| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Internetowa milość?
Autor Wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 13:30   Internetowa milość?

Temat chyba jest nam powszechnie znany, bo większosć z nas ma do czynienia z komunkatorami typu G-G, przez które różni ludzie się nam "wbijają", a także nie żadko siedzmy na chatach. Czasem się z poznanymi osobami umawiamy i spotykamy. Często się poznajemy po jakiś znakach szczegulnych, czasem poznajemy po zdjęciach... mam pytanie czy z takiego spotkania wyszło wam kiedyś coś więcej? Bo ja miałam kilka takich sytuacji, a mimo wspaniałej rozmowy przez internet i tak dalej po spotkaniu na żywo ta osoba okazuje się całkiem inna...
Przejdź na dół
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 13:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To zalezy chyba od człowiekabo mój kolega poznał dziewczyne przez gg (ze swojego miasta) potem sie z nią spotkał..spodobali sie sobie i chodzą ze sobą juz ponad rok i są szczesliwi...ale ja osobiscie niepolceam takich spotkan bo nigdy niewiadomo kto jest po tej :drugiej stronie". Zresztą ja przez gg tez jestem napewno inna niz w realu...tak jest chyba z prawie kazdym.

Numer Gadu-Gadu
730730
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 14:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie lubię w ogóle gadać z nieznanym chłopakiem przez Internet. Dlatego jak ktoś do mnie pisze na GG i na samym początku nie napisze "cześć jestem *nick* z forum" to od razu nie mam ochoty na rozmowę i sie do niego nie odzywam...Na chaty już w ogóle nie wchodzę po tym jak kiedyś wchodziłam i ktoś do mnie pisał "Hej! Masz ochotę na cybersex?"...To jest po prostu żałosne nienawidzę gadać z kimś nieznajomym na temat seksu....Na żywo spotkałam się tylko raz z jedną dziewczyną poznaną w Internecie. Było fajnie,ale już ze sobą nie gadamy. Na real okazała się zupełnie innna niż w sieci. Spotkałyśmy się w biały dzień i w miejscu publicznym dlatego nie bałam się,że coś mi się może stać. Teraz już wiem,że zanim z kimś się spotkam na real muszę go dłuuugo znać przez Internet. A w Internetową miłość nie wierzę...Ci ludzie tak naprawdę się nie znają jak można zakochać się przez kabelki? Ja rozumiem polubić kogoś przez net a potem się z nim spotkać i wtedy się zakochać ale nie przez Internet...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 14:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ej dziewczęta sory ze robie off topa ale o co chodzi z waszymi podpisami? Wink =D bo ja nie rozumiem bo ja jestem ciężko kapujące zwierzątko =P no ale cóż mi trzeba wszystko i dokładnie tłumaczyć Wink

Numer Gadu-Gadu
2891618
cichutka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 14:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm.. dwie sprawy Smile
1) co do tematu to ja nigdy sie nie spotkałam na żywo z osobami poznanymi na czacie lub przez gg (raz już prawie, ale on w ostatniej chwili dał znac że nie przyjedzie, no i dobrze, bo okazało się poźniej że kłamał (wkurzyłam go i sie wygadał hehe) ).

2) z tymi podpisami to chyba do mnie, tak?? Razz hehe uśmiałam sie Smile a skarpetki zmieniam i napewno ich nie czuć Razz myślę że może chodziło o ten nos w moim podpisie? ElfkaNenar napisz bo jestem bardzo ciekawa!! Very Happy

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gość
PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 14:31   

[quote="panienka_wierzba"]ej dziewczęta sory ze robie off topa ale o co chodzi z waszymi podpisami? :wink: =D bo ja nie rozumiem bo ja jestem ciężko kapujące zwierzątko =P no ale cóż mi trzeba wszystko i dokładnie tłumaczyć ;)[/quote]
hehe Dzięki Wierzba do dopiero teraz to zauważyłam! Mogłabym wiedzieć o co chodzi z tymi skarpetkami? :wink: Oj bo zaraz sobie też dam jakiś fajny podpis :twisted:
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 14:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aaaaa ja wiem co wykombinowała ElfkaNenar ustawiła sobie taki opis że każdy widzi w nim swój nick =P bo aj widze Panienka_Wierzba Mrówcia widziała Mróweczka ty cichutka widzisz siebie =D oj ty ty niedobra pani Nenar =P Wink

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 14:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Anonymous napisał/a:
panienka_wierzba napisał/a:
ej dziewczęta sory ze robie off topa ale o co chodzi z waszymi podpisami? Wink =D bo ja nie rozumiem bo ja jestem ciężko kapujące zwierzątko =P no ale cóż mi trzeba wszystko i dokładnie tłumaczyć Wink

hehe Dzięki Wierzba do dopiero teraz to zauważyłam! Mogłabym wiedzieć o co chodzi z tymi skarpetkami? Wink Oj bo zaraz sobie też dam jakiś fajny podpis Twisted Evil

To ja pisałam tylko zapomniałam się zaglogować.
Do Wierzby: No własnie a ja widze w jej opisie swój nick... apropo to jak ona to zrobiła? Rolling Eyes

Ostatnio zmieniony przez Gościówa dnia Sro 04 Sie, 2004 14:37, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
730730
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 14:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pewnie jakiś kod Html, mój kumpel tez tak miał kiedyś =P trzeba się spytać naszej panienki szpryciuli =P

Numer Gadu-Gadu
2891618
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 14:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hehe, ja nie moge! Normalnie teraz to sie z tego śmieje jak nie wiem, ale musze przyznać że nieźle mnie zakasowało jak zobaczyłam ten podpis ElfkiNenar hehe Smile Poczekamy, zobaczymy Smile może zdradzi nam swój sekret.. Smile

Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 15:04   ...

Tak się nie powinno robić Confused ale każdy robi co chce
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 15:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie przejmuj sie, to na pewno był żart. Myśle że ElfkaNenar nie miała na celu nikogo urazić ani nic.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 16:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cichutka napisał/a:
Nie przejmuj sie, to na pewno był żart. Myśle że ElfkaNenar nie miała na celu nikogo urazić ani nic.

No jasne!! JA to się uśmiałam po pachy jak zobaczyłam ten opis zamiast się przejmowac!! Sama jestem ciekawa jak ona to zrobiła Smile Może nam zdradzi swój sekret Razz

Numer Gadu-Gadu
730730
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 05 Sie, 2004 15:48   

W sekrecie zdradze swój mały skrypcik wpisujecie w [] you Mr. Green
Arrow [you] teraz to wiesz
Arrow [you] a więc nie tylko ty musisz zmieniać skarpetki Mr. Green
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 05 Sie, 2004 16:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a więc to tak Mr. Green super Very Happy
Teraz już wiem - fakt Very Happy
extra trik

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu