobie myśli i co myśli o spotkani, żeby się lepiej poznać.
Myśle, że po spotkaniu wszystko będzie jasne czy mu się podobasz. Jeśli zaproponuje jeszcze jedno spotkanie to dobry znak
marutka to ja znofu Gość
Wysłany: Wto 04 Lis, 2003 13:38 ja again
heh ulka:d
jak siem go mam spytac? tak wprost? czesc co slychac? co o mnie sadzisz? a moze siem spotkamy? to troche glupio brzmi... heh ale chociaz wiem jedynie tyle co kiedys stwierdzil ze jestem"spoko dziefnyna" heh i dalej co? moze powinnam zaczac od wiesz ty fajny jestes? pomozecie?? jak mam to poprowadzic zeby do spotkania doszlo lub zeby siem od nie4go co nieco dowiedziec?
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Wto 04 Lis, 2003 14:11
Ja myśle że powinnaś tak w czasie rozmowy na gadu tak normalniue spytac "a może byśmy się spotali?" albo "chciałbyś się ze mną spotkać?"
Myśle że sobie poradzisz!!!
Wysłany: Wto 04 Lis, 2003 14:47 hej
heh wiecie hmm szczerze ja siem boje spotkania:( heh nie wiem czy powinnam
Boisz się w sensie, że się wstydzisz czy że się jego boisz?? Jeśli się go boisz bo go nie znasz to możesz zaproponować spotkanie gdzie ty przyjdziesz z koleżanką a on z kolegą. A jeśli się go wstydzisz to też tak zrób, albo poprostu spróbuj się przełamać. Jeszcze jakieś wątpliwości??
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 05 Lis, 2003 13:11
Wiesz co...Mi intuicja mówi,czy tak czy nie. Ale nieraz też zawodzi. Na przykład bujałam się w pewnym panie X i pan X we mnie tez tylko,ze ja wtedy miałam chłopaka pana Y i nie wiedziałam jak z nim zerwać. Zerwałam na początku roku szkolnego z panem Y i już chyba pół roku minęło odkad bujam się w panie X. Wiedziałam,że nie mam szans,on we mnie widzi tylko przyjaciółke i co? Wczoraj pan X spytał się mnie czy będe jego dziewczyną! Jestem w siódmym niebie jest cool!