YO lódzie
Po co są i jak się zdobywa te gwiazdki ?
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 07:58
Gwiazdki są takimi jakby stopniami. Im więcej postów, tym więcej gwiazdek, tym większy stopień. Moderator ma automatycznie ustawione gwiazdki na max, ile by nie miał postów (czy trzy, czy trzydzieści, moderator ma zawsze 5 gwiazdek).
o rany, ale wy tu prawie za darmo dajecie te gwiadki. Naleze jeszcze do inngeo forum i zeby miec 2 gwiazdki=100 postwo 3 gwiazdki=300 postow 4 gwiazdki=700 postow. A tych gwiazdek jest do kilkunastu. Znam skale tylko do 4, bo akurat staram sie zdobyc na tamtym forum juz 4
KoT Gość
Wysłany: Sob 27 Lis, 2004 06:11
Witam.
To jakieś forum dla spamerów chyba... Spójrz chociaż na Wierzbę - 1500-1600 postów. Ile to by było gwiazdek tam? 7? A jest ich kilkanaście!
Pozdrawiam
Chyba wiem Amazonka,o jakie forum Ci chodzi( o FZ? Nawet jeśli nie, to tam jest podobnie-mam tam 1300 postów i chyba rangę Super Forumowicz czy coś takiego ). To nie jest forum dla spamerów, po prostu 4000 postów u kogoś to jest tam normalka. Szczerze mówiąc to też mi się zdaje,że tu jest trochę za mało gwiazdek Albo chcoaiz,żeby inaczej były rozdawane, żeby np. 5 gwiazda była po 700-1000 postów, bo szczerze mówiąc to naprawdę rozdajemy gwiazdki troche "za darmo" .
A w sumie Weronika masz rację. Najlepiej by było,gdyby ich nie było Ani anpisane kto ile napisał postów,co Wy na to? Tylko,że wtedy by połowa forum pouciekała...