| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
dyskoteka
Autor Wiadomość
Agusia
Gość
PostWysłany: Czw 09 Sty, 2003 08:53   dyskoteka

Mam takie małe pytanko :w co ubierać sie na dyskoteke ?? Czy powinnam wybierać te falbaniaste prześwitujące itp. bluzki i ostry makijaż czy raczej coś na styl sportowy ?? Jak wy sie ubieracie?? pomózcie !!

p.s przesyłam pozdrówka!!
Przejdź na dół
14 ;)
Gość
PostWysłany: Nie 19 Sty, 2003 17:27   hmm

Wiesz Aga , ja wybieram na dyskoteki lekko prześwitujące bluzki w stylu sportowym. Można je nabyć w każdym (prawie) sklepie z odzieżą. Nir tylko są wygodne ale też przyciągają chłopaków Wink i oto chyba chodzi , nie?
Powrót do góry
Szalona
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 24 Sty, 2003 10:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tez wybieram nie tylko bluzki sporowe przswitujace ale mozna tez nabyc fajne bluzki sportowe przykrotkawe ze iwdac pempek to tez chlopakow przyciaga

Gocha
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 21 Mar, 2003 21:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja się ubieram np. dzwony jensowe i top też przyciąga chłopaków są bardzo dobre .Ale z makijazem nie przesadzam błyszczyk lekki cień
moze być puder w kremie i tusz do rzęs.Polecam taki makijaz.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Szalona
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 21 Mar, 2003 21:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja się nie maluje bo uważam że brzydkow wyglądam

Justyna :)
Gość
PostWysłany: Wto 25 Mar, 2003 14:31   

Ja na dyskoteki ubieram się i w stylu sportowym jak i i (trochę) prześwitujące bluzki. Uważam że obydwa style pasują do siebie. A co do makijarzu to nie przesadzam, błyszczyk z brokatem lekki cień i to tyle.
Powrót do góry
Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 10 Kwi, 2003 14:14   Hejka! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja na dyskotękę zazwyczaj ubieram szerokie spodnie (w końcu teraz taka moda), najlepiej biodrówki i bluzeczki niekiedy sportowe niekiedy nie, co do makijażu to nie przywiązuję do niego zbyt dużej wagi najlepiej trochę pudru, błyszczyk, cienie i tusz do rzęs. Hmmm ciekawe co na nastepną dyskotękę założę. No cóż ważne żeby było mi w tym wygodnie no i może żeby chłopaką się podobało biggrin haha!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2003 16:11   szerokie spodnie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

szerokie spodnie sa cooolll! UWIELBIAM JE! W MOJEJ SZKOLE TAKZE U GWIAZDKI ( MY PRZYJACIOLKI JESTESMY ) UBIERA SIE RACZEJ NORMALNIE WIEKSZOSC DZIEWCZYN NIE PRZEBIERA SIE! JA JEDNAK WOLE!

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 11 Kwi, 2003 16:12   ZAPOIMNIALAM Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

GWIAZDKA PAMIETASZ JAK NA DYSCE SWIATLO ZGASŁO????

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 08 Cze, 2003 17:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

na dyskę hmm .. czarne dżinsy , jakaś czarna koszulka, czarne buty (wygodne) ........

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 04 Lip, 2003 20:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja na modno. Jeansy-dzwony. Bluzka na ramiączkach, lub taka, co pępek widać. Makijaż: bez przesady, raczej w ogóle nie maluję się. Smile

Numer Gadu-Gadu
3571565
Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 05 Lip, 2003 11:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja się ubieram w szwdy najczęściej, bluzeczka troche prześwitująca, leeko wystaje pempek, lekki makijaż i oczywiście mój znak rozpoznawczy: odlotowa i zakręcona fryzura

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 18 Lip, 2003 13:47   Moda Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zalezy oczywiście w jakim jesteś wieku. JA raczej bym odradzała makijaż. Młode dziewczyny wyglądają najlepiej gdy sa naturalne..jesli już to jaśniutki błyszczyk czy pomadka ochronna...fajne też są takie naklejane tatuaże z brokatem...U nas na dyskoteki ubierają sie w wygodne bawełniane bluzeczki z brokatowymi napsami czy wzorami czasem w bluzki do pempa i najczęsciej w dzwony-jinsy. JA uważam że gdy wyjdzie taka małolata która ma mocny makijąz i rózowiutkie przezroczyste ciuchy oraz mini to znaczy że jakaś ździra. Na dyskoteke idzie się zabawiac i potańczyć a nie ściagać pedofilów!!! Pamiętajcie!!
pozdrawiam!

Numer Gadu-Gadu
730730
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 18 Lip, 2003 16:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wszystko zależy od Ciebie ! Sama musisz wybrać, to w czym czujesz się najlepiej Wink .

P.S. Ja bym ubrała spudniczkę, i do tego jakąś bluzeczkę na naramkach Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Nie 03 Sie, 2003 19:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

na dyskoteki ubieram sie w:
-skienkkę mini
-dżinsy + kródka bluzka
-dżinsy+ bluzka bez ramionczek
-dżinsy+ bluzka odsłaniająca ramiona i brzuch
-spudniczka mini+kródka bluzka
-spudniczka mini+bluzka bez ramionczek
-spudniczka mini+bluzka odsłaniająca ramiona i brzuch
-długa spudnica + (podane zestawy koszulek)
-długie lużne spodnie +(podane zestawy koszulek)

dotatki:
szaliczek
torebka
buciki pod kolor
branzoletki i lancuszki

ewentulalnie:
delikatny makijaz :
blyszczyk, delikatny cien, troszke pudru, tusz do rzes i kretka do oczu

Numer Gadu-Gadu
7399523
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu