| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Chłopak łatwy :P
Autor Wiadomość
Sajmon Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 10:29   Chłopak łatwy :P Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ostatnio gadałem z przyjaciółką o jednym gościu - naszym wspólnym znajomym.
Spytałem sie... dlaczego w sumie duzo dziewczyn na niego leci Razz. A ona mi odpowiedziała ze sądzi z kolezanką ze dlatego "bo on jest łatwy". Fakt... tez do takiego wniosku doszedłem- "wystarczy sie uśmiechnąc i powiedzieć coś miłego a juz jest twój" Razz. Ale jak ją spytalem czy to zaleta. odparła : "Nie". Jestem zdania ze chłopak zawsze powinien mieć troche stoickiego spokoju. Nigdy nie okazywać całym sobą ogromnego zainteresowania dziewczyną. Trzeba sie troche opanować Smile. Ew. Uśmiechnąć sie albo pogadać jakoś tak "przyjaźnie". Co wy sądzicie o "łatwych chłopakach"?

www.republika.pl/sajmon_sajmon/Z.JPG <- maj fotos Razz

------------------------------------------------
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3855487
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 11:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

łatwi chlopacy sa fajni tylko na chwile, gdy sie chce po prostu z kims dobrze zabawic, gdzies polazic. Jednak na dluzej to sie oni nie nadaja, bo kto chcialby miec chlopkaka, ktory co tydzien z przyjemnoscia zmienialby dziewczyny?

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
adam(o)_1991 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 14:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a po co byc latwym?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3340189
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 14:22   

chłopak zrobi wszystko zeby kogos miec,moze byc nawet wtedy łatwy Smile
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 14:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabra napisał/a:
chłopak zrobi wszystko zeby kogos miec,moze byc nawet wtedy łatwy Smile

hmmmm raczej sie nie zgadzam.. Chodzi mi o to ze kazda dziewczyna moze gościa miec- wystarczy do niego oko puścić i juz opuszcza obiekt poprzedniego zainteresowania i leci do następnej.

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3855487
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 14:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

facet latwy: ma laske na kazda noc inna. nie warto pokladac w nim nadzieji ze sie zmieni. liczy sie dla niego ilosc nie jakosc
to moje zdanie.
sa tez faceci na ktoruych leca laski chociaz nie sa latwi- bym nawet powiedziala ze trudni. trudno zdobyc, ale jak sie ma to mozna sie chwalic;P tylko po co?
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 15:58   

Wiecie co... Według mnie każdy facet jest łatwy. Tyle, że nie "łatwy - łatwy do poderwania", tylko łatwy w tym sensie, że każdego faceta da się zdobyć. Prędzej czy póŸniej. Jeżeli oczywiœcie kobieta jest inteligentna, umie uwydatniać swoje atuty i ma "to coœ" - to wierzcie mi - każdego faceta ma w garœci. [pewnie znów wywołałam III Wojnę Internetowš *^^*]

Co do długoœci penisa - tak jak pisał Pan Feanor. Naprawdę wielkoœć członka na ogół nie gra roli. Tu ważne jest jego zastosowanie. Razz Jak kochanek kiepski to nawet jeœli jego penis przypominałby dorodnš anakondę - seks będzie nieudany. Nie liczy się iloœć, a jakoœć, drodzy panowie. Ponadto - u niektórych kobiet TAKIEJ wielkoœci penis budzi lekki lęk.
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 16:02   

Dzień dobry.
Femmusiu, a co jeśli ów chłopak już ma swoją ukochaną? Wink Tak, dziewczyna inteligentna, potrafiąca obcować, rozmawiać i kokietować może zdobyć wielu chłopaków. Ale nie każdego. Co do chłopaków "łatwych" - Albo niedojrzałość albo zwykła zabawa. Może te wszystkie dziewczyny lubią takich facetów "na tydzień" ?
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 16:11   

Jeœli chłopak ma już swojš "ukochanš", tzn. że chyba jednak niezbyt jš kocha, skoro leci do pierwszej lepszej, która okaże mu swoje zainteresowanie...
I może fakt, że taka dziewczyna nie uwiodłaby każdego... Chociaż polemizowałabym, bo widziałam na własne oczy.
Co do chłopaków łatwych... Ja bym to nazwała naiwnoœciš i wręcz głupotš, a w niektórych przypadkach niedojrzałoœciš i zabawš.
I nie sšdzę, że takie dziewczyny lubiš facetów "na tydzień". One lubiš się zabawić, ot...; zdobyć, użyć, zostawić. Chore. Wink
Cóż, brutalna rzeczywistoœć.
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 16:28   

Witam.
Tak, tak. I wszystko jest ślicznie do czasu, panienko Fatale. Do czasu, kiedy owa dziewczyna chcąca się zabawić znudzi się łatwemu chłopakowi szybciej, niż on jej. Wink Poza tym, mnie chodzi raczej o tych normalnych, przywiązanych do swojej drugiej połowy, a nie tych łatwych, którzy już kogoś mają - na tydzień.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 16:36   

...Po co witasz się 10 razy dziennie?...

Cytat:
Do czasu, kiedy owa dziewczyna chcšca się zabawić znudzi się łatwemu chłopakowi szybciej, niż on jej.

Drogi Kocie, jak to możliwe, by łatwemu chłopakowi znudziła się dziewczyna? Wiesz, nic nie chcę mówić, ale w takim układzie to zwykle kobieta [kiedy go omota] jest górš, a to facet za niš lata jak szalony.
Chociaż czytajšc post Sajmowa da się wywnioskować, że niektóre dziewczyny lecš na łatwych chłopaków, bo sš leniwe i nie chce im się męczyć z mocniejszym kalibrem.
I jeœli chodziło Ci o tych normalnych chłopaków, to wskazuje, że nie trzymasz się tematu. Wreszcie o czym my rozmawiamy? O łatwych chłopakach czy o tych trudnych i wiernych do grobowej deski? Bo już zaczynasz mi mieszać w głowie.
Powrót do góry
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 17:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Więc jest tak przyjęte... jeśli wokoło laski się kręcą to jest łatwa i szmatława... jeśli wokoło gościa to jest jurny i ma powodzenie Smile Ah te stereotypy...

Ktoś tu dobrze powiedział... jeśli dziewczyna chce sobie kogoś znaleźć chodźby na jedną noc starczy ze zagada, oczko puści... A z facetem gorzej... jak wyskoczy tak do panny to skończy z Drinkiem na twarzy...

Ktoś tu napisał że chłopaka jest łatwo zdobyć.... Prosze bardzo zdobywajcie mnie Smile uiwielbiam być zdobywany ^^ inicjatywa tak żadko wychodzi z damskiej strony że hoho...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 17:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pan_Feanor napisał/a:
Ktoś tu napisał że chłopaka jest łatwo zdobyć.... Prosze bardzo zdobywajcie mnie Smile uiwielbiam być zdobywany

no tak, tyle tylko, ze przez kompa trudno jest zdobyc jakiegos faceta, tym bardziej, ze "upolowana zdobycz" to tak praktycznie przyslowiowy kot w worku Wink

Powrót do góry
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 17:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Możesz zobaczyć moją sztukę i fotkę na www.pan-feanor.deviantart.com Smile...
Hehehe we wrocku bywam co 2 trzy miechy ^_____^
(dobrze że nikt tego posta niewidzi bo bym miał guza na łebie ze hoho! ^^)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 18:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NIe kazdego chłopaka moze poderwać kazda dziewczyna. jakby iść twoim tokiem myślenia Femme Fatale to chłopak który "ma to coś" moze zawrócić kazdej dziewczynie w głowie Smile.

Ale pamiętaj ze "to coś" jest u kazdej osoby inne.
Dla mnie dziewczyna mojego kumpla nie ma nic w sobie. A dla niego ma bardzo duzo Razz
I gdzie tu logika? na pewno nie w takich wywodach typu "kazdy facet jest łatwy".
Ja uwazam ze nie jestem. Zdarzało sie ze na imprezie dziewczyna mi sie pyta "czy moze sie przytulić" Razz. Pozwoliłem bo płakała. Ale zeby sie odrazu angarzować w to to jeszcze mi daleko było. Po drugie wyczułem ze ten płacz to tylko wysilony pretekst zeby sie przytulić Razz. Inni tez to zauwazyli biggrin. Dziewczyna fajna. Lubie ją... moze nawet mi sie podoba Razz ale wnioskuje ze jak będzie chciala coś ze mną to niech sie troche pomęczy(!) Razz.
Jak sie uda w trudach to bardziej cenisz zysk:). Oto rzekłem Smile Pozdrawiam

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3855487
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu