niewiem po co te zmiany bo forum dziala moim zdaniem duzo gorzej!!!! nie ma polskich liter. Wszystko jakies jest pomieszane i trudno co kolwiek znalezc. Moze to tylko pierwsze wrazenie ale moim zdaniem te zmiany tylko pogorszyly dzialanie forum. A najgorzej ze wogole nie wiem po co one byly. Zrobcie cos z tym ( glownie polskie litery ) bo tylch postow nie da sie czytac!!!!!!!!!!!!
dzieki
A POZA TYM DLACZEGO JESTEM <JUNIOREM> SKORO BYLAM JUZ DYSKUTANTEM?!! TE ZLOTE PUNKTY BYLY DOBRE PRZYNAJMNIEJ COS SIE DZIALO A TAK...OJJ WIECIE CO ZAWIODLAM SIE.... TYLE. TAMTO FORUM BYLO FAJNIEJSZE A TERAZ MIMO ZE ZMANY NIE SA DUZE TO JEST JUZ JAKIES INNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Troszki czasu potrzeba :-) aby wszystko bylo juz ok Aga sie nie rozdwoji, a po drugie czemu tak zalujesz ze nie ma punktow, wtedy kazdy gonilby tylko za punktami a tak to pomagamy sobie nawzajem i tez jest dobrze, przeciez nie zarejesttrowalas sie po to na forum aby miec jak najwiecej punktow lub jak najwieksza range. Kazdy sobie tutaj pomaga traktujmy sie tutaj jak rodzina. Jak nie ma punktow jest nawet lepiej kazdy czuje sie rowno a rangi to tylko dowod na to kto ile czasu spedza na forum
Też miałam na początku to samo (brak polskich liter), ale wystarczyło kliknąć w przeglądarce Odśwież i było już dobrze. Ale takie klikanie mnie wnerwiało. Kliknij na stronę prawym przyciskiem myszki i wybierz Kodowanie. Jeśli masz zaznaczone ptaszkiem Automatyczny wybór to wyczyść a kodowanie ma być Europa Środkowa (ISO) i będzie ok.
Nie wiem czego nie możesz znaleźć? Forum jest przeniesione razem z serwisem. Kategorie i posty są tam gdzie były. Jedyna zmiana to taka, że moderatorzy mają więcej uprawnień. Na dole jest np. link Ostrzeżenia użytkowników. Moderatorzy też mogą z tego korzystać.
Jeśli forum działa dużo gorzej to masz coś nie tak z kompem. Forum działa o niebo szybciej...
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Dla mnie forum zmieniło się teraz na lepsze. Nie ma nareszcie Złotych Punktów co rozwiązało wiele sporów. U mnie też forum chodzi szybciej. Dobre jest też to,ze aby mieć awatar trzeba napisać więcej postów, zmiana rang itp. Forum po przemianie bardziej mi się podoba
Mi te forum bardziej się podoba , niż tamto... A co do polskich liter to nie było z tym u mnie problemw i jest OK!
Ja za to byłam Dyskutantem a teraz jestem Dociekliwa.....
Jednego co mi brakuje to......ZŁOTE PUNKTY !!! Dlaczego ich już nie ma??!! Zgadzam się z rodzynką , że TE ZLOTE PUNKTY BYLY DOBRE PRZYNAJMNIEJ COS SIE DZIALO , a od kogo to zalezy czy one są czy nie?
Złote punkty czy są czy ich nie ma to zależy od właścicielki forum czyli Toji, ale Nino moim zdaniem lepiej ze nie ma zlotych punktow, zreszta w sumie to mi obojetne, ale zaoszczedzi to wiele sporow, nikt nie bedzie ze soba rywalizowal o punkty i bedzie rowny.
Te forum ma sporo dodatków. Powyłączałam je, bo wiele z nich nie miało zainteresowania. Był kiedyś Album. Można było wrzucać swoje fotki. Niestety większość nie umiała tego zrobić. Zdjęcie musiało mieć odpowiedni rozmiar i ciężar. Nie pamiętam kto był w albumie, ale dyndały tam moje fotki prawie samotnie Lista Przebojów to samo. To akurat było proste. Bez problemu można było dopisywać utwory, ale niebyło tym zainteresowania. Złote punkty? To było naliczane automatycznie. Za nowy post 1 punkt a za odpowiedź 2 punkty. Nikt nikomu nie oddawał punktów, bo ubywało ich z puli tego, który dawał. A przecież chodziło o to, żeby ludziom, którzy pomogli czy napisali ciekawy temat podarować punkty. To zrobiło się nieco chore. Każdy chciał nazbierać ich jak najwięcej dla siebie. No i niestety nie można było blokować punktów za posty ble ble ble... Zaczęły się też pretensje, że punktów ubywa. Ubywało jeśli moderator je odebrał, albo jeśli został skasowany jakiś post. Teraz za to moderatorzy mają link (na samym dole forum i w profilach) do ostrzeżeń.
Jeśli bardzo chcecie mogę włączyć ShoutBox czyli mini czat. Będzie na dole strony i można zostawiać info, albo pogadać z kimś kto jest na forum. Jest też czat. Mogą korzystać z niego zarejestrowani użytkownicy. Też jest oczywiście na razie wyłączony...
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 12 Cze, 2004 09:11
A jakie są rangi ?
Tzn. ile trzeba mieć postów, żeby tam "urosnąć" o jeden itd.
I od kiedy można mieć avatar ?