mam no juz prawie 17 lat i romans z 22 letnim facetem. I chyba co jest w ty najgorsze mam chłopaka i oczywiscie straszne wyzuty sumienia ale ie moge przestac.......poprostu bardzo lubie tego drugegiego i jemu chyba tez zaczyna na mnie zalezec
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 16:53
Zdecyduj sama kogo wolisz ... nie możesz robić takich numerów swojemu chłopakowi
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 16:55
Kobieto, biorąc pod uwagę Twoje lata, powinnaś sama wiedzieć, co dla Ciebie jest najlepsze. Daj sobie spokój z tym swoim kochankiem, to raczej chwilowy kaprys. Skup się lepiej na swoim aktualnym związku.
ledka Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 19:10
to raczej nie jest kaprys skoro trwa ponad pół roku na poczatku rozmowy swietnie nam sie gadałomimo róznicy wieku nie czułam sie w jego towarzystwie jak smarkula, potem smsy coraz bardziej takie intymne czulsze az w koncu słodkie buzi.....i...yyy wiecie co :) poprostu nie potrafie zrezygnowac z niego a boje sie reakcji mojego chłopaka
Wiesz ledko, niezbyt dobrze Cię rozumiem. Facet, jak piszesz, 22 lata i Twój chlopak.
W czym problem. Czy w tym, że facet ma już 22 lata, czy w tym,
że go kochasz(nie kochasz)?
Bo chłopaka pewnie nie kochasz skoro go zdradzasz.
Jeśli jednak jest inaczej, to po co Ci ten facet?
Jeśli chłopaka nie kochasz, a kochasz faceta, to te 22 lata
nie są zbyt dużym problemem.
Zastanów się nad swymi uczuciami, a sądzę, że sama potrafisz zdecydować co powinnaś zrobić.
_________________ mirula
"alteri vivas oportet, si vis tibi vivere." ( musisz żyć dla innych, jeśli chcesz żyć z pożytkiem dla siebie.) Seneka
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 19:46
Odpocznij od jednego, a potem odpocznij od drugiego. Sprawdzisz, za którym bardziej będziesz tęsknić, o którym więcej myśleć. To Ci pomoże wybrać. Nie baw się ich uczuciami, zdobądź się na odwagę i wybierz.
ledka Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 20:08
moówicie jakby to był wybór ktora bluzke mam ubrać
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 20:10
Ah ta? -_-" Więc po co się pytasz? Przecież staramy się pomóc.
Ostatnio zmieniony przez Mirula dnia Pon 22 Lis, 2004 20:13, w całości zmieniany 1 raz
ledka Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 20:11
moówicie jakby to był wybór ktora bluzke mam ubrać ( z ty chłopakiem too taki romans jak z bajki nawet nie wiem kiedy wyladowalam z nim w łózku poprostu cos nas napadło) i co najgorsze nie wyobrazam sobie bez niego zycie a co do mojego chłopaka on jest z mojego roku i jest strasznie we mnie zakochany kiedy zauwazył co sie swieci to powiedzial ze sie zabije albo kogos ale napewno bedą ofiary dlategos ie przestraszylam i nic mu nie powiedzialam zreszta do niego tez jestem przywiazana
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 20:12
A ty mówisz jakby to były twoje maskotki
"Lubię tę zabawkę więc jej nie wyrzucę ... ale powinnam zdecydować się na jedną ... a ta druga jest taka kochana ... "
Sorki za ro porównanie, ale tak jest
Niestety musisz któregoś wybrać, innej rady nie ma
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 20:15
Ulala... To Twój chłopak cholernie zaborczy musi być... Cóż, pewnie chciałby zamknąć Cię w złotej klatce. Najgorzej jak naprawdę coś sobie zrobi, kiedy się dowie. Naprawdę nie wiem co doradzić, musisz sama dokładnie rozpatrzeć wszystkie "za" i ''przeciw''.
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 20:17
Chyba zedytowałaś post bo nie widziałam tej drugiej części wcześniej ... albo nie wiem co się stało
No cóż ... okłamując go tak mówiac szczerze bardziej go ranisz ...